reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ale macie dziewczyny śliczne pokoje dla dzieci. My dopiero coś zaczynamy majstrować dla Janka na nowym mieszkaniu, bo biduś wreszcie doczekał się swojego oddzielnego pokoju. Mamy już łóżeczko, komodę, ale bez szafy się nie obędzie, bo tyle tych rzeczy się już nazbierało. W weekend znowu jedziemy oglądać meble, tym razem w jeszcze inne miejsce, może coś wybierzemy w podobnej stylistyce co komoda. Pokoik będzie w kolorystyce niebieskiej, a mebelki są brązowe.

reklama
Karola zaszalalas hihi:-Dz tymi pieluchami - co do wanienek - wiaderek i stelazy to u mnie na strychu stoja...chyba je w koncu wrzuce na watek KUPNO - SPRZEDAZ:sorry2: bo na strychy to wyglada jakbym sie dopiero co organizowala:cool2: a nie pozbywala...

Anetka śliczny wystrój w salonie i śliczny pokój dla synka :) a to maleństwo na tym łóżku prze boskie heh :)
Ania ale śliczne drzewo w pokoju chłopaki mają!! :)
Iguana jestem w szoku, że Janek jeszcze nie siedzi :) Taki wielki chłop i by tylko leżał i leżał :) Heheh ale wiadome każde dzidzi ma inaczej :) Niech leży jak najwięcej, nasiedzi i nastoi się w życiu :) Mojej za to już się chciało siedzieć jak skończyła 6 miesięc:szok:

A ja mam samolot na 24 ale zastanawiam się czy nie wyjechać samochodem razem z moim Kubą w piątek, zrobić suprajsa 1,5 dni wcześniej..

Tomek tez sie juz do siedzenia przymierza :szok: jak LEZY w hustawce to.. glowe drzwiga do gory i jest juz w polowie do siedzenia, po czym opada spowrotem do pozycji lezacej hehehe, fajnie to wyglada :-)

7axe7, niestety nie siedzi jeszcze sam...tzn. umie usiąść, ale tylko czasami mu wyjdzie, a ja wolę siedzieć za nim, bo się wywraca;-) Natomiast opracował alternatywny sposób przemieszczania się...przesuwa się na plecach i tak potrafi dotrzeć sobie gdzie chce. A czasem nawet podskakuje na tych pleckach jak żabka:-D Ile ma przy tym śmiechu:-)

reklama
Hurra! Moderatorki rozpoczynaja cudowna strone 3000 naszego forum!
Obysmy jak najszybciej dobili do 4000 ;)

Iguana, kazde dziecko sie inaczej rozwija. moja Marys siedziala sama,z wlasnego "podniosu" juz w 6 miesiacu, a Tosia dopiero w 9.. Marys chodzila po roku, a Antos w 14 mies. Do niczego ich nie zmuszalam, ani do siedzenia, ani do chodzenia.. Kazde dziecko dochodzi do wszhystkiego w swoim tempie, a takim sadzaniem przewczesnym mozna dziecku krzywde zrobic, mam na mysli polaczenia stawowe, ktore nie sa jeszcze gotowe na "siad" czy chodzenie. Za to im dluzej raczkuje, tym lepiej. Polecam poczytac troche na necie, jak wazne jest raczkowanie w rozwoju nie tylko ciala i koordynacji, ale polaczen mozgowych.

Ale Hiszpanie grali, co?

Bylam dzis w CB, juz pisalam o Liljanie, ale zapomnialam o Tosi. Ma 4 latka, a wazy 20 kg i mierzy 113 cm :)
Pan doktor powiedzial, ze w doroslym zyciu bedzie miec min. 180 cm. Po mamusi :)

ooo, ale mam okragla liczbe postow :) wraz z 3000 strona.

Ostatnia edycja:
Do góry