reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

haha nana dobry wniosek ;) chętnie bym obgadala z twoim mężem jego teorię spiskowa i jeszcze dołączyła swoje ;D a potem się będą znów rozpisywac że liczba nielegalnych aborcji wzrasta ;/ a dzieci moze i się porodzi więcej ale pewnie młode pokolenia zostawione sobie na pastwę losu będą szukać szczęścia gdzie indziej. tylko gdzie? europa już powoli jest przepełniona...

reklama
Hej kochane a co powiecie na deserek? galaretka poziomkowa i lody smietankowe z truskawkami i bita smietana..:tak:

Załączniki

• P5290095.jpg
    P5290095.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 26
Hej babki!
Długi weekend u nas i jakos malo czasu na komputer.Korzystajac z ladej pogody kupilismy Alexowi juz wczesniej przent na roczek,,-trampoline....bo bardzo lubi sie na niej bawic.Dzis tez sie kapal 1 raz w baseniku,zalaczam kilka fotek.
Nie wiem co tam u Was bo nie doczytalam.,

Aniu fajny prezent na Dzien MAtki,,,,dzieci pewno w 7niebie.

Chyba za chwile nasze grono sie powiekszy,wiec dla mamusiek z brzuszkami szybkiego porodu i slicznych zdrowych dzidziusiow.!!:-):-):-)

A ja tak dzis myslalam troszke o Was i juz ponad rok jestem na forum bb,,,jak to szybko leci.
Milego wieczoru.

a.jpgalek.jpgalus.jpg

podejrzalam szybko do tylu troszke..

Robale czy dobrze przeczytałam,jestes w ciazy????Dbaj o siebie.....Gratulacje!!!!
A jak sie mieszka Tobie Anetka i Nana bo chyba juz na nowym,,,A Iguana jak Wasza przeprowadzka???

Ostatnia edycja:
Co do fotelików to ja walsnie wolalam kupic uzywany wozek z fotelikiem z atestami :tak:Ma dobre wyniki same 3 i 4:tak:
The hague czemu do nas nie podeszlas? bylismy na bazarki i kupilam truskawki 2 kg za 5e:tak: pysznosci...
Potem poszlismy na rybke do portu i ledwo zyje
Aniu ja bywalam nad Galder pieknie tam:tak:Ale ludzi tez bylo duzo,bo my zawsze w niedziele jezdzilismy:baffled:
Anp super prezent :tak: Jak mi sie marzy ogród ,tez bym basnik zozlozyla:tak:

hihi u mnie jest tak samo:-D kawe i cala reszte na imprezach podaje moj M / bo on przyrzadza wszystko co na niej jest/:szok::-D az sie ostatnio ze mnie kolezanki smialy jak ja mam dobrze i ze sie tak ustawilam bo ja winko albo jakiego drinka a moj smiga z talerzami hihi i jeszcze do tego zadowolony bo wszystkim smakuje hahah... zyc nieumierac...;-)do mnie nalezy dekoracja stolu ;) i siebie ! ;)
hahaha, ja mam podobnie bo mój mąż to wogóle uwielbia pichcić. Więc ogrom rzeczy na impreze on przygotowywuje. Zreszta nie tylko na inmprezę - często dzielimy sie obowiązakmi przy gotowaniu obiadu i np ja robie mięso a on surówki, lub odwrotnie.
Tak wogole to moj maz wywachal spisek :-D ze w pl chca utrudniac nam dostem do antykoncepcji by zmusic nas do rodzenia wiecej dzieci.Mowi ze to taka odgorna polityka by walczyc z nizem demograficznym:-D Kto wie a moze to i prawda.
Taka ta ichna polityna prorodzinna, że za zasiłek rodzinny kupisz paczkę pampersów i... nic więcej, a jak przekroczysz dochód na osobe o 2zł to możesz się z tym zasiłkiem w ogóle pożegnać:baffled:

Astrid - gdzie jestes, co z Tobą, co wymysliliście odnośnie fotelika??

Dzisiaj już Was nie nadrobię. My już praktycznie całkowicie spakowani i gotowi do przeprowadzki. Firma przewozowa przybywa jutro z rana, więc już nie wejdę tutaj. A w nowym mieszkaniu net zacznie działać dopiero 14 czerwca...dlatego chciałam się pożegnać na jakiś czas.

Do usłyszenia, trzymajcie się drogie Mamy. Będę tęsknić za Wami i za tym forum:tak: Jakby ktoś potrzebował się ze mną skontaktować to AnnJ007 ma mój telefon komórkowy. Całusy!!!!!

cat-waving-hi-x36r5h4oce_50580373.gif

Karola bo ja cisnelam rowerkiem i akurat was mijalam :)

Lece po chinskie jedzonko, ktoras zglodniala, to wezme podwojna porcje? :-D

reklama
Dzisiaj już Was nie nadrobię. My już praktycznie całkowicie spakowani i gotowi do przeprowadzki. Firma przewozowa przybywa jutro z rana, więc już nie wejdę tutaj. A w nowym mieszkaniu net zacznie działać dopiero 14 czerwca...dlatego chciałam się pożegnać na jakiś czas.

Do usłyszenia, trzymajcie się drogie Mamy. Będę tęsknić za Wami i za tym forum:tak: Jakby ktoś potrzebował się ze mną skontaktować to AnnJ007 ma mój telefon komórkowy. Całusy!!!!!

cat-waving-hi-x36r5h4oce_50580373.gif

Trzymaj sie kobieto i wracaj do nas szybko:tak: - zycze ci mega szybkiej przeprowadzki i jeszcze szybszego rozpakowania i urzadzania:-D;-)

Iskierka u mnie jest tak ze moj M robi obiad i np jakies przetwory w sloiki, krokiety - golabki bigosy a ja maluje wierce przykrecam i reperuje hahha.. to jest nasz podzial rol i ...czasami jak nas ktos najdzie w domu to maja ubaw po pachy na sam widok:-D:-D:-D
Karola ja generalnie staram sie nad Galder nie chodzic w niedziele i dni takie jak dzis...samochodow full mam az pod moj dom:dry: bo parkingi juz dawno zapelnione...
Anp dzieciaki happy i ja tez bo jak tam wejda to wyjsc nie chca a woda jak w wannie dziesiaj nawet Victor sie skusil na kapiel z mama:-p

Załączniki

• P5290116.jpg
    P5290116.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 27
Do góry