reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry

Ale mialam koszmarna noc:szok::no::no::wściekła/y: chyba z 6 razy wsatwalam a polozylam sie spac o 00;30:baffled: Tak mnie w plecach u dzie po lewej str boli ,ze zadna pozycja niejest dobra ,nawet teraz jak siedze to boli...:baffled:

Zaraz wejde na nowy watek i tez spr:tak:
Sencilla spoko ten box:tak: jedz i obejzyj:tak:A w kringloopach u nas tez sa:tak: Ja to chyba kupie do salonu to lozeczko turyst bo jak pojedziemy na wczasy lub do pl to juz sie martwic nie musze.....
Marktplaats.nl > Reisbedje met een afneembare commode en zonnekap - Kinderen en Baby's - Babywiegjes en Ledikanten
ja chyba zamowie cos takiego on ma 2 stopmnie poniesienia ,tylko z pl bo tam jest lepszy wybór:tak:

Ostatnia edycja:
dzien dobry... ale naklikayscie:szok: ja juz nie doczytam teraz - dopiero jak wroce..nocne marki z was:-p

U nas standard - pada a do tego burza sie rozpetala...:baffled:

Sencilla to wstawianie fotek to chyba nie na moj ciazowy mozg:baffled: Tez nie widze zadnych kul ziemnskich...:-D:baffled::no: pozniej zrobie drugie podejscie:tak:

hejka - jestem jeszcze..

Generalnie Sencilla ja myslalam ze ja taka ciemna :cool2:jestem ze nie umiem tam fotek wstawic gdzie trzeba:-D ale widze ze to nie tylko moj problem - dolozylam zdjecie obok twoich i Karoli tez sie widze udalo...:tak:

Ja oczywiscie tez bede kibicowac Czechom, hihi ...:tak:

A teraz zmykam bo musze stacje benzynowa jeszcze zaliczyc,pa....

Karola jeśi mogę Ci poradzić z łózeczkiem turystycznym to kup takie żeby miało otwieranie z boku Moja Alicja jeszcze w takim spi w Pl i nie wyobrażam sobie jej wkładania i wyciagania z góry a tak ma otwarte i jak chce wyjsc np na siusiu w nocy to nie budzi tylko idzie Nie wiem czy jest otwierane i stopniowe ale stopniowanie będziesz potrzebowac przez 8msc??? a otwieranie dużo dłużej

Dzien dobry :-)

Ja juz w domu. Wyjatkowo mi sie nie chcialo wstawac rano tak fajnie mi sie spalo tylko za krotko...:-(
Najbardziej mi szkoda Filipa bo on to bys spal i spal a musze go budzic. W weekendy to spi do 10 czasem do 11 ale Kuba wstaje przed 7...
U nas tez oberwanie chmury leje i cos zaczyna grzmiec....

Wlasnie dodalam zdjecie i nie mialam zadnych problemow, wiec nie wiem w czym tkwi problem.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja musze tramwajem jechac z Tomkiem do lekarza :baffled: mam nadzieje, ze moj skonczy szybciej, bo nie usmiecha mi sie targanie wozka w taka pogode, ulewa na maxa...:baffled:

Do góry