reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Tak w Lubaniu no sek w tym ze co ona by tam robila w miesiac by umarla.Tylko ze oni chca przejac kontrole nad babcia i kombinuja.Mnie to sie w glowie nie miesci do czego ludzie niby rodzina posunac sie moga by pieniadze wyrwac:szok:
Babcia przerazona byla bo sama w domku byla a ta ciotka w padla i mowi ze miejsce tam ma i ze babcie zabiera.Niech swoja mame tam odda

Ostatnia edycja:
reklama
Nana , czasem rodzina bywa najbardziej bezwzględna... Niestety
Może by babcia spisala jakiś testament, albo poradziła się prawnika by ją rodzina nie ubezwłasnowolniła? Ja się nie znam na tych rzeczach...
Moja babcia niestety musiala leżec na tym oddziale. Po pierwsze nie mogła zostać sama w domu, bo zapominala jak się nazywa, gdzie mieszka i raz ją szukali po wsi jak wyszła sama z domu pod nieobecność domowników. Po drugie kiedyś przewróciła się we własnej sypialni i zlamala kość miednicy - w jej wieku niemal nie do zrośnięcia (zaawansowana osteoporoza). Po trzecie - pól dnia nie miala opieki bo ciocia z wujkiem w pracy, a wnuki (moi kuzyni) porozjeżdżali się po Polsce...
Az przykro było ją tam odwiedzać, tym bardziej że jak wchodziliśmy to owszem, poznawala nas, ale 15 minut po naszym wyjściu twierdziła, że od tygodnia nikt ją nie odwiedzał.... Smutne

witam..

wow co tu sie dzisiaj dziele - ruch jak w ulu..:szok::-D.
Sencilla milego wypadu, mam nadzieje ze pogoda dopisze bo u nas sie cos strasznie chmurzy i chyba lunie...:dry:
Astrid mala po prostu boska!!!!! nic tylko ja schrupac a spiworek ma w deche:tak:mala princess:-)
Anno i Anetko witajcie... ciesze sie ze juz jestescie... :tak:
Nana ploty to najgorsze co moze byc...:baffled::crazy: wrrr....

A my juz po lunchu - zamierzam wpasc do pokoju chlopakow i maly porzadeczek:-pim tam zrobic /wiecie o co chodzi nie?:rofl2:/ bo tak raz na 2 mies to to koniecznoscia jest u nich...:tak:
tyle przeczytalam od 9.00rano ze juz nie pamietam upssss...:zawstydzona/y:

Zadbalismy o to testement jest ale nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc.No ja sobie mojej zywej babci nie wyobrazam tam na tym oddziale to jakby zywego do kostnicy wlozyc :szok:

wow nie karmie już 3 miesiące a mi się siara leje z piersi..

To zjawisko, które opisujesz, jest jak najbardziej normalne.;-) Nawet jeśli nie karmisz piersią od 3 miesięcy, to zmiany w tkance gruczołowej zapoczątkowane na wczesnym etapie ciąży i karmienie przez miesiące Twojej córeczki, były wystarczającym sygnałem dla piersi aby wykorzystać w pełni swe możliwości.
Uważa się, że niewielkie ilości pokarmu mogą się ukazywać po uciśnięciu otoczki, nawet do 12 miesięcy po zakończeniu karmienia.
Myślę, że lepiej poczekać, aż pokarm zaniknie samoistnie. Stosowanie tabletek hormonalnych zatrzymujących laktację, należy, jak wszystko, rozważyć.:confused:
Lepiej i zdrowiej będzie poczekać, aż pokarm zaniknie samoistnie. :tak:Możesz wspierać ten proces pijąc napar z szałwii, której działanie hamujące laktację znane jest od dawna.

reklama
Nana jesli zalezy Ci na czasie a nie na kosztach to wsadz w busa dzis wieczorem , jutro w poludnie bedzie i po sprawie :p
Poczta to dosc dlugie rozwiazanie i jeszcze niewiadomo czy dotrze
:baffled:
Carinio tez podawala tu link do jakiejs taniej firmy kurierskiej..

Do góry