reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam

Aniu ja juz gdzies ta prinessie widzialam:tak:chyba na fb:sorry2: taka dziewczynka juz niej a dopiero byli tacy malutscy z Ernim:tak:Jak dolaczylam do was to Karina miala 3 lata:szok::tak: a kto to na torcir ten drugi?

Iguana ale fajny juz jest Janek i do wstawania sie bierze wow...

Gdzies sie chyba pojawilam nowa forumowiczka ,wiec witam:tak:

Sencilla ty to sie wybyczysz:-D

Michas z tata poszli na plac zabaw a ja odpoczywam Milenka spi:tak: Nocka nam minela super ,mala sie raz obudzila na jedzenie a przed 8 juz ja ja budzilam:tak:Za to Michalkowi juz sie snilo ze Milena wziela mu ulubiony kocyk i przyszedl z placzem do nas o 3 rano:szok::happy2: Tata jest rozrywany przez sasiadow wszyscy mu gratuluja i pytaja:-D:tak: Mowi ,ze zarazz sie bedzie bal wyjsc z domu:-D:-D

Mala tak fajnie mruczy jak maly kotek:tak: byla pani z kraamzorg i pozona:tak:Polozna mowila ,ze tak spokojnego porodu nie mialy:-Di byly zdziwione ,ze zadnego paracetamule nioe wzielam dzis:sorry2::tak:

karola- ogromne gratulacje, niech Milenka zdrowo rosnie:tak: a jak michalek w roli starszego brata? pewnie bedzie o nia mocno dbal:tak: ( jak bylam mala to zawsze mi sie marzyl starszy brat do obrony;-))

aniahaven- super zdjecia, karinka podobna za mama, a jak zareagowala na pieska? my nadal dyskutujemy nad tym z mezem;-)

iguana- jejku jaki janek juz duzy:szok: niedlugo i zacznie chodzic.. widac ze jest ciekawy swiata a jak zglodnieje to sie sam upomni;-)

Hejka

Karola ty to po porodzie smigasz ze szok :szok::szok: ja po wyrwaniu zeba dwa tyg. sie z bolu wilam i caly czas na paracetamolu a ty prosze stworzona do porodu :tak::-) a mala slodziutka i taka malutka mmmmmm schrupac :-D

Aniu ty to naprawde masz ksiezniczke w domu oj beda ganiac chlopaki :tak: ploty beda przewracac za nia.

Iguana ale Janek ma wielkie oczy i takie ciekawe wszystkiego :-) slodki chlopak

Dziewczyny a mi laptop zdechl :szok::wściekła/y: ciagle sie sam wylacza, to chyba bateria co :confused: nie wiem czy to sie oplaca kupowac bo w sumie on juz stary 6 lat ma ale jak pomysle ze wszystko stracone, mam nadzieje ze moze jutro da sie go wlaczyc na troche i zdaze cos na plytki zgrac

Aniahaven - gratuluję córki podobnej do ciebie jak dwie krople wody:-D

TheHague polskie pielęgniarki też tak robią. Zdziwiłybyście się wszystkie gdybyście zobaczyły jak obchodzą się z Waszymi dziećmi gdy Was nie ma w pobliżu. Inna sprawa to taka, że ona mają już kilkuletnią wprawę w obchodzeniu sie z noworodkami i żadnej krzywdy im nie zrobią:-D

No i wlasnie m.in. dlatego nie chcialabym w pl rodzic.. tu nikt mi dziecka nie zabieral, caly czas bylo ze mna i moglam widziec kazdy ich ruch. inaczej sobie tego nie wyobrazam...

Dzięki dziewczyny:-)

AniaHaven, ...tak więc jest Mailo!!! :-D Bardzo się cieszę!

My zaraz ruszamy nad morze, bo słoneczko świeci. Może nie będzie zbytnio wiało i nie urwie mi głowy;-)

Witam popoludniowo

Gosiu az tak nie smigam ,dalej chodze szpagatem:-D
Iguana tez bym poszla nad morze:tak:

Pogoda piekna:tak:az wyjsc sie chce:tak: Musze wam powiedziec ,ze maz mnie zaskakuje swoja troska :tak:Przejal obowiazki domowe a mi kaze tylko lezec i wypoczywac:tak:W ogóle widze ,ze im starszy to inaczej przezywa swoje tacierzynsto..
Dzis bylo pierwsze kapanie ale moje bejbi pachnie mmmmmm:tak:

reklama
Do góry