reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam cieplutko wszystkie mamuski, :-)
dawno mnie tu nie bylo, a to dlatego, ze bylam ponad 3 tygodnie w Polonii (czy ktoras z Was jest moze z woj. slaskiego?)... bylo naprawde swietnie, odpoczelismy, urzadzilismy sobie krotkie wycieczki, pogoda ogolnie dopisala i babcia z dziadkiem nacieszyli sie wnuczkiem... tak ze wszyscy byli zadowoleni... :tak: probowalam Was troszke podczytac, ale troche za duzo tej lektury sie uzbieralo...:zawstydzona/y:
aneta, wspolczuje Ci z powodu choroby Twojego taty i ciesze sie, ze jest juz troche lepiej...
ma-rita, jak sie miewa Twoje dziecie, juz wyzdrowialo? a Ty juz gotowa na wyjazd do Polonii?
sencilla, mam nadzieje, ze TY juz calkowicie doszlas do siebie po porodzie? jak sie chowa Twoja malenka ksiezniczka? jesli mozesz to dolacz jakies fotki, z checia ja znowu zobacze... :tak:
karola, nie martw sie z powodu powiekszonej nerki, to normalna rzecz, czasem sie zdarza... ja mam tylko jedna nerke i moj Manuel urodzil sie zdrowiutki (dzieki Bogu)... :tak:
agnes, jezeli chodzi o kupno prezentu, to ja polecam klocki lego duplo... moj Manuel ma 15 miesiecy , dostal je pierwszy raz wlasnie na roczek i od tamtej pory jest nimi zafascynowany... :tak: z zabawek akustycznych polecam zabawki z v-tech, a takze z fisher price...
a teraz uciekamy na spacerek... pogoda jest super i podobno w nastepnym tygodniu maja zawitac upaly... :szok:
milego dnia dziewczynki... ;-)

Załączniki

• 007.jpg
    007.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 27
  • 003.jpg
    003.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Wrrrrr wszystko mi się skasowało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam Was
beauty moja koleżanka zakładała mi tipsy żelowe:tak:
aniahaven moje dzieci ostatnio budzą się jak mąż do pracy wstaje 5:30-6:00, więc jestem zmęczona jak jasna cholera:angry:
magdalena12 to sobie odpoczełaś na urlopie:tak::tak:
Ma-Rita gdzie się podziewa? KamilaRotterdam to chyba już o nas zapomniała? mia_cara również?
Sencilla to pewnie wykorzystuje pobyt teściów i odpoczywa, zasłużyła sobie na odpoczynek z pewnością:tak::tak::-):-)
Paulina sąsiedzi jeszcze Cię dręczą, czy odpuścili?

Mówię już dobranoc bo dziś przyjeżdża do mnie koleżanka z Irlandii i za chwilkę mają być, więc miłej nocy życzę już teraz:tak::tak:

Dobry wieczór!!!!

Aneta dobrze ze z tatą już lepiej
Sencila jak tam Antosia wklej fotki pokaz jak już urosła twoja księżniczka:-)
Mama Mikolaja co się dzieje załatwiłaś coś ???

ja już w końcu odebrałam małego dowód i mogę zaczać pakowanie ale normalnie przeraża mnie to jak ja się z tym wszystkim zabiorę :szok:ale co tam za tydzień już będę w Holandii tym się pocieszam :-):-):-)
jeszcze na jutro zupkę ugotować na obiad i spać więc mówię już DOBRANOC:-):-)

Anetko2222 nie martw się, ja też tak miałam...
Ledwo mąż alarm wyłączył a oni OBOJE:wściekła/y: już brykali...
Na szczęście im to już przeszło i teraz sypiają nawet do 9 rano...:tak::-D
Agnes powodzenia z pakowaniem...Dasz rade...;-)

A ja mam pytnko do pracujących;
Interesyje mnie pojęcie WAKACYJNE, oni to automatycznie naliczają czy muszę coś skladać ...podanie czy coś?:baffled::nerd:
Spadam do łóżeczka, bo jutro mnie czeka kolejna wizyta Kariny u dentysty...
Dobranoc wszystkim...

Witam!

Nasze forum rano wieje pustkami...:zawstydzona/y:
MaRita gdzie sie podziewasz?
Ty zawsze rano zagladałaś:-D...może pojechałaś na wakacje...Muszę poczytać wstecz...:sorry2:
I przed nami kolejny upalny dzień..
Najpierw jakieś zakupki, potem dentystka Kariny;-)...spacerek w parku /już się umówiłam w środe z Marzeną/ a potem do kontroli z głową malego...:-(
I tak zrobi się 17.00...obiad, kapiele i... jutro sobota!:-)
Pojade nad jezioro tak mysle...dzieciaki sie

reklama
Witamy....

juz wczoraj nie chcialo mi sie pisac teraz tez nie nie mam sily zle sie czuje-tarczyca mnie zzera ochhhhhh...

AGNES fajnie ze juz tu dotrzesz mam nadzieje ze sie spotkamy i pojedziemy na basen z maluchami bo nie mam z kim tu jechac wszystkie kolezanki maja kompleksy a ja mam gdzies moje sadelko-nie mam juz 15 lat wiec dobrze jest jak jest.....

pogoda znowu upalna nie lubie takiej goraczki-czy musze malemu zakladac czapke jak ide na dwor bo wieje na naszych polach po tym zapelniu ucha??????

co na obiadek dzis??? ja natarlam ziemniakow i bede smazyc placki ziemniaczane-uwielbiam!!

Do góry