reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam w ten piekny dzien holenderskiego lata :oo:

Mamy oto polowe lipca a sloneczne dni na palcach mozna policzyc :baffled:
Na dodatek te skoki cisnienia powalaja mnie z nog.

Sencilla wydaje mi sie, ze Ania jest na wakacjach w Polonii i dlatego sie nie odzywa.

Paulina no to juz jutro wyjazd :-) Udanych wakacji Wam zycze :-):-)

A u mnie chorobsko :-( To znaczy mlody chory. Wczoraj zadzwonila opiekunka ze zlobka, ze maly ma temperature 39. W nocy tez goraczkowal, wiec dzis rano lekarz. No i ma lekkie zapalenie uszu. Juz od dwoch tygodni byl troche zasmarkany, ale myslalam, ze to ma zwiazek z zabkowaniem. Dostal antybiotyk (Amoxycyline oczywiscie, bo cozby innego :dry:).Mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.

Milego dnia kobitki i piszcie cos, bo cos tu cisza zapadla :sorry2:

reklama
Witajcie mamusie
nie chce mi sie ostatnio pisac... Jakis mnie nastroj melancholijny dopadl :sorry2:
Ma-Rita, moze wybralibyscie sie z Malym w odwiedziny do Hoorn? :tak: Mysle ze nasze rownolatki pieknie by sie ze soba bawily :tak::tak:
Jesli tylko masz czas i ochote, to zapraszamy!! Z hillegom do nas to jest 1.25 godz drogi.

Witam mamusie :-)

Cisza tu zapadla na dobre... Ale to normalne w okresie wakacyjnym :tak:

Sencilla dzieki za zaproszenie :-). Chetnie bym skorzystala, ale teraz nie dam rady, bo mlody chory a w przyszly piatek wyjezdzamy do Polonii na dwa tygodnie, potem mam egzaminy....uffff Tak wiec wolnym czasem bede dysponowac dopiero po 20 sierpnia :sorry2::sorry2: Wtedy z przyjemnoscia Was odwiedzimy :tak::tak:

Pola jak tam odpoczynek wsrod odrzutowcow???

A gdzie podziewa sie Aneta???

Dobry wieczor! Dlugo nie zagladalam poniewaz zepsul mi sie komputer,a dzis zjechala sie rodzinka.Bylam na usg prenatalnym dwa tygodnie temu i wszysto jest dobrze ,tylko prawa nerka jest cm za duza,Troche sie zmartwilam ,ale polozna mi powiedziala ,ze czesto tak sie zdarza i za miesiac musze isc na kontrole do szpitala..W tym czasie ma sie wszystko unormowac.Mam nadzieje ,ze bedzie dobrze. podrawiam i dobrej nocki

Hej dziewczynki....

Wczoraj wróciłam z mojej eskapady wakacyjnej, melduję tylko że żyje!:-)
I pędzę do pracy, odezwe sie później popołudniem.
Najpierw jednak postaram się przestudiować te wasze 13 stron postów, bo nie jestem chyba w temacie...:szok::-D
Ohhh, babeczki ale było fajnie.....:cool2:;-);-)
I pytanko; Dlaczego do cholery jest tu tak zimno?!!
Miłego dzionka wszystkim, pa.

I pytanko; Dlaczego do cholery jest tu tak zimno?!!
Tja...sama zadaje sobie co rok to pytanie :dry: Jestem tutaj juz 6 lat i w tym czasie chyba tylko raz lato bylo naprawde latem :baffled:

A tak w ogole to dzien dobry wszystkim :-):-)
Aniu, fajnie, ze wrocilas :tak::-D

Czy Wasze dzieciaczki przechodzily moze trzydniowke?? Mlody wczoraj obudzil sie z calym brzuchem w wysypce. Tak mi zaswitalo w glowie, ze ta wysoka goraczka to nie byla wywolana tym zapaleniem ucha (zreszta HA powiedzial, ze uchole sa tylko lekko zainfekowane), ale wlasnie trzydniowka.

Milego dnia mamusie :-)

Witajcie....

no u nas tez zimno a moj maly jest drugi tydz przeziebiony tutaj lekarze sa bardzo dziwni a pozatymMa-Rita moj maly tez podobno ma cos z uszami i po tyg lekarz zapisal mu antybiotyk ten co twojemu malemu Amocyklina cos takiego zdziwiony ze kaszle nadal i ma taki katar...urrrrr....:wściekła/y::wściekła/y:
tak mnie wkurzyl jeszczemi sie nie zdarzylo zeby po tyg nie bylo lepiej..:nerd::happy2:

pozatym milego dnia

Witam wsztystkie mamusie:-):-)

Ma-Rita ty się pakuj i przyjeżdzaj do Polski tutaj dzis się co prawda troszkę ochłodziło ale wczoraj mówili że to tylko 2-3 dni a potem wracają upały :-)
a tak wogóle to ja planowałam się wybrać nad morze jak już będę w Holandii (bo w tym roku nigdzie nie byliśmy nawet) a wy piszecie że tam zimno :szok:
a jeszcze dziewczyny czy może któraś z was się orientuje jakie muszę mieć dokumenty z PL bo chcę się starać o rodzinne na dziecko w NL ?

Agnes wiem ze unijny akt urodzenia dziecka i zaswiadczenie ze nie pobierasz zasilku rodzinnego w Pl-chyba dobrze pisze bo my teraz bedziemy to zalatwiac tez dopiero
jak dziewczyny wiedz dokladniej to niech napisza ja mam tylko to i podobno wystarczy:happy2:

reklama
Do góry