reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ej nie rob smaka, bo ja lodow smietanowych nie moge, Tomek ma skaze :-(

Jadłam jogurt z muesli i nic małej nie było. Hmm... ile trzeba odczekać aż wiadomo, czy dziecko jest na coś uczulone? 3dni? Jadłam ser żółty i póki co nic, a jadłam od piątku.

W ogóle, to nie wiem... zagubiłam się w tych wątkach. Bo się powtarzam wszędzie. Może o to po prostu spytam... ale na którym wątku? Pogaduchy?

Ostatnia edycja:
reklama
Tomkowi skaza sie ujawnila w 2 miesiacu, pod koniec 2 miesiaca... wczesniej nic nie mial, jak byl dokarmiany modyfikowanym to tez mu nic nie bylo. a teraz to masakra, nawet mleka nie moge lyka... jajek tez nie. odrazu wysypuje go..

Astrid chyba wiem , gdzie ten szpital, jak sie za Rotterdam troszke jakby wyjezdza niedaleko stadionu Sparty i Van Nelle... W sumie nie wazne gdzie, wazne aby urodzic i wszystko bylo ok a warunki w calej Holandii sa porzadne :) wiec czy sofia czy inny hotel chyba bez roznicy :) ale faktycznie spokojnie to przyjelas :) lol

Nie pamiętam które z Was juz tam były ale w końcu dotarłam do polskiego marketu w Hadze Groszek :) kurcze ale super :) tyle pieczywka, bułeczki, rogaliki i nawet chałki :) pączków od groma, nie wiedziałam co wybierać i wziełam po troche :) w ogóle fajny asortyment i ceny tez nie złe :) moze nie wszystkie ale napewno bede tam jezdzić regularnie po niektóre rzeczy :)

Hejka,,,
ja znow na chwilke..
Astrid gratulacje,
Śliczna córeczka!!!
A ja myslalam ze umre u dentysty,oczywiscie nie z bolu przy leczeniu kanalowo-bo to dzis mnie spotkalo,ale pierwszy raz miala szczeke otwarta przez poltrorej godziny -po godzinie juz mi lzy same z oczu lecialy,cala szczeka mi zdretwiala,no ale wyleczone-ogolem to pierwszy raz mialam tak leczonego zeba.Nie wiedzialam tez ze stomatolog czyszczac kanaly moze plukac je chlorem,oczywiscie odrazu byl wysysany.Ciesze sie ze juz mam to za soba,chociaz jeszcze teraz mnie glowa boli,jakas nie do zycia bylam przez caly dzien.Wzielam sie teraz za wypisywanie zaproszen na roczek Alexa,juz czas do Pl wyslac.Jesli ktos by chcial to zamawialam z www.vistaprint.nl, bo nie mialam czasu samej zrobic.
Aha ktoras pytala o butelki,ja mialam z Aventu caly komplet (nie wiem po co kupilam) a uzywam od poczatku T
ommee tippee,i do dzis uzywam,one maja smoczek podobny do ksztaltu piersi wiec polecam dla mam karmiacych,zeby dziecko sie nie odzywyczailo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry