reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja mam jutro łazanki.... tzn ja osobiście będe jadla coś innego, bo łazanki w wykonaniu mojej teściowej są wyjątkowo tłuste, błeeeeeeeeee.
A teraz się pochwalę. Najpierw moja córcią, a potem moją pracą:-D
P1030717.jpgP1030697.jpgP1030698.jpg

Ostatnia fotka to podusia ustawiona pionowo w wózku:-D

reklama
dzien dobry...

Hague piekne zdjecia - moja KARINA byla zachwycona..:tak: u nas na obiad wolowina, ziemniaczki z koperkiem i mizeria z wlasnego ogrodka hihi... mam w planach jeszcze ciasto ucierane;-) bo dzis wolne wiec zamierzam cos pokuchcic i...auto posprzatac..:eek:

oj pojadlabym mizerie a nie moge :-( choc wydaje mi sie, ze Tomkowi skaza przechodzi :eek: ostatnio sie sera najadlam, bo sie powstrzymac nie moglam :-D i nic mu nie wyskoczylo :eek::-)

Dzien Dobry :-)

Ale mialam wczoraj dzien 1min nie mialam zeby odpoczac.
Pojechalam po mojego Kube do szkoly jak nigdy na tej glupiej przerwie i przypomnialo mi sie ze pani byla wczoraj ostatni dzien. Mialam 2h na przygotowanie czegos dla niej a na tej wiosce nie ma sklepow procz Spara, ale udalo mi sie zrobic przesliczne kwiatuszki dalam je do takiej malej konewki. Moj mozg w stresie jest bardziej kreatywny :-D:-DPani bardzo sie ucieszyla Kuba lzy w oczach i ona tez. Pozegnalismy sie i mi tez jakos smutno bylo.

Dzisiaj mam na obiad golabki wczoraj zaczelam przygotowywac farsz wiec dzisiaj tylko zawijanie. Musze sieprzyznac ze robie 1-wszy raz, ale farsz tak pyszny wyszedl ze jadlam lyzkami. Dostalam przepis od kolezanki na golabki z duuuza iloscia cebuli.
A wy jakie plany na obiad macie?

Anetko spokojnie...dasz rade....:tak:
Iskierka ten haft to przepiekne arcydzielo...:tak:
Ja mam wolne ale tylko w przenosni...wzielam sie za porzadki i chyba przed wieczorem nie skoncze :eek: no coz, hihi... wiatr sie zerwal wiec pranko szybko wyschnie chociaz:-D
U nas na obiad wolowinka jak mowilam ale pomyslam ze na lunch zrobie dzieciom i szwagrowi lazanki...mam wszystko wiec po kawce...:-)do dziela!

reklama
Helo
iskierka piekna Olivia i chawt tez fajny:tak:

Ania no tak w domu porzadki tez trza zrobic:-),Michalek wlasnie jezdzil odkurzaczem a teraz mopuje:tak::tak: pomocnik kochany:tak:

ale mi smaka narobilyscie golabkami i lazankami:baffled: chyba jutro zrobie to drugie:tak:
U nas tez wieje strasznie a w domu duchota:eek:

Do góry