reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Niespodzianka
:-):-):-):-):-):-):-):-)
:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
:tak::tak::tak:
:-D

Załączniki

• zdjęcie.jpg
    zdjęcie.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Ale cudowna jest :-)

Dziękuje za rady;-) też się boje mieszkać bez meldunku bo nie wiem co może nam się przytrafić i jeszcze poszukamy. Tylko dziwne, że babka z biura polecała ten dom do zamieszkania.
Najgorsze, że te początki są takie trudne :crazy:

Olinka poczatki najtrudniejsze, ale potem juz wszystko lepiej wyglada :-) nie przejmuj sie i nie stresuj, znajdziecie mieszkanie napewno :tak:

Aneta 2222 by bestio! :-):-)

dzieki dziewczynki za gratki:tak: jestesmy w domu dzieci spia, aja wcinam bulke z nutella:tak::szok: po urodzeniu Michalka tez taki akord na buly mialam:tak:

porod opisze jak bede miec wiecej czasu , czuje sie dobrze:tak:
mala wazy 3170:tak: wiec nie taka mala:-) i ciagle chce cyca
zmierzyc ja nie zmierzyla bo powiedziala ze oni nozek nie prostuja:nerd:jutro przyjdzie kraamzorchowa to ja zmierzymy:tak:

Madzia teraz ty...:tak:

milej nocki
milej nocki

Karola no to duza dziewczynka, brawo mamusiu, spisalas sie na medal :-)

no nozek nie prostuja tutaj, bo potem z bioderkami dzieci maja problemy :baffled: takze z tego powodu sie ciesze, ze nie mierza tutaj :tak:

reklama
no nozek nie prostuja tutaj, bo potem z bioderkami dzieci maja problemy :baffled: takze z tego powodu sie ciesze, ze nie mierza tutaj :tak:
Nie rozumiem co ma piernik do wiartaka.... Z bioderkami dziecko ma problemy jeśli ma słabo wykształconą panewkę biodrową. To sie nazywa dysplazja.
Akurat wiem o czym piszę, bo moja Ewelina miala z tym problem

Do góry