Hej dziewczyny,
byłam rano na usg i okazało się, że jestem w 12 tyg. 2 dniu ciąży :-) Maleństwo jest duże na 5,83 cm. Przewidziana datda porodu 6 stycznia 2009.
Dzidzia podczas echa była bardzo ruchliwa, miałam wrażenie, że z kimś się boksuje(oczywiście nic jeszcze nie czuje,jakbym nie widziała na własne oczy to bym nie uwierzyła że się w ogóle rusza) . 2 razy nawet sobie podskoczyła. Położna stwierdziła, że jak takie ruchliwe się urodzi to będziemy mieć co robić![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Słyszeliśmy też serduszko, niesamowite wrażenie.
Najlepsze w tym wszystkim było to, ża kobitka okazała się żoną naszego znajomego, także cała pierwsza wizyta przebiegła w bardzo miłej i sympatycznej atmosferze.
Dostałam 2 reklamówki pełne miesięczników o niemowlątach, ciąży itp. dużo ulotek, katalogów z aktykułami dla dzieci, próbkami kremów, mlekiem w proszku i pastą do zębów dla dzieci ha ha. No i misia za to, że mnie 2 razy kłuli.
Następna wizyta 31 ipca, dzień przed weselem siostry mojego chłopaka :-)
W sobotę wyjazd do pl, a ja też jeszcze nie spakowana.
Ide coś zjeść i do lecę do gemeente a później mam znowu klientke.
Pozdrówki
byłam rano na usg i okazało się, że jestem w 12 tyg. 2 dniu ciąży :-) Maleństwo jest duże na 5,83 cm. Przewidziana datda porodu 6 stycznia 2009.
Dzidzia podczas echa była bardzo ruchliwa, miałam wrażenie, że z kimś się boksuje(oczywiście nic jeszcze nie czuje,jakbym nie widziała na własne oczy to bym nie uwierzyła że się w ogóle rusza) . 2 razy nawet sobie podskoczyła. Położna stwierdziła, że jak takie ruchliwe się urodzi to będziemy mieć co robić
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Słyszeliśmy też serduszko, niesamowite wrażenie.
Najlepsze w tym wszystkim było to, ża kobitka okazała się żoną naszego znajomego, także cała pierwsza wizyta przebiegła w bardzo miłej i sympatycznej atmosferze.
Dostałam 2 reklamówki pełne miesięczników o niemowlątach, ciąży itp. dużo ulotek, katalogów z aktykułami dla dzieci, próbkami kremów, mlekiem w proszku i pastą do zębów dla dzieci ha ha. No i misia za to, że mnie 2 razy kłuli.
Następna wizyta 31 ipca, dzień przed weselem siostry mojego chłopaka :-)
W sobotę wyjazd do pl, a ja też jeszcze nie spakowana.
Ide coś zjeść i do lecę do gemeente a później mam znowu klientke.
Pozdrówki