reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Axe kurcze jak ty sie tak meczysz w Holandii , to wracaj do Polski, jesli masz gdzie. Tam tez nie ma szalu z praca i z mozliwoscia kariery, ale sa chociaz znajomi i rodzina. Moze Twoje nieporozumienia z mezem sie poteguja wlasnie przez to , ze jestes tutaj nieszczesliwa... A z czasem bedziesz sie czula jeszcze gorzej, bo problemy sie beda na siebie nakladac i pewnego dnia nie wytrzymasz i pekniesz... Z kazdej sytuacji jest wyjscie tylko musicie wszystko strategicznie rozplanowac. W koncu Polska nie Bangladesz, tez mozna tam jakos zyc :D

A ja glodna jestem .... ehhh , a robic mi sie nic nie chce... Ide pierozka zarzucic na wode :p

reklama
Axe kurcze jak ty sie tak meczysz w Holandii , to wracaj do Polski, jesli masz gdzie. Tam tez nie ma szalu z praca i z mozliwoscia kariery, ale sa chociaz znajomi i rodzina. Moze Twoje nieporozumienia z mezem sie poteguja wlasnie przez to , ze jestes tutaj nieszczesliwa... A z czasem bedziesz sie czula jeszcze gorzej, bo problemy sie beda na siebie nakladac i pewnego dnia nie wytrzymasz i pekniesz... Z kazdej sytuacji jest wyjscie tylko musicie wszystko strategicznie rozplanowac. W koncu Polska nie Bangladesz, tez mozna tam jakos zyc :D

A ja glodna jestem .... ehhh , a robic mi sie nic nie chce... Ide pierozka zarzucic na wode :p

Smacznego. Ja właśnie zjadłam makaron a'la łazanki z sosem bolognese (innego makaronu nie miałam na stanie a nie chciało mi się iść specjalnie kupować spaghetti) z sałatką: sałata+pomidorek+ogórek+żółty ser. Już nic nie zjem do końca dnia :baffled:.

smacznego! wlasnie dostalam oferte pracy na 2 dni w tygodniu, od czwartku i nie wiem co robic.. hulp!

Astrid, no wlasnie... Mam opiekunke, ale jakos szkoda mi Liljanki.. jeszcze taka mala!
to jest praca w administracji w holenderskiej firmie medycznej w Beverwijk :tak:

juz zrobilam :) hihi. jest wiecej ZA, wlasciwie jest jedno przeciw: LILJANKA :zawstydzona/y::-( ze taka mala jeszcze... nawet 3 miesiecy nie ma.. niby to tylko na 2 dni w tygodniu, ale zawsze...

Sencilla mysle, ze 2 dni w tygodniu to fair enough... Co innego jakbys miala pojsc na full time to faktycznie szkoda dzieciaczka, ale tak 2 dni w tygodniu, ja bym poszla. Dla odmiany od domowych obowiazkow ;) Mozesz Liljanke do mnie wyslac moim latajacym tapijtem :D

a ja jedzac widzialam wlasnie na CNN jest nowa afera, wczoraj BBC wypuscilo na antene dokument o rasizmie w Polsce i na Ukrainie , dla chetnych tutaj :
BBC Panorama - Euro 2012 - Stadiums Of Hate (Full Episode) - YouTube oczywiscie dokument ma sporo prawdy i nie bierze sie znikad, ale ich statystyki i profesjonalizm rodem z BBC pozostawia wiele do zyczenia... :eek:Np. na miejscu Czech na mapie jest Austria :D

reklama
Sencilla mysle, ze 2 dni w tygodniu to fair enough... Co innego jakbys miala pojsc na full time to faktycznie szkoda dzieciaczka, ale tak 2 dni w tygodniu, ja bym poszla. Dla odmiany od domowych obowiazkow ;) Mozesz Liljanke do mnie wyslac moim latajacym tapijtem :D

a ja jedzac widzialam wlasnie na CNN jest nowa afera, wczoraj BBC wypuscilo na antene dokument o rasizmie w Polsce i na Ukrainie , dla chetnych tutaj :
BBC Panorama - Euro 2012 - Stadiums Of Hate (Full Episode) - YouTube oczywiscie dokument ma sporo prawdy i nie bierze sie znikad, ale ich statystyki i profesjonalizm rodem z BBC pozostawia wiele do zyczenia... :eek:Np. na miejscu Czech na mapie jest Austria :D

Wiedza geograficzna powalająca. Koleżanka ze studiów mi opowiadała, jak była w UK, to ją gość spytał: Gdzie właściwie jest ta Polska, bo to chyba bardzo mały kraj jest? No i czy macie tam lato, bo słyszałem, że tam misie polarne grasują? :eek: A ona: nooo taki mały kraj, chyba 9 w Europie pod względem wielkości :rofl2:. Gość się zamknął. Więc po czymś takim, nie chce mi się nakręcać negatywnie. Rasizm jest, ale gdzie go nie ma?

Do góry