reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Anna udanej podrozy i wielu super wrazen ! Rozstanie bedzie trudne, ale dasz rade, silna jestes :tak:

A moj tatko wlasnie dzwonil, ze niebawem wjezdza do Niemiec i wieczorkiem dojedzie do mnie, mysle, ze nie bede miala czasu na forum za bardzo, wiec jakby ktos sie martwil (w co watpie) to ja zyje, nie urodzilam, bawie sie z rodzina a potem do egznotycznej Polski. Takze nie bedzie mnie kawal.

Sencilla Tobie rowniez zycze bezpiecznej i szczesliwej podrozy , wsio najlepszego i relaksuj sie tam :) jeszcze Ci napisze na FB dzis.

Milego dnia dames!

Hejka

Ayni sorki duzo postow bylo o tym i myslalam ze ty to pisalas :sorry:

Anna swietna podroz a sushi nigdy nie jadlam,nawet ostryg nie jadlam musze powiedziec mojemu M zeby mi kiedys zrobil. Bawcie sie dobrze:tak:

Sencilla a wy kiedy jedziecie???? ja juz sie naszego wyjazdu nie umie doczekac

jakie plany na dzisiaj laseczki?????

reklama
Do góry