Anetka, o ja glupia, przypomnialam sobie, ze moja firma sie przeprowadza i bedzie teraz w innym miejscu haha, jeszcze nie wiem gdzie, na pewno w beverwijk. Ale dam Ci znac, jak juz bede wiedziala. Przerwe robie sobie, kiedy chce, dobrze by bylo np. ok 12-13.
reklama
anetka880
Fanka BB :)
A w jakie dni pracujesz? bo w tych godzinach to jestem dostepna w pn, wt i czw a w srody i piatki od ok 12.30 bo teraz musze dowozic kube do szkoly autem i troszke zabigana jestem. Wlasnie musze sie zbierac po niego. A powiedz mi ta twoja firma jest w Velsen Nooord a nie w Beverwijku? Bo sprawdzalam na gprs i pokazala ze w velsen.
Ja dalam Tomkowi troche marchewki, ale teraz odczekam 2 tygodnie, bo nie wiem czy mu alergia nie wyjdzie, poki co to ma skaze, musze jutro isc do lekarza zeby mi doradzila co do mleka modyfikowanego (bo go dokarmiam).
Anetko ja mam eneco, nie nuon. Nie usmiecha mi sie placic i dla eneco i dla nuonu. a co do doplaty za prad to sie nie martw, widocznie kolezanka az tak bardzo sie rozchula z gazem i pradem to zalezy od tego jak sie uzywa. ja place 137 i za pol roku mi zwrocili 190e.
Anetko ja mam eneco, nie nuon. Nie usmiecha mi sie placic i dla eneco i dla nuonu. a co do doplaty za prad to sie nie martw, widocznie kolezanka az tak bardzo sie rozchula z gazem i pradem to zalezy od tego jak sie uzywa. ja place 137 i za pol roku mi zwrocili 190e.
Iskierka71
Fanka BB :)
Witam serdecznie.
Anetka, Anna witamy z powrotem na forum:-):-):-)
Anetka, Anna witamy z powrotem na forum:-):-):-)
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
TheHague znalazłam notke na policji den haag na temat tego incydentu na spoorwijku, z tego co tam pisze to chodziło o pojmanie faceta ktory w 2010 roku sprowokował gdzies strzelanine no i wpadli na jego trop, zamkneli dlatego cała tą ulice zeby przeprowadzic akcje, oprocz niego aresztowali tez dwie babki ktore przebywały z nim w mieszkaniu a antyterrorka była dlatego ze facet byl uzbrojony az sie usmialam ze przez chwile moglam uwierzyc ze zastrzelili polke, po co ludzie wymyslaja takie rzeczy buheheh
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Sencilla a pewnie ze nie zawsze to ploty, w Hadze tez turek zabił polke z 3 lata temu i to nawet nie jeden raz.... tylko chodziło o to ze zadnej takiej wzmianki nie mogłysmy znalesc na necie, a przeciez morderstwa by nie zataili a jak sie okazało to nikt nikogo nie zastrzelił hehe