reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

wlasnie wrocilam.. ale dzien! :) super :)

wypad sie udal na maksa! :tak::-) dzieciaki przeszczesliwe. Ide robic obiad, bo umieram z glodu.

Nana, ja zawsze wysylam busem, jest w kilkanascie godzin (zalezy, gdzie mieszkacie) na miejscu, i to od drzwi do drzwi. Warto jednak rozwazyc oferty kilku przewoznikow, bo czesto gesto ceny sa baaardzo zroznicowane...

a moge zapytac, co chcesz wyslac?

bo niektorzy przewoznicy biora jedna oplate niezaleznie od wielkosci paczki (wtedy oplaca sie duza wyslac), ale niektorzy za malutka paczuszke biora malo. wtedy oplaca sie tego drugiego przewoznika.

reklama
my tez wrocilismy wlasnie - bylismy nad jeziorem...:tak: dzieciaki przez 45 min turlaly sie po trawie:-D z neiwielkiej gorki - ubaw po pachy teraz kolacyjka i do wyrek....:rofl2:

i jak laseczki gotowe na pilkarskie emocje :-) ja dzisiaj nawet oranje szalik powiesilam w oknie :-D

a dzisiaj moj synus po raz pierwszy usmiechnal sie do mnie :tak: przeszczesliwa :-) i do tego tak robi uuuuuuu i ja mu tez tak odpowiadam a on przeszczesliwy :-)

reklama
Madzia pokazesz pokiok ja bedzie gotowy?

Ja tez ogladam bo A w pracy,zaraz przyjedzie:tak:No cos ta holandia nie za bardzo,chyba sie poddali:no: Az szok...

mala mi sie pcha na kanal rodny i takie dziwne uczucie:baffled:

Do góry