Iskierka71
Fanka BB :)
No pisalam ze okulary zostały w sypialniChyba chodzilo o Karole :-):-):-) nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pisalam ze okulary zostały w sypialniChyba chodzilo o Karole :-):-):-) nie?
dziewczyny, dzwonilam do lekarza. Babka mnie nawet nie umowila, powiedziala, zeby przeczekac do piatku i w miedzyczasie przemywac oko.. szamponem dla dzieci
rzuce moneta, bo zastanawiam sie, czy smiac sie, czy plakac?
U mnie tez nie ma zadnego kortingu a M mowil, ze bedzie taniej. Dalam sie tylko wciagnac, napewno pod koniec roku bedziemy zmieniac bo pomimo wszystkich zachwytow nad VGZ (rowniez poloznej) ja jakos nie jestem zadowolona ;>ehhh obliczyłam i zaden korting kwota wychodzi taka sama jak osobno to narazie to zostawie w spokoju
Ayni, no wlasnie, spytalam babinke, dlaczego szamponem, a ona na to, ze SPECJALNYM SZAMPONEM DLA DZIECI, bo przeciez one nie szczypia w oczy
one tu koncza jakies kursy, czy tak biora te babki z ulicy?