reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Rok temu byłam w Białce Tatrzańskiej na Bożym Ciele :-). Fajnie było pooglądać sobie górali idących w procesji. Przy okazji, zaliczyłyśmy z mamą termy, no i byłyśmy w Zakopanem, Tyńcu i Krakowie. No, a tak poza tym, to mam zaliczony kolejny spacerek z Mają i jest fajno. Mam nadzieję, że jutro pogoda będzie łaskawa, to sobie też gdzieś pójdziemy.

reklama
Ania no widzisz u mnie to samo, tylko ze ja dopiero teraz sie nauczylam ze :
- nie warto wydawac pieniedzy na polaczenie telefoniczne z komorki (ponad 1 EUR za minute)
- nie warto pisac maili bo kazdy spycha sprawe piszac ze zalacznik nie czytelny
no i teraz juz wiem, ze trzeba pisac skarge i wysylac listem wraz z wyciagami i podkreslac markerem niech do tego dochodza sobie sami... Ale nie ukrywam wpadlam dzis w dziki szal i targaly mna emocje.

Astrid fajnie, ze sobie lazicie z Maja, a jak sie wozek sprawuje ? Nie zaczepiaja was ludzie ? Jak bylo w CB ?

Madziula ty juz o mebelkach masz update z pierwszej reki :D w pierwszej kolejnosci.

Generalnie babeczka poleczka odstapi mi szafe i komode z tej samej serii, lozeczka nie chcialam bo juz mam i nie bede wydziwiac , umowila sie ze mna na 50 EUR wg mnie kwota symboliczna bo po meblach nie widac jakis zadrapan czy zeby byly stare, kupowala dla chlopcow 2 lata temu, wiec nie sa jakies starej daty czy starego dizajnu . Bardzo mnie to urzadza , i jeszcze ze tak powiem samo do mnie przyszlo .

A u nas jak lunelo to kot az z parapetu zeskoczyl , okno sie otworzylo na oscierz
:rofl2:

Ayni ja wlasnie dzis juz mialam taka makrele w rece ,ale mi sie przypomnialo ,ze niby nie mozna..:happy2:

U nas tez lalo i jakas mini burza byla:tak: Podobno w nocy ma byc jeszcze nie jedna , i nawet kutry wplynely do portu:tak::tak:Na razie jest piekne niebo:tak::tak:

No no, do centrum to my Madziula ze 3km mamy, to tam moze juz chmur nie byc hehheh, poki co burza przeszla, ale lalo jak z cebra,odkrylam ze rynna przecieka nam nad dachem i nakapalo nam do sypialni :szok: dobrze, ze takie ulewy to nie codziennie :-D:tak:

Dzis Tomek pierwszy raz zlapal sie za stopki:rofl2: jeju jakie to fajne uczucie widziec takie rzeczy u swojego dziecka po raz pierwszy :-) Ciekawe co bedze nastepne, siedzenie? :happy:

Hague GRATULKI - ja dzis rozmawialam z moim nauczycielem od jezyka ze dla mnie wazniejsze od kasy jest widziec wlasnie takie rzeczy jak ty teraz.... pierwszy usmiech, kroczki czy maly gest porozumienia sie z mama:-D i o dziwo on mnie bardzo dobrze rozumial o co mi chodzi hihi...moze dlatego ze sam ma ...11wnuczat!:tak:

U nas juz po burzy ale cos jeszcze pogrzmiewa :dry:- za to w ta najwieksza ulewe ja musialam:szok: jechac do Bredy bo mialam sushi odebrac:rofl2:... zrobilam taki prezent babeczce na urodziny hihi zamiast kwiatow...:-D
Kto lubi???

Ayni fajnie ze ci sie tak udalo... podeslicie kogos do mnie,hihi...

reklama
U mnie byla dzisiaj szefowa z kraamvisite i mnie pocieszyla ze urlop mam tylko do 14 lipca, czyli za 3 tyg. musze wrocic do pracy :-:)-:)-( i sie mnie pyta na ile chce wrocic i ze ona tak myslala zeby na pocz. tak 2-3 dni w tyg. zebym powoli sie przyzwyczaila :-p ale i tak to mnie przeraza ze bede musiala zostawic mojego maluszka, wlasnie przez te cudne chwile o ktorych mowisz Aniu :tak: eh kiedy moj M wygra w koncu w to staatsloterij

Ayni to udal ci sie zakup i jeszcze zdobylas kolezanke :-)

Do góry