reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja mam jutro łazanki.... tzn ja osobiście będe jadla coś innego, bo łazanki w wykonaniu mojej teściowej są wyjątkowo tłuste, błeeeeeeeeee.
A teraz się pochwalę. Najpierw moja córcią, a potem moją pracą:-D
P1030717.jpgP1030697.jpgP1030698.jpg

Ostatnia fotka to podusia ustawiona pionowo w wózku:-D

reklama
dzien dobry...

Hague piekne zdjecia - moja KARINA byla zachwycona..:tak: u nas na obiad wolowina, ziemniaczki z koperkiem i mizeria z wlasnego ogrodka hihi... mam w planach jeszcze ciasto ucierane;-) bo dzis wolne wiec zamierzam cos pokuchcic i...auto posprzatac..:eek:

oj pojadlabym mizerie a nie moge :-( choc wydaje mi sie, ze Tomkowi skaza przechodzi :eek: ostatnio sie sera najadlam, bo sie powstrzymac nie moglam :-D i nic mu nie wyskoczylo :eek::-)

Dzien Dobry :-)

Ale mialam wczoraj dzien 1min nie mialam zeby odpoczac.
Pojechalam po mojego Kube do szkoly jak nigdy na tej glupiej przerwie i przypomnialo mi sie ze pani byla wczoraj ostatni dzien. Mialam 2h na przygotowanie czegos dla niej a na tej wiosce nie ma sklepow procz Spara, ale udalo mi sie zrobic przesliczne kwiatuszki dalam je do takiej malej konewki. Moj mozg w stresie jest bardziej kreatywny :-D:-DPani bardzo sie ucieszyla Kuba lzy w oczach i ona tez. Pozegnalismy sie i mi tez jakos smutno bylo.

Dzisiaj mam na obiad golabki wczoraj zaczelam przygotowywac farsz wiec dzisiaj tylko zawijanie. Musze sieprzyznac ze robie 1-wszy raz, ale farsz tak pyszny wyszedl ze jadlam lyzkami. Dostalam przepis od kolezanki na golabki z duuuza iloscia cebuli.
A wy jakie plany na obiad macie?

Anetko spokojnie...dasz rade....:tak:
Iskierka ten haft to przepiekne arcydzielo...:tak:
Ja mam wolne ale tylko w przenosni...wzielam sie za porzadki i chyba przed wieczorem nie skoncze :eek: no coz, hihi... wiatr sie zerwal wiec pranko szybko wyschnie chociaz:-D
U nas na obiad wolowinka jak mowilam ale pomyslam ze na lunch zrobie dzieciom i szwagrowi lazanki...mam wszystko wiec po kawce...:-)do dziela!

reklama
Helo
iskierka piekna Olivia i chawt tez fajny:tak:

Ania no tak w domu porzadki tez trza zrobic:-),Michalek wlasnie jezdzil odkurzaczem a teraz mopuje:tak::tak: pomocnik kochany:tak:

ale mi smaka narobilyscie golabkami i lazankami:baffled: chyba jutro zrobie to drugie:tak:
U nas tez wieje strasznie a w domu duchota:eek:

Do góry