reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

do kopania rowow, to tak, ale z dziecmi to nie dalabym wariatce pracowac, jeszcze by mogla ktoremus cos zrobic :eek: i by sie tlumaczyla, ze wypadek i kocyk sliski :confused2: od dzieci to z daleka..

reklama
do kopania rowow, to tak, ale z dziecmi to nie dalabym wariatce pracowac, jeszcze by mogla ktoremus cos zrobic :eek: i by sie tlumaczyla, ze wypadek i kocyk sliski :confused2: od dzieci to z daleka..
No przecież takich osób bez nadzoru się nie daje do takich robót. Tak się postępuje np. z ludźmi znęcającymi się nad zwierzętami. Każe im się pracować w schroniskach. Przynajmniej tak robią gdzieś w Stanach.

Ciekawe jak sie sprawa rozwinie i kto bedzie winny za wspoludzial.. :sorry: obstawiam mezusia i jej braciszka, ewentualnie kolege jakiegos..:sorry:
a Rutkowskiego kwadratowej glowy juz nie moge ogladac, koles niezle sie wybil na tej sprawie, darmowa reklama..:confused2:

Ciekawe jak sie sprawa rozwinie i kto bedzie winny za wspoludzial.. :sorry: obstawiam mezusia i jej braciszka, ewentualnie kolege jakiegos..:sorry:
a Rutkowskiego kwadratowej glowy juz nie moge ogladac, koles niezle sie wybil na tej sprawie, darmowa reklama..:confused2:
Dlatego ja już unikam tego tematu. Nie na moje nerwy to wszystko.

Co robicie jutro na obiad? :-D mam wolne i nie wiem co tu wykombinowac... chyba sie przejde znowu po jakis 'pomysl na...' :happy: a w sobote mamy gosci..ktorych nie lubie :-D:tak: nie wiem czy udawac mila i cos ugotowac dla nich tez :rofl2: musze to przemyslec haha ;-)

grr nie lubie byc mila dla kogos na sile:sorry: oby sie rozmyslili nie przyszli :-D

Hague - jak ich nie lubisz, to nic nie rób... kup najtańsze ciastka w sklepie i zrób im herbatę :-D

A jutro... też chyba zrobię jakiś pomysł na, bo mam ich sporo i po co mają się przeterminować;-)

reklama
Do góry