reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Mama Mikołaja ja też bym chyba poszła na wszelki moje dziecko też nigdy jeszcze nie chorowało więc nie wiem współczuję bardzo i życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla maluszka musi się bardzo męczyć
w PL pogoda też nie zaciekawa dzisiaj raz słońce za chwilę deszcz i chłodniej
a my właśnie jdziemy na spacerek i na zakupy przy okazji:-)
miłego dnia:-):-):-)

Załączniki

• dawid 020.jpg
    dawid 020.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 26
reklama
no dzieki wszystkim jestescie nie zastapione:-):-)

ale poniewaz my jeszcze nie mamy ubezp.holenderskiego a wykupione w Pl z PZU wiec zadzwonilam do nich i od razu zalatwili nam wizyte i juz jestesmy po wiec nic powaznego zaczyna mu sie zapalenie ucha od tego kataru ale to wszczesne stadium i teraz przynajmniej bede spokojniejsza mamy cos do noska i paracetamol i ma przejsc do piatku jesli nie to mamy znowu odwiedzic lekarza:happy2:

macie racje powinnyscie byc lekarzami ale jak to mama przewrazliwiona musialam sprawdzic lepiej zapobiegac niz leczyc.....DZIEKI:-D:-D

maly juz po jednym czopku szaleje!!!

Mama Mikołaja no super że małemu już lepiej a właśnie ja teraz tez muszę załatwić ubezpieczenie dla małego a to co ty masz z PZU to co obejmuje i na jaki czas je trzeba wykupić a dlaczego nie masz holenderskiego tak długo trzeba czzekać czy co bo ja to bym chciała od razu to załatwić tylko nie wiem co jest potrzebne do takiego ubezpieczenia i dlatego na jakiś czas też bym mu wykupiła w PL bo z dzieckiem to musi być ubezpieczenie bo ten mój ma się dowiedzieć jak to załatwić ale na razie coś marnie mu to idzie :szok:

Ja też jestem na etapie kupowania fotelika mi powiedzieli w sklepie że najlepszy jest maksi cosi tobi ale one są strasznie drogie nawet na allegro a też muszę mieć lepszy bo dużo jezdzimy ale zastanawiałam się nad kupnem go w holandii już moja siostra ma chico tez nie zły u nas w sklepie najwiecej się sprzedaje coneco i nad nim się zastanawiałam może jeszcze dziewczyny jakieś polecą;-);-);-)

Agnes my mamy fotelik Romer King. Kupujac kierowalismy sie glownie tym, ktory najbezpieczniejszy. Tutaj magazyny konsumentow polecaja wlasnie Maxi Cosi Tobi, Romer i Kiddy. Chicco nie polecam. Widzialam kiedys testy fotelikow na jakims niemieckim kanale i Chicco nie wypadl zbyt rewelacyjnie.

Ma-Rita ja też patrzę pod względem bezpieczeństwa i dobrze że mi powiedziałaś że ten Chicco nie za dobrze wypadł w takim razie już go nie będę brała pod uwagę
Mama Mikołaja mam gg 7583591

my wozimy Antosia w MaxiCosi priori, wczesniej jezdził w MaxiCosi cabrio... tez myslałam wczesniej nad Coneco ale powiedzielismy sobie ze nie bedziemy załowac na bezpiecznistwie zwlaszcza że 3-4 razy w roku jezdzimy do Polski 1200 km w jedną strone... jak go przesadzilismy z nosidełka do tego obecnego był bardzo zadowolony i wydaje mi sie ze jest do teraz bo nie marudzi w czasie jazdy i wie ze kiedy siedzi w swoim foteliku to auto jedzie... ma swoje zabawiki samochodowe i jakos dajemy rade jak ma gorszy dzień na jazde...

reklama
ze swej strony moge polecic foteliki Romer King (o z kropeczkami) nasz jest do przedzialu wagowego 18 kg, dwufazowy - siedzenie i lezenie, jest szeroki, miekki i mlody dobrze sie w nim czuje, a w poprzednim, marki nie pomne, wariowal
fotelik kupilam z Marktplaats.nl - de advertentiesite van Nederland z drugiej reki, o polowe taniej niz w sklepie, nic nie zniszczony, mimo ze 2 lata uzywany

Do góry