reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hejka

Iskierka ja zawsze ciasto kupowalam i kawa/herbata, sucharow nie dawalam bo takie cos na sraczke jem :-p wiec olalam troche ta ich tradycje :rofl2: a z sasiadow to przyszli tylko ci co utrzymujemy kontakt

Sweety, Hague gratuluje egazaminow i kontraktow:tak:

Ayni ja tez nie wiem co to faza A i B w pracy, nigdy jeszcze sie z tym nie spotkalam :no:

Aniu napisz co z tym kompem, policja i wirusem :confused::szok: pierwsze tez slysze :szok:

Ja dzisiaj taki rozlazly dzien mialam ze szok, rano na kawie bylam u sasiadki i jak przyszlam do domu i popatrzylam w lustro to sie kapnela ze sie jeszcze nie poczesalam :szok::-D pozniej posiedzielismy w domu pozniej znowu sasiadka z rewizyta przyszla i tak mi minal dzien miedzy palcami
a teraz ide spac bo za chwile moja kluseczka sie obudzi :-)

reklama
Gosia a co ja mam z fazami A lub B ? Mysle, ze chyba chcialas odpowiedziec na post The Hague :)
pozdrawiam :))))

Ja tez nie wiem o co chodzi z tymi fazami ,ale nigdy nie pracowalam w firmie :sorry2:

Gosiu tos wyskoczyla z fryzura do sasiadki:-D

Ja siedze cisza straszna , troche mi niedobrze bylo ,i gloda zjadlam jogurt ipije herbatke:tak:W krzyzach mie troche pobolewa a spac w ogóle mi sie nie chce:no: chyba puszcze sobie tv..

dzien dobry... ja dopiero wstalam ....glowa mnie boli strasznie przez ta pogode... no kochane ja to zaplacilam i pewnie kasy juz nie zobacze:-( no coz ale i tak zamierzam isc z tym na policje:wściekła/y:no bo wlasnie przez ich logo POLITIE pomyslalam ze to naprawde list od nich:zawstydzona/y::cool:

pa kochane..

Ania, a nie da rady w internetbankering cofnac tej wplaty? probowalas juz?

Ja obracalam sie w fazach, to jak to kogo interesuje, to moge wytlumaczyc:tak:

Sencilla to napisz, tylko prostym językiem, takim dla gospodyni domowej:-)

Ja się jeszcze dopakowuję bo dziś wieczorem lecę do Warszawy a już jutro do Frankfurtu i do Tokio(11h w samolocie).

reklama
Do góry