reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Astrid jeszcze raz gratuluje ,sliczna coreczka:tak:Ja juz sie doczekac nie moge.. Super ze mimop wszystko wystrzelila jak z procy:tak:
Ja tez mam z aventu )wchodzi bo przy Misku uzywalam' i chicco mysle ze takie jak ty Madzia juz lece spr czy pasuja.......:-);-)

no i chicco wchodzi ale z ledwoscia:baffled::tak: mam podgrzewacz aventu
Hague to idz do lekarza:tak: moze jakiees zapalenie:confused:

witam....

ale mamy pogode,,,:baffled:

Astrid
welkom! GRATULACJE..

Hague wspolczuje ci bo znam ten bol..idz lepiej mi kiedys wyskoczylo i wlasnie zapalenie sie przyplatalo...:dry:

Iskierka
nie wiem czy nie dosc jasno ale Sencilla juz napisala wszystko co trzeba bylo powiedziec w tym temacie i go zamknela:tak:, nie wiem czemu ale ty uwielbiasz miec ostatnie slowo zawsze.../takie moje prywatne spostrzezenie/:sorry2:

ide ogarnac kuchnie...

a własnie, ilo ml butelki najlepiej kupować???
ja bym kupiła jedną ta małą Moje dzieci butelki nie miały wcale Karmiłam je cyckiem potem wprowadziłam kaszki Piotr nie tolerował silikonu-ani smoczka ani butelek a Ali już nie dałam bo stwierdiłam że skoro jedno nie miało to po co dawać drugiemu a potem kombinować jak odstawić

Madzia ja mam ta sama,tak mysle chyba z etosa jest:-D mi wchodzi cala ale na wode miejsca malo:-):tak:

u nas teraz sie burza zaczyna i ciemno jak w d,,,:confused:

A moje 2 siostry z chlopakami dzis leca na sardynie do trzeciej siostry:-D:tak:ale im dobrze...

reklama
Cześć Dameski :)). Nie wiem, co tu się działo, bo dopiero się ogarnęłam po porodzie. Wróciłyśmy już z Mają do domu :). Maja urodziła się 7 czerwca o 19:37. Wody mi odeszły o 6 rano. Na początku miałam rodzić w Sophii przy Erasmus MC, ale okazało się na miejscu, że nie mają wolnych miejsc. Wysłali nas do Maasstad, na drugi koniec miasta. Szukanie tego, zajęło nam chyba z 2h. Myślałam, że umrę... ale dałam radę. W ogóle rodziłam w części szpitalnej, bo po1. chciałam znieczulenie, po2. i tak musiałabym tam rodzić, bo za wolno mi się rozszerzała szyjka, a poród się wydłużał. Podsumowując, Maja wystrzeliła jak z procy, jak mi tam to wszystko podali, obsługa normalnie super, wszyscy pomocni i baaardzo mili. Na miejscu był Geboortehotel. Warunki, jak normalnie w 5 gwiazdkach, przemiłe panie pielęgniarki, pokój taki, że mogłabym tam mieszkać... jestem bardzo zadowolona. No i troszeczkę tylko pękłam i mam mało szwów... ile to nie pamiętam.
Zobacz załącznik 473834
Witaj kochana !! No to ladne mieliscie przygody haha , dobrze w sumie, ze Maja wiedziala kiedy zwolnic, bo urodzilabys w samochodzie! Ciekawe jakie ja zrobilabym oczy jak by mi powiedzieli ze nie ma miejsca, pewnie poczatkowo troche szok, co? Haha. No ladnie, ale super, ze wszystko na miejscu i ze Ci sie podobalo , teraz nam powiedz jak to jest zostac mama ? Maja daje Ci pospac ? Ogolnie spi duzo ? Opowiadaj!

ASTRiD chyba powinnas poczytac bo zaszly jakies zmiany w regulaminie i sa nowe watki i ja np nie wiem gzdie pisac i co moge pisac na jakim watku i sa upomnienia ha ha sprawdz czy cie na liscie nie ma :-D

Nana nie ma zmian w regulaminie, po prostu takowy sie tutaj pojawi, bo jest potrzebny , chyba sie ze mna zgodzisz. Kazdy pisze na jakim watku mu wygodnie i na jakim mu odpowiada ogolna atmosfera. Jak widzisz na tym watku niektorym przeszkadzaja mlode osoby , wiec jesli sie odnajdujesz tutaj , to w porzasiu, pisz gdzie Ci razniej, Astrid rowniez znajdzie swoje miejsce a nawet moze pisac na wszystkich nie ma dyktatury gdzie kto ma pisac ;)

Do góry