reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Rok temu byłam w Białce Tatrzańskiej na Bożym Ciele :-). Fajnie było pooglądać sobie górali idących w procesji. Przy okazji, zaliczyłyśmy z mamą termy, no i byłyśmy w Zakopanem, Tyńcu i Krakowie. No, a tak poza tym, to mam zaliczony kolejny spacerek z Mają i jest fajno. Mam nadzieję, że jutro pogoda będzie łaskawa, to sobie też gdzieś pójdziemy.

reklama
Ania no widzisz u mnie to samo, tylko ze ja dopiero teraz sie nauczylam ze :
- nie warto wydawac pieniedzy na polaczenie telefoniczne z komorki (ponad 1 EUR za minute)
- nie warto pisac maili bo kazdy spycha sprawe piszac ze zalacznik nie czytelny
no i teraz juz wiem, ze trzeba pisac skarge i wysylac listem wraz z wyciagami i podkreslac markerem niech do tego dochodza sobie sami... Ale nie ukrywam wpadlam dzis w dziki szal i targaly mna emocje.

Astrid fajnie, ze sobie lazicie z Maja, a jak sie wozek sprawuje ? Nie zaczepiaja was ludzie ? Jak bylo w CB ?

Madziula ty juz o mebelkach masz update z pierwszej reki :D w pierwszej kolejnosci.

Generalnie babeczka poleczka odstapi mi szafe i komode z tej samej serii, lozeczka nie chcialam bo juz mam i nie bede wydziwiac , umowila sie ze mna na 50 EUR wg mnie kwota symboliczna bo po meblach nie widac jakis zadrapan czy zeby byly stare, kupowala dla chlopcow 2 lata temu, wiec nie sa jakies starej daty czy starego dizajnu . Bardzo mnie to urzadza , i jeszcze ze tak powiem samo do mnie przyszlo .

A u nas jak lunelo to kot az z parapetu zeskoczyl , okno sie otworzylo na oscierz
:rofl2:

Ayni ja wlasnie dzis juz mialam taka makrele w rece ,ale mi sie przypomnialo ,ze niby nie mozna..:happy2:

U nas tez lalo i jakas mini burza byla:tak: Podobno w nocy ma byc jeszcze nie jedna , i nawet kutry wplynely do portu:tak::tak:Na razie jest piekne niebo:tak::tak:

No no, do centrum to my Madziula ze 3km mamy, to tam moze juz chmur nie byc hehheh, poki co burza przeszla, ale lalo jak z cebra,odkrylam ze rynna przecieka nam nad dachem i nakapalo nam do sypialni :szok: dobrze, ze takie ulewy to nie codziennie :-D:tak:

Dzis Tomek pierwszy raz zlapal sie za stopki:rofl2: jeju jakie to fajne uczucie widziec takie rzeczy u swojego dziecka po raz pierwszy :-) Ciekawe co bedze nastepne, siedzenie? :happy:

Hague GRATULKI - ja dzis rozmawialam z moim nauczycielem od jezyka ze dla mnie wazniejsze od kasy jest widziec wlasnie takie rzeczy jak ty teraz.... pierwszy usmiech, kroczki czy maly gest porozumienia sie z mama:-D i o dziwo on mnie bardzo dobrze rozumial o co mi chodzi hihi...moze dlatego ze sam ma ...11wnuczat!:tak:

U nas juz po burzy ale cos jeszcze pogrzmiewa :dry:- za to w ta najwieksza ulewe ja musialam:szok: jechac do Bredy bo mialam sushi odebrac:rofl2:... zrobilam taki prezent babeczce na urodziny hihi zamiast kwiatow...:-D
Kto lubi???

Ayni fajnie ze ci sie tak udalo... podeslicie kogos do mnie,hihi...

reklama
U mnie byla dzisiaj szefowa z kraamvisite i mnie pocieszyla ze urlop mam tylko do 14 lipca, czyli za 3 tyg. musze wrocic do pracy :-:)-:)-( i sie mnie pyta na ile chce wrocic i ze ona tak myslala zeby na pocz. tak 2-3 dni w tyg. zebym powoli sie przyzwyczaila :-p ale i tak to mnie przeraza ze bede musiala zostawic mojego maluszka, wlasnie przez te cudne chwile o ktorych mowisz Aniu :tak: eh kiedy moj M wygra w koncu w to staatsloterij

Ayni to udal ci sie zakup i jeszcze zdobylas kolezanke :-)

Do góry