reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Axe kurcze jak ty sie tak meczysz w Holandii , to wracaj do Polski, jesli masz gdzie. Tam tez nie ma szalu z praca i z mozliwoscia kariery, ale sa chociaz znajomi i rodzina. Moze Twoje nieporozumienia z mezem sie poteguja wlasnie przez to , ze jestes tutaj nieszczesliwa... A z czasem bedziesz sie czula jeszcze gorzej, bo problemy sie beda na siebie nakladac i pewnego dnia nie wytrzymasz i pekniesz... Z kazdej sytuacji jest wyjscie tylko musicie wszystko strategicznie rozplanowac. W koncu Polska nie Bangladesz, tez mozna tam jakos zyc :D

A ja glodna jestem .... ehhh , a robic mi sie nic nie chce... Ide pierozka zarzucic na wode :p

reklama
Axe kurcze jak ty sie tak meczysz w Holandii , to wracaj do Polski, jesli masz gdzie. Tam tez nie ma szalu z praca i z mozliwoscia kariery, ale sa chociaz znajomi i rodzina. Moze Twoje nieporozumienia z mezem sie poteguja wlasnie przez to , ze jestes tutaj nieszczesliwa... A z czasem bedziesz sie czula jeszcze gorzej, bo problemy sie beda na siebie nakladac i pewnego dnia nie wytrzymasz i pekniesz... Z kazdej sytuacji jest wyjscie tylko musicie wszystko strategicznie rozplanowac. W koncu Polska nie Bangladesz, tez mozna tam jakos zyc :D

A ja glodna jestem .... ehhh , a robic mi sie nic nie chce... Ide pierozka zarzucic na wode :p

Smacznego. Ja właśnie zjadłam makaron a'la łazanki z sosem bolognese (innego makaronu nie miałam na stanie a nie chciało mi się iść specjalnie kupować spaghetti) z sałatką: sałata+pomidorek+ogórek+żółty ser. Już nic nie zjem do końca dnia :baffled:.

smacznego! wlasnie dostalam oferte pracy na 2 dni w tygodniu, od czwartku i nie wiem co robic.. hulp!

Astrid, no wlasnie... Mam opiekunke, ale jakos szkoda mi Liljanki.. jeszcze taka mala!
to jest praca w administracji w holenderskiej firmie medycznej w Beverwijk :tak:

juz zrobilam :) hihi. jest wiecej ZA, wlasciwie jest jedno przeciw: LILJANKA :zawstydzona/y::-( ze taka mala jeszcze... nawet 3 miesiecy nie ma.. niby to tylko na 2 dni w tygodniu, ale zawsze...

Sencilla mysle, ze 2 dni w tygodniu to fair enough... Co innego jakbys miala pojsc na full time to faktycznie szkoda dzieciaczka, ale tak 2 dni w tygodniu, ja bym poszla. Dla odmiany od domowych obowiazkow ;) Mozesz Liljanke do mnie wyslac moim latajacym tapijtem :D

a ja jedzac widzialam wlasnie na CNN jest nowa afera, wczoraj BBC wypuscilo na antene dokument o rasizmie w Polsce i na Ukrainie , dla chetnych tutaj :
BBC Panorama - Euro 2012 - Stadiums Of Hate (Full Episode) - YouTube oczywiscie dokument ma sporo prawdy i nie bierze sie znikad, ale ich statystyki i profesjonalizm rodem z BBC pozostawia wiele do zyczenia... :eek:Np. na miejscu Czech na mapie jest Austria :D

reklama
Sencilla mysle, ze 2 dni w tygodniu to fair enough... Co innego jakbys miala pojsc na full time to faktycznie szkoda dzieciaczka, ale tak 2 dni w tygodniu, ja bym poszla. Dla odmiany od domowych obowiazkow ;) Mozesz Liljanke do mnie wyslac moim latajacym tapijtem :D

a ja jedzac widzialam wlasnie na CNN jest nowa afera, wczoraj BBC wypuscilo na antene dokument o rasizmie w Polsce i na Ukrainie , dla chetnych tutaj :
BBC Panorama - Euro 2012 - Stadiums Of Hate (Full Episode) - YouTube oczywiscie dokument ma sporo prawdy i nie bierze sie znikad, ale ich statystyki i profesjonalizm rodem z BBC pozostawia wiele do zyczenia... :eek:Np. na miejscu Czech na mapie jest Austria :D

Wiedza geograficzna powalająca. Koleżanka ze studiów mi opowiadała, jak była w UK, to ją gość spytał: Gdzie właściwie jest ta Polska, bo to chyba bardzo mały kraj jest? No i czy macie tam lato, bo słyszałem, że tam misie polarne grasują? :eek: A ona: nooo taki mały kraj, chyba 9 w Europie pod względem wielkości :rofl2:. Gość się zamknął. Więc po czymś takim, nie chce mi się nakręcać negatywnie. Rasizm jest, ale gdzie go nie ma?

Do góry