reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Ja rozek mam z Polski, tutaj nie widzialam nigdzie rozka... ale to moze dlatego nie widzialam, ze sie nie rozgladalam za ta rzecza.

Hej, czesc i czolem..:rofl2:

Astrid brawo - nienawidze kiedy ludzie czuja sie bezkarnie:baffled: a co do pl jedzonka to ja mam dzisiaj podwojna dostawe z pl:-D, juz widze sernik w weekend;-)
U nas standardowo kawka juz i zmykam... dzisiaj znowu zakrecony dzien - zamiast klapek powinnam ubrac super szybkie buty:-p
Sencilla jak na tym pikniku bylo?

Fajnego dnia wam zycze..

Załączniki

• c3d00dc795.jpg
    c3d00dc795.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 33
Czesc :)

Aniahaven
mmmm pyszna kawusia, smaczka mi zrobiłas :)

Czy tylko ja tutaj nie farbuje włosów?? długo farbowałam ale przestałam i zapuściłam naturalne, jedyne co moge powiedziec w całej mojej karierze farbowania to to ze najlepsza farba byla dla mnie loreal preference, maja piekne kolory i nie niszcza mocno wlosow, do tego maja wspaniale odzywki ktore starczaja na długo, jedyny minus ze kolory nie sa super trwałe ale ktora farba teraz ma :) robią takie zeby czesciej farbowac a tym samym kase wydawac:) ja uwolniłam sie wreszcie od tego ;)

Astrid
to fajnie ze oddadza ci kase, mogli sie nie odezwac , olać albo sie wymigać:)
ja tam chyba bede i tak kupowac uzywany fotelik , zobaczymy jak to wyjdzie :)

w Pl znowu upał, wczoraj popadało a dzis juz grzeje :)

i juz nie wiem co mialam dopisac ;)

Hej..
Ja ez mialam dwa rozki,jeden juz wydalam,a drugi zostawilam na pamiatke.Ale szczerze to tez ich nie uzywalam,bo tutaj dzieci na rece bez rozkow biora,,,,my sie tak przyzwyczailismy i naszym zdaniem lepiej bylo bez rozka w rozku nie mialam takiej kontroli nad Alexem.Ale znowu jak znajome nas odwiedzaly to baly sie wziasc na rece tak bez rozka....wiec jak kto nauczony.A ty Sencilla uzywałaś???

A co do farbowania,to juz uzywam roznych farb,w ciazy bez amoniaku kupowalam.I szczerze to jakbym nie farbowala to jestem siwa..a mam 26 lat wiec musze....Jesli by nie bylo tych siwkow to tez bym nie farbowala,bo wiadomo niszcza wlosy,no ale coz.Kiedys dluzszy czas dalam wlosom odpoczac i spotkalam znajomego na miescie to zapytal czy robilam sobie siwe pasemka...heheh

Ostatnia edycja:
Witam

Aniu ja uzywam loreal preference i jestem b zadowolona:tak:

Astrid to fajnie ,ze tka owa pani zareagowala:tak:
7axe7 faceci juz tacy sa ,ze3 nie rozumieja o co nam chodzi:baffled:Iskierka ma racje..:tak:
The hague sorki tearz sobie p[rzypomni8alam o ty pl sklepie:sorry: zaraz poszukam:tak:
Ja na 10 ide do poloznej :tak:

The hague znalazlam Den Haag - Sklep spożywczy "Emigrant"

Ja uzywalam rozek do okolo miesiaca, potem juz sie Tomek w nim nie miescil :-D
Sencilla, Astrid kupila fotelik na niedzieli i jak sciagnela pokrowiec do prania to sie okazalo, ze ma pekniety styropian w srodku.. a twierdzili ze bezwypadkowy byl... Wedlug mnie to od tak sie nie da zlamac steropianu w foteliku, przeciez dziecko tylko w nim siedzi, a nie skacze po nim...

Karola dzieki za niamar sklepu, ja kompletnie juz o tym zapomnialam hehehe, dzieki za przypomnienie :)

anp heheh to miał tupet zwrocić uwage na siwe pasemka ;) a tak powaznie to wlasnie duzo mlodych osob ma szybko siwe wlosy i trzeba farbowac:(

reklama
Witam. Ale moje dziecko się dziś budziło w nocy z darciem. Hm nie mam pojęcia czemu, no ale pospałyśmy do 8.30, więc jesteśmy wyspane mimo kilku przerw na piciu.

Moje dziecko już całkowicie zrezygnowało z kaszek i chyba będe miała pare do odsprzedania co z PL przywiozłam. Muszę jej wprowadzić jakieś produkty mleczne bo ani mleka ani kaszek nie jada.

Miłego dla dla Was!

Do góry