reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam poludniową porą. Dziś odespalam trochę. Powiem więcej - spalam jak zabita, a jak sie obudzilam w środku nocy na siusiu i rano męzowi do pracy to bylam tak nieprzytomna ze nie wiedzialam gdzie jestem i po co wstaję:szok:
Na dodatek wszystko co mialam na sobie (piżamka + pościel) odbiło mi się pięknymi wzorkami na skórze:szok::szok::szok:

Co prawda mój tez gotuje i to dobrze ale rzadko:happy: Noale trudno zebym czekala do 18 az przyjdzie i ugotuje...:sorry2::-D
Mój też gotuje i to baaardzo smacznie. Potrafi zrobić coś z niczego, a ze mnie to marna kucharka - niestety:sorry2:
Obudzilam sie dzisiaj z ogromnym jeczmieniem na oku i tak mnie boli buuu robilam zlotem ale nic nie pomaga.
Wczoraj w pracy mialam taki dzien ze odechciewa sie wszystkiego a z pracy najchetniej bym zrezygnowala.
Anetko, mnie jęczmien wprawdzie ominął, ale od wczoraj czuje ból wewnętrznego kącika oka i wydaje mi się, że mam go zaczerwieniony. Plaga jakaś czy co?
A co w pracy? Tyle roboty czy... towarzxystwo nie teges?
Iskierka cos ty taka zabiegana ostatnio?
No właśnie jakoś wszystkie sprawy do zalatwienia skumulowaly mi się na koniec ciąży... Za każdym razem jak pomyslę, że wszystko mam juz dopięte na ostatni guzik i teraz tylko czekać na bole porodowe to okazuje sie ze muszę gdzieś coś zalatwić - lekarza, szkołę, badania, odbiór blije doos, itp...

My z mężem postanowiliśmy że do salonu też kupimy box. I teraz mam problem, bo nie wiem który wybrać:
Marktplaats.nl > box op wieltjes - Kinderen en Baby's - Boxen
Marktplaats.nl > Mooie witte box - Kinderen en Baby's - Boxen
Ten naturalny podoba mi się ze względu na bardziej opływowe ksztalty. Z kolei ten biały... pasuje kolorystycznie do salonu (bordowe ściany, kremowe sofy, czarne meble (witryna, szafka pod tv biurko). No ale stól w salonie też mam "naturalny", tyle że ciemniejszy...
Pomocy!!!!!!!!!!

Iskierka mi też się bardziej podoba ten biały :) ale już wybór należy do Ciebie ! :)

Sencilla super! :) Ale będziecie miały super sobotę co? :))

Moje dzieko padło, a mi totalnie się nic nie chce... nawet na kawę nie mam ochoty...najgorsze jest to, że zaczyna mnie strasznie kłuć w kolanie, które miałam operowane parę lat temu... nie wróży to nic dobrego ;/ ///

Dzien doberki , fajnie sie pospalo , juz dawno po sniadanku, kuchnia ogarnieta, maz zniknal niedawno do pracy. VGZ znow mi podnioslo cisnienie, ze znow nie zaplacone. Znow zrobilam screenshoty z konta i znow trzeba bedzie isc na poczte i wyslac bezposrednio wydrukowane, bo niestety elektronicznie znow dostane pewnie info zwrotne, ze nie czytelne... Nie wiem juz jakie tutaj maja metody, czy oni z ludzi debila robia czy mysla, ze ktos im 2 razy zaplaci za to samo ? :no: :wściekła/y: szkoda tylko kasy na znaczki, po prostu pracuja tam chyba niepelnosprytni... :baffled:

No, ale staram sie sobie jakos nie psuc tym humoru. W koncu jutro wyjezdzamy na weekend i trzeba sie jakos popakowac i kupic bilety na pociazek . Nie wiem skad takie moje wrazenie, ale bedac juz raz w Belgii mialam wrazenie, ze tam ludzie sa jakos bardziej ogarnieci mentalnie, nie wiem , czy to po prostu wynikalo z mojej owczesnej frustracji hahaha.

Dzis o 16.00 wybieram sie do tej kobitki, ktora mnie wczoraj nawiedzila, na herbatke i obejrze co tam ma, bo wspomniala, ze chce oddac mebelki i box do salonu tez musze miec , bo tylko mamy lozeczko na gorze, a ja wiekszosc dnia spedzam na dole !

Iskiereczko powiem Ci, ze gdybym ja miala wybierac, to z pewnoscia wybrala bym biale, poniewaz nie liczac juz bardziej estetycznego wygladu (nie podoba mi sie to drewno z plastikiem) to biale wyglada na solidniejsze i wydaje mi sie , ze jest sporo nowsze niz ten box w kolorze naturalnym. Moze drozsze, ale przynajmniej spedajacy oferuje ladny boxkleed :) bralabym bialy! Zdecydowanie!

Moj emek tez lubi lowic , ale niestety u nas nad morzem nic nie lapie, nie wiem czemu tak jest, moze dlatego, ze w okolicy grasuje duzo kutrow rybackich ? Wszyscy wedkarze, ktorzy siedza w nadziei moga sie niestety pochwalic 1 rybka na dzien
:baffled:przy brzegu grasuje tez chinka z wiaderkiem i wygrzebuje ostrygi z wody :) skubana szybko jej to idzie! Ale tez lubie takie klimaty woda , cisza i spokoj :)

Ania Haven jak on to wedzi te makrele ? Wtajemniczysz nas ?
;-)

reklama
Axezawsze co patrze na twojego posta to mysle , " ale Misia jset kochana na zdjeciu ponizej i ten smiech..." a pozniej zapominam ci to napisac:tak: Ja tez nie mam ochoty dzis na nic , a widze ze Michalek tez lezy przed tv i ledwo zipie:baffled:
Juz go pytalam czy cos go boli ,czy zmeczony itp ale on nic :happy::sorry2:ze chce sobie polezec:szok::tak:

Ayni ja mam 5 lat VGZ i nigdy nie bylo zadnego problemu...:sorry2:

Do góry