reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien dobry
Ale mialam koszmarna noc chyba z 6 razy wsatwalam a polozylam sie spac o 00;30 Tak mnie w plecach u dzie po lewej str boli ,ze zadna pozycja niejest dobra ,nawet teraz jak siedze to boli...
Zaraz wejde na nowy watek i tez spr
Sencilla spoko ten box jedz i obejzyjA w kringloopach u nas tez sa Ja to chyba kupie do salonu to lozeczko turyst bo jak pojedziemy na wczasy lub do pl to juz sie martwic nie musze.....
Marktplaats.nl > Reisbedje met een afneembare commode en zonnekap - Kinderen en Baby's - Babywiegjes en Ledikanten
ja chyba zamowie cos takiego on ma 2 stopmnie poniesienia ,tylko z pl bo tam jest lepszy wybór
Ale mialam koszmarna noc chyba z 6 razy wsatwalam a polozylam sie spac o 00;30 Tak mnie w plecach u dzie po lewej str boli ,ze zadna pozycja niejest dobra ,nawet teraz jak siedze to boli...
Zaraz wejde na nowy watek i tez spr
Sencilla spoko ten box jedz i obejzyjA w kringloopach u nas tez sa Ja to chyba kupie do salonu to lozeczko turyst bo jak pojedziemy na wczasy lub do pl to juz sie martwic nie musze.....
Marktplaats.nl > Reisbedje met een afneembare commode en zonnekap - Kinderen en Baby's - Babywiegjes en Ledikanten
ja chyba zamowie cos takiego on ma 2 stopmnie poniesienia ,tylko z pl bo tam jest lepszy wybór
Ostatnia edycja:
karola82_82
mama slicznego Michałka
Sencilla to wstawianie fotek to chyba nie na moj ciazowy mozg Tez nie widze zadnych kul ziemnskich... pozniej zrobie drugie podejscie
hejka - jestem jeszcze..
Generalnie Sencilla ja myslalam ze ja taka ciemna jestem ze nie umiem tam fotek wstawic gdzie trzeba ale widze ze to nie tylko moj problem - dolozylam zdjecie obok twoich i Karoli tez sie widze udalo...
Ja oczywiscie tez bede kibicowac Czechom, hihi ...
A teraz zmykam bo musze stacje benzynowa jeszcze zaliczyc,pa....
Generalnie Sencilla ja myslalam ze ja taka ciemna jestem ze nie umiem tam fotek wstawic gdzie trzeba ale widze ze to nie tylko moj problem - dolozylam zdjecie obok twoich i Karoli tez sie widze udalo...
Ja oczywiscie tez bede kibicowac Czechom, hihi ...
A teraz zmykam bo musze stacje benzynowa jeszcze zaliczyc,pa....
A
aOLA
Gość
Karola jeśi mogę Ci poradzić z łózeczkiem turystycznym to kup takie żeby miało otwieranie z boku Moja Alicja jeszcze w takim spi w Pl i nie wyobrażam sobie jej wkładania i wyciagania z góry a tak ma otwarte i jak chce wyjsc np na siusiu w nocy to nie budzi tylko idzie Nie wiem czy jest otwierane i stopniowe ale stopniowanie będziesz potrzebowac przez 8msc??? a otwieranie dużo dłużej
anetka880
Fanka BB :)
Dzien dobry :-)
Ja juz w domu. Wyjatkowo mi sie nie chcialo wstawac rano tak fajnie mi sie spalo tylko za krotko...:-(
Najbardziej mi szkoda Filipa bo on to bys spal i spal a musze go budzic. W weekendy to spi do 10 czasem do 11 ale Kuba wstaje przed 7...
U nas tez oberwanie chmury leje i cos zaczyna grzmiec....
Wlasnie dodalam zdjecie i nie mialam zadnych problemow, wiec nie wiem w czym tkwi problem.
Ja juz w domu. Wyjatkowo mi sie nie chcialo wstawac rano tak fajnie mi sie spalo tylko za krotko...:-(
Najbardziej mi szkoda Filipa bo on to bys spal i spal a musze go budzic. W weekendy to spi do 10 czasem do 11 ale Kuba wstaje przed 7...
U nas tez oberwanie chmury leje i cos zaczyna grzmiec....
Wlasnie dodalam zdjecie i nie mialam zadnych problemow, wiec nie wiem w czym tkwi problem.
Ostatnia edycja:
reklama