reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aniahaven pozwoliłam sobie Ci wysłać zaproszenie na fb!

a to ty axe:-D:-D:-D -mialam wlasnie pytac... kto mi wyslal:-p
Ayni ma maly wedzak i specjalne trociny i temperature trzeba kontrolowac zeby nie za mocno i tym dymem sie wedzi :-D a jak wedzi szynki i kielbase to ma wielki wedzak i wedzi tez drzewem ale musi byc np z czeresni albo wisni bo ma ladny aromat...:rofl2: jak moj wroci z delegacji to ci wrzuce foty bo ma w telefonie oke?;-)

A tak wygladaly ostatnio wedzone makrele...naszego polowu..

Załączniki

• DSCF6567.jpg
    DSCF6567.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 52
reklama
ANia, zarzuc jedna ;)
wlasnie wrocilam, po 6 godzinach spaceru! nogi mi z d.. wylaza ;)
dorbze, ze jedzenie dla Lili mam zawsze ze soba ;) w idealnej temperaturze, o wlasciwym skladzie, i w przyjemnie wygladajacym opakowaniu ;)
co mysmy nie robily dzis. ach, zmeczone..

kupilam boxkleed dla lili, z serii rupsje nooigenoeg, znacie? sa w kruidvat za 10 eu.

rozgladam sie za chustami, znalazlam cos tez dla plywajacych mamusiek :
Marktplaats.nl > AANBIEDING: ByKay AQUA Carrier draagdoek zwemmen - Kinderen en Baby's - Babydragers en Draagdoeken

Ayni ja nie mówie ze to twoje frustracje ,moze i kiedys mnie to spotka:baffled:Po prostu ja nie mialam jeszcze do czynienia z..

Aniui ale pyszne rybki mniam:tak:
Sencilla wow co za spacerek:tak: A mleko w takim opakowanki itp na pewno smakowalo Liliance:-D

Axe to faktycznie zamilowania,moi tescie byli by zadowoleni z takiej synowej:tak::tak: Ja tak jak Ayni lubie to uczucie w brzychu ,czasem jak autem szybko z duzej góry jedziemy to tez tak mam:tak:

My tez dzis do Action sie wybieramy:-D Co do pieniedzy to nie wiem ,zawsze do banku wplacamy:tak:

hejka

była mowa o drzemkach....Tymek dziś miał tylko jedną drzemkę godzinną...mam nadzieję że to jeszcze nie stanie się regułą i będzie miał chociaż dwie...

Co do samolotu to nie przepadam latać sama ale kocham podróże więc mogę latać lub jeździć aby było co zobaczyć;)))

Ayni ja nie mówie ze to twoje frustracje ,moze i kiedys mnie to spotka:baffled:Po prostu ja nie mialam jeszcze do czynienia z..
No oby nie, wiesz, ja juz jestem tym sfrustrowana bo to nie pierwszy raz i nie drugi , ze mi na nerwy dzialaja, ale wiem, ze inni nie maja problemow, Ania bardzo chwali tez duzo lat korzysta, zawsze musi sie trafic jakas ofiara :D Tylko czemu ja :angry:

a to ty axe:-D:-D:-D -mialam wlasnie pytac... kto mi wyslal:-p
Ayni ma maly wedzak i specjalne trociny i temperature trzeba kontrolowac zeby nie za mocno i tym dymem sie wedzi :-D a jak wedzi szynki i kielbase to ma wielki wedzak i wedzi tez drzewem ale musi byc np z czeresni albo wisni bo ma ladny aromat...:rofl2: jak moj wroci z delegacji to ci wrzuce foty bo ma w telefonie oke?;-)

A tak wygladaly ostatnio wedzone makrele...naszego polowu..

Wow , super to wyglada, mnie nosi na makrele, ale podobno w ciazy nie mozna tych pakowanych vacuum , tylko swieze z targu. Ach, chociaz popatrze sobie :D Naprawde powinniscie cos pomyslec w strone wlasnego biznesu, teraz w modzie sa rzeczy wyprodukowane w domowym zaciszu, takie bardziej naturalne i napewno w cenie!
Moj sasiad robi miod i sprzedaje , ma wlasne etykietki itd nikt nie chce jesc przetworzonego jedzenia z supermarketu, bo ilez mozna ;)

A ja sie zagadalam z ta babeczka 2 godziny, a mialam tylko na chwile wpasc ! Na zakupy juz nie poszlam bo padalo i juz wszystko zamkniete ! :D

Iskierka ten bialy tez mi sie podoba ale chyba nie mozna go podwyzszyc ????? tak co chwile schylac sie tak nisko po maluszka to nie jest zbyt konfortowe. Ale moze niedopatrzylam na tym zdjeciu bo w opisie chyba nic nie ma
Jest w opisie -
In twee standen verstelbaar.
kupilam boxkleed dla lili, z serii rupsje nooigenoeg, znacie? sa w kruidvat za 10 eu.
Sencilla - dzięki za info - jutro kierunek Kruidvat:-D Serii nie znam, ale co tam. Ważne ze boxkleed kupię:-D

Ayni ja czasem dostaje jakies dziwne korespondencje z VGZ tez - nie mysl sobie ze mnie szerokim lukiem omijaja:-D, ja nie reguje:dry: a jak juz mi 2 razy i do kupy skladaja ze nie zaplacilam i:sorry2: jakies koszty naliczaja to im na ich wlasnych listach czerwonym dlugopisem pisze ze wtedy i wtedy z takiego konta przelew byl na taka sume i niech sobie szukaja...a co mnie to:baffled: chyba ktos im za to placi nie? ze tam pracuja hihi...:-)

zmykam bo u nas jakas straszna burza idzie:szok: ...a Victor sie boi jak narazie jak tylko zagrzmi...

Ayni i jak tam?? jakieś mebelki bedziesz miała ??

u nas też luneło ze az telewizja chwilowo nie działała .... pierszwy dzien lata dziś, dawno nie padało hehehe

aaa rzeczywiscie, jutro najdluzszy dzien w roku :)
my wlasnie mielone wcielismy wolowe, ziemniaczki i mizeria. PO tak aktywnym dniu padalam z glodu :tak::-D och, ja kochac jesc.

reklama
Do góry