reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ania, ale ladna pogoda nam wyszla :)

ja sie lubie cieszyc osiagnieciami moich dzieci.. kto mnie lepiej zrozumie, jak nie Wy, inne mamusie?
Uwielbiam, jak wstawiacie fotki swoje i swoich dzieci... dawac mi tu ich wiecej!

Wszystkie dzieci nasze sa... na nanana naa...:-D

reklama
Aniu nie chce nic sugerowac ale twoim dzieciom wyraznie podoba sie taki maly dzidzius :-D:-p wiesz ze gdybym nie byla taka stara to z checia zdecydowalabym sie na trzecie :tak:

A o spotkaniu nad morzem mowila Niunia i sie podpisuje pod nim :tak: bo nasze morskie wakacje znowu sie jakos rozplynely wiec nie wiem czy bede miala szanse zobaczyc morze w tym roku :sorry2: wiec ja jestem jak najbardziej za :tak:

Magda juz tylko miesiac i zobaczymy tez w koncu twoje malenstwo:tak:

to piszcie kiedy, Tomek bedzie zwarty i gotowy, przetrzymam go ze spaniem, zeby mi nie usnal w najmniej odpowiednim momencie :-D
mam nadzieje, ze przed sierpniem, bo wtedy do PL jade..

mi by tez najlepiej w lipcu pasowalo bo mam do polowy jeszcze urlop ale pozniej mam tylko 5 razy do pracy isc wiec moze bym sie dopasowala:tak: zaraz sprawdzam ile mam do Haagi

Magda najgorszy miesiac bo nie znasz dnia ani godziny ;-)

reklama
Do góry