7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Sencilla gdzie się spotykacie? SUper! Bawcie się dobrzeeeeeeeeee!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też gotuje i to baaardzo smacznie. Potrafi zrobić coś z niczego, a ze mnie to marna kucharka - niestetyCo prawda mój tez gotuje i to dobrze ale rzadko Noale trudno zebym czekala do 18 az przyjdzie i ugotuje...
Anetko, mnie jęczmien wprawdzie ominął, ale od wczoraj czuje ból wewnętrznego kącika oka i wydaje mi się, że mam go zaczerwieniony. Plaga jakaś czy co?Obudzilam sie dzisiaj z ogromnym jeczmieniem na oku i tak mnie boli buuu robilam zlotem ale nic nie pomaga.
Wczoraj w pracy mialam taki dzien ze odechciewa sie wszystkiego a z pracy najchetniej bym zrezygnowala.
No właśnie jakoś wszystkie sprawy do zalatwienia skumulowaly mi się na koniec ciąży... Za każdym razem jak pomyslę, że wszystko mam juz dopięte na ostatni guzik i teraz tylko czekać na bole porodowe to okazuje sie ze muszę gdzieś coś zalatwić - lekarza, szkołę, badania, odbiór blije doos, itp...Iskierka cos ty taka zabiegana ostatnio?