reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja tez mam 125 z aventa i chicco i nie wchodza do podgrzewaczy
Madziula85
mam dwa w tym jeden taki jakby bucik z prenatala własnie
musze napisać sprostowanie, avent wchodzi, to chicco nie wchodzi
musze napisać sprostowanie, avent wchodzi, to chicco nie wchodzi
karola82_82
mama slicznego Michałka
Astrid jeszcze raz gratuluje ,sliczna coreczkaJa juz sie doczekac nie moge.. Super ze mimop wszystko wystrzelila jak z procy
Ja tez mam z aventu )wchodzi bo przy Misku uzywalam' i chicco mysle ze takie jak ty Madzia juz lece spr czy pasuja.......:-);-)
no i chicco wchodzi ale z ledwoscia mam podgrzewacz aventu
Hague to idz do lekarza moze jakiees zapalenie
Ja tez mam z aventu )wchodzi bo przy Misku uzywalam' i chicco mysle ze takie jak ty Madzia juz lece spr czy pasuja.......:-);-)
no i chicco wchodzi ale z ledwoscia mam podgrzewacz aventu
Hague to idz do lekarza moze jakiees zapalenie
Madziula85
karola to chicco dostalam te nowe co sa na kształt piersi , jedynka, one sa niskie ale szerokie taki dziwny kształ i nie wchodzi do konca
witam....
ale mamy pogode,,,
Astrid welkom! GRATULACJE..
Hague wspolczuje ci bo znam ten bol..idz lepiej mi kiedys wyskoczylo i wlasnie zapalenie sie przyplatalo...
Iskierka nie wiem czy nie dosc jasno ale Sencilla juz napisala wszystko co trzeba bylo powiedziec w tym temacie i go zamknela, nie wiem czemu ale ty uwielbiasz miec ostatnie slowo zawsze.../takie moje prywatne spostrzezenie/
ide ogarnac kuchnie...
ale mamy pogode,,,
Astrid welkom! GRATULACJE..
Hague wspolczuje ci bo znam ten bol..idz lepiej mi kiedys wyskoczylo i wlasnie zapalenie sie przyplatalo...
Iskierka nie wiem czy nie dosc jasno ale Sencilla juz napisala wszystko co trzeba bylo powiedziec w tym temacie i go zamknela, nie wiem czemu ale ty uwielbiasz miec ostatnie slowo zawsze.../takie moje prywatne spostrzezenie/
ide ogarnac kuchnie...
A
aOLA
Gość
ja bym kupiła jedną ta małą Moje dzieci butelki nie miały wcale Karmiłam je cyckiem potem wprowadziłam kaszki Piotr nie tolerował silikonu-ani smoczka ani butelek a Ali już nie dałam bo stwierdiłam że skoro jedno nie miało to po co dawać drugiemu a potem kombinować jak odstawića własnie, ilo ml butelki najlepiej kupować???
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madzia ja mam ta sama,tak mysle chyba z etosa jest mi wchodzi cala ale na wode miejsca malo:-)
u nas teraz sie burza zaczyna i ciemno jak w d,,,
A moje 2 siostry z chlopakami dzis leca na sardynie do trzeciej siostryale im dobrze...
u nas teraz sie burza zaczyna i ciemno jak w d,,,
A moje 2 siostry z chlopakami dzis leca na sardynie do trzeciej siostryale im dobrze...
reklama
Witaj kochana !! No to ladne mieliscie przygody haha , dobrze w sumie, ze Maja wiedziala kiedy zwolnic, bo urodzilabys w samochodzie! Ciekawe jakie ja zrobilabym oczy jak by mi powiedzieli ze nie ma miejsca, pewnie poczatkowo troche szok, co? Haha. No ladnie, ale super, ze wszystko na miejscu i ze Ci sie podobalo , teraz nam powiedz jak to jest zostac mama ? Maja daje Ci pospac ? Ogolnie spi duzo ? Opowiadaj!Cześć Dameski ). Nie wiem, co tu się działo, bo dopiero się ogarnęłam po porodzie. Wróciłyśmy już z Mają do domu . Maja urodziła się 7 czerwca o 19:37. Wody mi odeszły o 6 rano. Na początku miałam rodzić w Sophii przy Erasmus MC, ale okazało się na miejscu, że nie mają wolnych miejsc. Wysłali nas do Maasstad, na drugi koniec miasta. Szukanie tego, zajęło nam chyba z 2h. Myślałam, że umrę... ale dałam radę. W ogóle rodziłam w części szpitalnej, bo po1. chciałam znieczulenie, po2. i tak musiałabym tam rodzić, bo za wolno mi się rozszerzała szyjka, a poród się wydłużał. Podsumowując, Maja wystrzeliła jak z procy, jak mi tam to wszystko podali, obsługa normalnie super, wszyscy pomocni i baaardzo mili. Na miejscu był Geboortehotel. Warunki, jak normalnie w 5 gwiazdkach, przemiłe panie pielęgniarki, pokój taki, że mogłabym tam mieszkać... jestem bardzo zadowolona. No i troszeczkę tylko pękłam i mam mało szwów... ile to nie pamiętam.
Zobacz załącznik 473834
ASTRiD chyba powinnas poczytac bo zaszly jakies zmiany w regulaminie i sa nowe watki i ja np nie wiem gzdie pisac i co moge pisac na jakim watku i sa upomnienia ha ha sprawdz czy cie na liscie nie ma
Nana nie ma zmian w regulaminie, po prostu takowy sie tutaj pojawi, bo jest potrzebny , chyba sie ze mna zgodzisz. Kazdy pisze na jakim watku mu wygodnie i na jakim mu odpowiada ogolna atmosfera. Jak widzisz na tym watku niektorym przeszkadzaja mlode osoby , wiec jesli sie odnajdujesz tutaj , to w porzasiu, pisz gdzie Ci razniej, Astrid rowniez znajdzie swoje miejsce a nawet moze pisac na wszystkich nie ma dyktatury gdzie kto ma pisac