reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

do kopania rowow, to tak, ale z dziecmi to nie dalabym wariatce pracowac, jeszcze by mogla ktoremus cos zrobic :eek: i by sie tlumaczyla, ze wypadek i kocyk sliski :confused2: od dzieci to z daleka..

reklama
do kopania rowow, to tak, ale z dziecmi to nie dalabym wariatce pracowac, jeszcze by mogla ktoremus cos zrobic :eek: i by sie tlumaczyla, ze wypadek i kocyk sliski :confused2: od dzieci to z daleka..
No przecież takich osób bez nadzoru się nie daje do takich robót. Tak się postępuje np. z ludźmi znęcającymi się nad zwierzętami. Każe im się pracować w schroniskach. Przynajmniej tak robią gdzieś w Stanach.

Ciekawe jak sie sprawa rozwinie i kto bedzie winny za wspoludzial.. :sorry: obstawiam mezusia i jej braciszka, ewentualnie kolege jakiegos..:sorry:
a Rutkowskiego kwadratowej glowy juz nie moge ogladac, koles niezle sie wybil na tej sprawie, darmowa reklama..:confused2:

Ciekawe jak sie sprawa rozwinie i kto bedzie winny za wspoludzial.. :sorry: obstawiam mezusia i jej braciszka, ewentualnie kolege jakiegos..:sorry:
a Rutkowskiego kwadratowej glowy juz nie moge ogladac, koles niezle sie wybil na tej sprawie, darmowa reklama..:confused2:
Dlatego ja już unikam tego tematu. Nie na moje nerwy to wszystko.

Co robicie jutro na obiad? :-D mam wolne i nie wiem co tu wykombinowac... chyba sie przejde znowu po jakis 'pomysl na...' :happy: a w sobote mamy gosci..ktorych nie lubie :-D:tak: nie wiem czy udawac mila i cos ugotowac dla nich tez :rofl2: musze to przemyslec haha ;-)

grr nie lubie byc mila dla kogos na sile:sorry: oby sie rozmyslili nie przyszli :-D

Hague - jak ich nie lubisz, to nic nie rób... kup najtańsze ciastka w sklepie i zrób im herbatę :-D

A jutro... też chyba zrobię jakiś pomysł na, bo mam ich sporo i po co mają się przeterminować;-)

reklama
Do góry