reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry :-)

Ja dzisiaj mialam rozmowe na skypie z moimi babciami bo moi rodzice pojechali ma miesiac do PL i babcie sie zachwycaly Filipkiem.

Gosiu to mieszkasz blisko mnie bo ja z Katowic a dokladniej z Siemianowic Ślaskich. Z tego pamietam to Iskierka tez ze slaska chyba z Bytomia.

trzeba na dwor cisnac poki ladna pogoda...
mam korting 10e na 3 paczki pampersow, musze go wykorzystac.. :tak: i jeszcze na jakies proszki, plyny.. akurat mi sie pokonczylo wszystko, to musze zapas zrobic :-D

Ach, ja widzialam jakis czas temu w TV zaraz jakos pomiedzy przesluchiwaniami Mladica w jego slynnej czapeczce :/ no coz... laury zdobywac to holendrzy by chcieli, ale niestety bohaterscy to oni raczej nie sa. Smieszy mnie , jak widze ich efektywne dzialania w zwalczaniu przedstepczosci, zamiast szukac sprawcow, oni prosza w telewizji o wskazowki.

A widzialyscie jak policjantka pobila polaka w RTD ? Facet zlozyl na nia skarge, ale nadal pracuje w policji...

Politie slaat Poolse man in elkaar Rotterdam "Polish Rodney King" - YouTube

i link do artykulu
http://www.rijnmond.nl/nieuws/19-06-2012/mishandelde-man-was-niet-agressief

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry