reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
obczaj kto na takich tablicach jezdzi i podejsc do niego razem z mandatami:wściekła/y: ale z drugiej strony nie wiem jak to dziala ze na Twojego te mandaty sa, bo to raczej wyszukuja po wlascicielu auta. mojego jak fotoradar lapal to na mandacie napisane byly jego dane, tablice i z jaka predkoscia jechal. nie rozumiem tego :baffled:

ja bym Astrid poszla na policje i wyjasnila, ze macie takie podejrzenia, ale nie wiecie, kto to.
Przeciez skoro ten ktos im to zglosil, to oni chyba wiedza, kto to?

Twoj avatarek to A Mucha?

ja bym Astrid poszla na policje i wyjasnila, ze macie takie podejrzenia, ale nie wiecie, kto to.
Przeciez skoro ten ktos im to zglosil, to oni chyba wiedza, kto to?

Twoj avatarek to A Mucha?
Dzisiaj mieliśmy iść, ale ten mój kolega przyjechał. Jutro pójdziemy, bo nie może tak być. Podejrzenia nie mamy, ale powiemy, że ten ktoś mieszka najprawdopodobniej niedaleko nas.

Tak, to Alfons Mucha.... uwielbiam. Na drugim miejscu u mnie jest Salvador Dali :-).

Astrid, no wlasnie poznalam, 6 lat temu bylismy w pradze w jego muzeum, zaraz na rynku.
Bardzo go lubie, jakis witraz bym z tego mogla zrobic :)

Ja uwielbiam Modiglianiego. POlecam film o nim, z Andym Garcia.

Dziewczyny mam pytanko - jutro mam pierwszą kraamvisitie i nie wiem co dac na stół - tylko te Beschuit met muisje czy jeszcze jakieś inne ciastka?

reklama
Do góry