reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry..

u nas nocka znacznie lepiej...:tak:maly sie chyba wyspal porzadnie w koncu:tak:...
Co do szczepien - ja nigdy nie placze:rofl2: raczej staram sie byc wsparciem psychicznym dla mojego malenstwa;-) bo wiadomo ze ono te nasze emocje tez wyczuwa... wiec jestem jak skala i czule go tule juz PO;-)...

Iskierka chyba Sencilla o tym pisala ze rumianek jest nieaktualny jesli chodzi o przemywanie oka:sorry: bo rozszerza infekcje zanim ja leczyc...:-p
Moja znajoma tez miala przemywac woda przegotowana - to tez nie pomoglo :no:a obraczka hmm moze pomaga jak ktos ma poczatkowy stan zapalny;-) a nie bombel jak orzech laskowy na dnie oka:eek: - dowiem sie wieczorkiem jak im poszlo...

reklama
Hejka , witam o poranku :)

mam pytanko dotyczące ubezpieczenia, czyli macie polise rodzinną?? czy osobno? bo ja sie zastanawiam czy połaczyć nasza na wspólna ?? czy to robi jakąś róznice? nie wiem czy to jest wymagane czy nie....

Witam w ten piekny dzionek :tak:

Madzia my mamy osobno ubezpieczenie ,mialam sie przenies do ubezpieczalni A ,bo jak sie my ubezp + auto + dom itp to taniej wychodzi:tak:Ale tak zeszlo....

Aniu ciesze sie ,ze z Victorem juz lepiej:tak: i nocka przespana:tak:
Iskierka ja juz tez mam kolo 90 km albo wiecej :baffled::baffled::tak:
Ja plakalam przy pierwszej szczepiace, a pozniej juz nie

Zapomnialam wczoraj napisac ,ze Michas znów mial test :tak::szok:
z jezykiem troszle lepiej ,liczenie b,dobrze a reszta dobrze:tak: Pani powiedzial ,ze Michalek jest b madrym chlopcem i jak dobrze pozna jezyk to bedzie na wysokim poziomie :tak::tak: no zobaczymy.....:sorry: Najpierw trzeba jezyk szkolic:tak:

karolcia82 własnie chodzi o to ze my mamy jedną ubezpieczalnie, stąd pytanie czy trzeba sie połączyć bo jesli ma sie dwie rozne no to nie koniecznie ;)

karolcia82 własnie chodzi o to ze my mamy jedną ubezpieczalnie, stąd pytanie czy trzeba sie połączyć bo jesli ma sie dwie rozne no to nie koniecznie ;)

najlepiej sprawdzic jak wam to wyjdzie chociaz razem mi sie zdaje troche taniej:tak: - my jestesmy w tej samej ale rozne pakiety mamy... ja czesto zmienialam ubezpieczalnie teraz wrocilam do starej a moje dzieci sa pod moim M...moze faktycznie trzebaby bylo zobaczyc + i - takiego pakietu:eek::-p

dziewczyny, dzwonilam do lekarza. Babka mnie nawet nie umowila, powiedziala, zeby przeczekac do piatku i w miedzyczasie przemywac oko.. szamponem dla dzieci :-D:szok::angry:
rzuce moneta, bo zastanawiam sie, czy smiac sie, czy plakac?

Witam i tu:-)
obraczka hmm moze pomaga jak ktos ma poczatkowy stan zapalny;-) a nie bombel jak orzech laskowy na dnie oka:eek: - dowiem sie wieczorkiem jak im poszlo...
Aniu, rozumiem. Pisalam po prostu o sobie:-)
Iskierka ja juz tez mam kolo 90 km albo wiecej :baffled::baffled::tak:
Karoila - km czy kg??:-D:-D:-D
Ja dziś bylam z moim 12 letnim mężczyzną na pobieraniu krwi, a że ostatnim razem jak mu pobierano krew to mial jakieś... pół roku może to strasznie sie bał jak to będzie. Tym bardziej, że ja mam zawsze problemy przy pobieraniu krwi bo moje żyły sa niewidoczne i zawsze wracam strasznie pokłuta.
Dziś okazalo się, że moj Michaś ma te same problemy co ja... Zanim mu pielegniarka znalazła żyłe to go dość mocno zagadała. Okazało się że jest szwagierką jego nauczycielki i tak lody zostaly przełamane:rofl2::rofl2::rofl2:
Co do szczepień - nie wiem (jeszcze) jak tu szczepią noworodki, ale moim dzieciom uzupełnialam tu szczepienia, których nie miały jeszcze robionych w PL i jak widzialam jak córce wbijają igłę w rękę jak rzutki do tarczy to mialam dość....

Sencilla - spróbuj je przemyć to oczko swoim mleczkiem - zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże

reklama
Sencilla wlasnie mialam Ci pisac, zebys powiedziala ze to tak od jakichs dwoch tygodni jest, sklamac mozna, wydaje mi sie, ze dluzej juz by Ci nie kazali czekac, no ale kto wie...:cool:

Do góry