reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
No przecież takich osób bez nadzoru się nie daje do takich robót. Tak się postępuje np. z ludźmi znęcającymi się nad zwierzętami. Każe im się pracować w schroniskach. Przynajmniej tak robią gdzieś w Stanach.do kopania rowow, to tak, ale z dziecmi to nie dalabym wariatce pracowac, jeszcze by mogla ktoremus cos zrobic i by sie tlumaczyla, ze wypadek i kocyk sliski od dzieci to z daleka..
Astrid1987
I tak najpierw.... rzuciłabym nią o ścianę, jak ona rzuciła małą . Życzę jej takiego pogromu w więzieniu, że będzie błagała o śmierć grrrrr.
Ciekawe jak sie sprawa rozwinie i kto bedzie winny za wspoludzial.. obstawiam mezusia i jej braciszka, ewentualnie kolege jakiegos..
a Rutkowskiego kwadratowej glowy juz nie moge ogladac, koles niezle sie wybil na tej sprawie, darmowa reklama..
a Rutkowskiego kwadratowej glowy juz nie moge ogladac, koles niezle sie wybil na tej sprawie, darmowa reklama..
Astrid1987
Dlatego ja już unikam tego tematu. Nie na moje nerwy to wszystko.Ciekawe jak sie sprawa rozwinie i kto bedzie winny za wspoludzial.. obstawiam mezusia i jej braciszka, ewentualnie kolege jakiegos..
Co robicie jutro na obiad? mam wolne i nie wiem co tu wykombinowac... chyba sie przejde znowu po jakis 'pomysl na...' a w sobote mamy gosci..ktorych nie lubie nie wiem czy udawac mila i cos ugotowac dla nich tez musze to przemyslec haha ;-)
grr nie lubie byc mila dla kogos na sile oby sie rozmyslili nie przyszli
grr nie lubie byc mila dla kogos na sile oby sie rozmyslili nie przyszli
Astrid1987
Hague - jak ich nie lubisz, to nic nie rób... kup najtańsze ciastka w sklepie i zrób im herbatę
A jutro... też chyba zrobię jakiś pomysł na, bo mam ich sporo i po co mają się przeterminować;-)
A jutro... też chyba zrobię jakiś pomysł na, bo mam ich sporo i po co mają się przeterminować;-)
reklama
Astrid1987
Chłopski garnek jest dobry, dawno nie jadłam. Ostatnio robiliśmy pizzerinki, dobre wyszły