reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witajcie Mamusie
a ja tez pije kawke :)
bo tesciowie usypiaja dziewuchy, ale fajnie :tak:
ostatnio nic nie pisze, bo non stop mamy gosci. Ale wkrotce nadrobie zaleglosci :tak:
Ma-Rita, mam do Ciebie zapytanko, jako naszej forumowej specjalistki od prawa holenderskiego ;-)
Moj maz dostaje wlasnie 3 z kolei umowe o prace. Slyszalam, ze w holandii 3 umowa juz jest na czas nieokreslony, a on tam ma na 18 miesiecy. Co o tym myslisz?

reklama
Hej dziewczyny!
Ja właśnie zakupiłam kolejny materac do naszego domu...:-D
Tym razem na wakacje do na zawitał brat mojego męża Konrad...
Fajnie mieć tyle ludzi w domu a nie tylko gu gu i "Mamo....":-):-D:-)
Agnes na roczek kup coś akustycznego albo coś do naciskania...
Ja ostatnio zakupiłam młodemu coś takiego z Fisher Price.
I był bardzo zadowolony :tak:;-)...
Sencilla to super że ci ktoś ci pomaga, ja właśnie wróciłam z zakupowych wojaży i jestem padnięta...:baffled:
Wyglada na to że razem pijemy tą kawkę tyle tylkoże daleko od siebie...:-D:tak:
Aneta2222 a ty gdzie sie podziewasz?;-)
Pozdrawiam

Ania, smacznej kawki!! :)
tak tak, ja tez uwielbiam gosci :tak::-)
A o ten adres strny z uzywanymi, to z czym konkretnie pytalas? bo ja glownie kupowalam przez marktplaats...
a zdjecia mojej ksiezniczki to moge jedynie przez maila wysylac... jesli mi podasz swoj na priv, to z checia Ci ja zaprezentuje :cool2:

Smacznej kawki dla wszystkich co ją piją właśnie!:-)
A z tym adresem to mi chodziło o to jak chce ktos coś oddac za darmo albo z drugiej ręki...szukam paru rzeczy dla siebie...:tak:Może ta był marktplats...
Musze poszperać...;-)
Uciekam robić obiadek...pa

Aniu,wyslalam Ci troche fotek :)
a ten adres... hmm... gdzies tam kiedys cos szukalam na internecie, ale nie pamietam, gdzie to bylo... :baffled:
Jak znajde,to dam znac :)

Witam Was
Mój tata czuje się lepiej, dostałam dziś wiadomość od mamy, że tata nie będzie miał kolejnych chemi:tak::tak::tak:, miał poważne powikłania po grypie i silną anemię. Jest już lepiej:tak:
2.08 idę na ślub i weselicho mojej przyjaciółki i właśnie robię sobie pazurki:tak:
Sencilla ale Ci zazdroszczę, teściów masz w domu i na dodatek usypiają Twoje skarby:tak:
agnes74, aniahaven ma rację najlepiej coś akustycznego. Polecam również Fisher Price.
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny
Nie ma mnie, bo od dwóch tyg mam u siebie mamę, wiec mało czasu na pisanie. Trochę sobie odpoczęłam, a babcia cieszy sie wnukami :tak:

Aneta dobrze ze z tatą już lepiej :tak::tak:. Jakie paznokcie i gdzie robisz?

Do zobaczenia, po niedzieli zaczne nadrabiać zaległości :cool2:

cześć dziewczyny,widzę że trochę tu u was cichutko:baffled:

my wyjeżdzamy do polski pod koniec sierpnia.
co do rodzinnego to my załatwiamy je od 5 miesięcy i co jakiś czas przysyłają jakieś pierdoły ze tego brakuje lub tego:wściekła/y:

Natka...
Co do rodzinnego to mnie dopiero czeka ta przeprawa biurokratyczna...:baffled:
Wcześniej mąż nie miał meldunku...i tak się odciągało...:sorry2:
Muszę poczytać wasze wcześniejsze posty bo coś tam mówiłyście co potrzeba i wogóle...
Śpijcie dobrze kochane....
Do jutra!:-D

reklama
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM !

A gdzie się wszyscy pozdziali?:-D
Czyżby dzieci dziś dłużej śpią?:sorry2:
Wstawać taka piękna pogoda - szkoda tracić czasu...
Miłego dnia dla wszystkich mamusiek i ich pociech....

Do góry