reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
The Hague a jakie mleko modyfikowane podajesz? A na zaparcia oprócz śliwki(może w PL sklepie dostaniesz gerbera) też dobry jest słoiczek ziemniaczki ze szpinakiem...
Uściski dla Victora i Tymusia...niech zdrowieją.
Uściski dla Victora i Tymusia...niech zdrowieją.
AnnaJ no juz mu podalam te ziemniaczki ze szpinakiem i mi dzisiaj zrobil kupke az 2 razy (a ostatnio to albo raz dziennie, albo raz na 2 dni). A co do mleka modyfikowanego, to daje Nutrilon H.A. bo maly ma alergie na Standard...
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu ,Nana mam nadzieje ze wasze dzieci przespia noc spokojnie
Hague ja ci nie pomoge bo Michas nie mial zaparc i do tej pory robi kupy po 2 razy dziennie duzo owocow je
dobrej nocki
Hague ja ci nie pomoge bo Michas nie mial zaparc i do tej pory robi kupy po 2 razy dziennie duzo owocow je
dobrej nocki
witam
w koncu doczytalam
Aniu Nana tak mi szkoda waszych maluszkow...... zdrowka dla nich
The hague dzieki za linka, ale nie wiem czy go bede czytac bo bylam juz malego zaszczepic wiec nie bede sie juz stresowac. Maly narazie spi, goraczki nie mial czekam zeby sie obudzil i go nakarmie. Na szczepeiniu zaplakal przy wkluwaniu a ja to musialam miec taka mine ze lekarka sie mnie pyta "Gaat het?" a ja tylko pokiwalam glowa bo jak bym slowo powiedziala to bym sie poryczala :-( nie lubie tego.....
Ayni ten parowar zarabisty zaraz bede patrzec ile kosztuje
Sencilla a nie daj sie czasem jutro zbyc u lekarza przegotowana woda ale ty wygadana jestes to sie nie dasz. Napisz jutro co i jak
Spokojnej nocki wam zycze
w koncu doczytalam
Aniu Nana tak mi szkoda waszych maluszkow...... zdrowka dla nich
The hague dzieki za linka, ale nie wiem czy go bede czytac bo bylam juz malego zaszczepic wiec nie bede sie juz stresowac. Maly narazie spi, goraczki nie mial czekam zeby sie obudzil i go nakarmie. Na szczepeiniu zaplakal przy wkluwaniu a ja to musialam miec taka mine ze lekarka sie mnie pyta "Gaat het?" a ja tylko pokiwalam glowa bo jak bym slowo powiedziala to bym sie poryczala :-( nie lubie tego.....
Ayni ten parowar zarabisty zaraz bede patrzec ile kosztuje
Sencilla a nie daj sie czasem jutro zbyc u lekarza przegotowana woda ale ty wygadana jestes to sie nie dasz. Napisz jutro co i jak
Spokojnej nocki wam zycze
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Uh ja dopiero uśpiłam teraz dziecko.. Spać mi się nie chce... Alergia zawitała..
Uhh moje dziecko robi od samego początku po 3-5 kup dziennie heh... problemów z wypróżnianiem to ona nie ma... heh... może dlatego że tak jabłka i winogrona lubi.
Spokojnej nocy dla Was!
Uhh moje dziecko robi od samego początku po 3-5 kup dziennie heh... problemów z wypróżnianiem to ona nie ma... heh... może dlatego że tak jabłka i winogrona lubi.
Spokojnej nocy dla Was!
Iskierka71
Fanka BB :)
Ufff i ja wreszcie doczytalam Was:-) Pora poodpisywać:-)
Zyczę zdrówka wam i waszym dzieciaczkom
TheHague - zostawilam ci wiadomość na FB
ja też już prawie tyle - wczoraj mnie ważyli i mam 91kgno ale ja przytyłam 30kg w ciąży...
Tak, ja już czekam na poród jak na zbawienie. Może to głupio zabrzmi, ale akurat tej ciąży to mam już serdecznie dość. Na szczęście jeszcze góra 3 tygodnie, a może mniej.Iskierka jak T sie czujesz ,chyba juz na ostatnich nogach???
Moja córka mówi, żt plecaki wywieszają po zdanych ważnych egzaminach - np kończących szkołę średniąA co oznaczają plecaki wywieszone na flagach wiecie może?
Sencilla, generalnie na mocne zapalenie spojówek to potrzebny antybiotyk (krople lub maść). Można przemywać przegotowaną wodą lub robić okłady z rumianku lub zwykłej herbaty. Poza tym podobno mleko matki jest dobre - spróbuj.Tosia tez chora, jak ja zobaczylam u opiekunki, to myslalam, ze jej ktos oko podbil?
a jej sie z zapalonego oka (w sensie ropieje jej, czerwone) zrobila taka sliwa czerwona pod okiem.. nie wiem, co mam o tym myslec? czy miala ktoras z Was do czynienia z czyms takim? Tosia mowi,, ze ja to boli..
Powiem wam, że mnie kilka dni temu strasznie swędziala powieka - własnie jak na jęczmień. Zastanawiałam się co robić i przypomnialam sobie babcine rady - przetarłam powiekę obrączką... PrzeszłoCo do oczka to mojej znajomej corka 3 tydz do szkoly nie chodzi z powodu oka - jakis wirus ja zaatakowal bo wyglada jak jeczmien ale ogromny z 5-cioma czopami, a teraz sie jej na drugie tez przenioslo i prawie nie widzi bo takie nabrzmiale powieki..masakra. Miala antybiotyk na to / i nadodatek uczulenie na niego/ wiec oko jeszcze wieksze... w koncu wyladowali w szpitalu bo tak boli i maja jej to jutro lyzeczkowac...
Zyczę zdrówka wam i waszym dzieciaczkom
TheHague - zostawilam ci wiadomość na FB
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Iskierka ja do porodu miałam 85 heh więc wiem co czujesz! Ale już nie długo! Oby tylko Mała chciała wcześniej wyjść jak i Twoje starsze dzieci Życzę CI tego, i oby wystrzeliła jak z procy heh !
reklama
Gosiu wiem co czujesz, ja rycze razem z Tomkiem na kazdej szczepionce:-( jak tylko babka wkluje igle i on zaczyna tak strasznie plakac, to ja sie opanowac nie moge, bo on mi tak nigdy nie placze jak tam, masakra jakas.. na ostatnim szczepieniu moj byl z nami i jak Tomek zaczal plakac to ja w ryk razem z nim, babka cos do mnie mowi, a ja wzielam Tomcia na rece i wyszlam z gabinetu nawet jej reki nie podalam, a jak wracalismy do domu, to klnelam pod nosem, a moj w szoku, bo on pierwszy raz i teraz przynajmniej sie juz nie smial, bo wczesniej jak przychodzilam zaplakana do domu z CB to mowil ze dwa dzidziusie przyszly