haha nana dobry wniosek chętnie bym obgadala z twoim mężem jego teorię spiskowa i jeszcze dołączyła swoje ;D a potem się będą znów rozpisywac że liczba nielegalnych aborcji wzrasta ;/ a dzieci moze i się porodzi więcej ale pewnie młode pokolenia zostawione sobie na pastwę losu będą szukać szczęścia gdzie indziej. tylko gdzie? europa już powoli jest przepełniona...
reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ania ale mi narobiłaś ochoty mniam mniam!
Mnie już dziś raczej nie będzie więc spokojnego wieczoru dla Was !
Mnie już dziś raczej nie będzie więc spokojnego wieczoru dla Was !
anp
mama Alexa
Hej babki!
Długi weekend u nas i jakos malo czasu na komputer.Korzystajac z ladej pogody kupilismy Alexowi juz wczesniej przent na roczek,,-trampoline....bo bardzo lubi sie na niej bawic.Dzis tez sie kapal 1 raz w baseniku,zalaczam kilka fotek.
Nie wiem co tam u Was bo nie doczytalam.,
Aniu fajny prezent na Dzien MAtki,,,,dzieci pewno w 7niebie.
Chyba za chwile nasze grono sie powiekszy,wiec dla mamusiek z brzuszkami szybkiego porodu i slicznych zdrowych dzidziusiow.!!:-):-):-)
A ja tak dzis myslalam troszke o Was i juz ponad rok jestem na forum bb,,,jak to szybko leci.
Milego wieczoru.
podejrzalam szybko do tylu troszke..
Robale czy dobrze przeczytałam,jestes w ciazy????Dbaj o siebie.....Gratulacje!!!!
A jak sie mieszka Tobie Anetka i Nana bo chyba juz na nowym,,,A Iguana jak Wasza przeprowadzka???
Długi weekend u nas i jakos malo czasu na komputer.Korzystajac z ladej pogody kupilismy Alexowi juz wczesniej przent na roczek,,-trampoline....bo bardzo lubi sie na niej bawic.Dzis tez sie kapal 1 raz w baseniku,zalaczam kilka fotek.
Nie wiem co tam u Was bo nie doczytalam.,
Aniu fajny prezent na Dzien MAtki,,,,dzieci pewno w 7niebie.
Chyba za chwile nasze grono sie powiekszy,wiec dla mamusiek z brzuszkami szybkiego porodu i slicznych zdrowych dzidziusiow.!!:-):-):-)
A ja tak dzis myslalam troszke o Was i juz ponad rok jestem na forum bb,,,jak to szybko leci.
Milego wieczoru.
podejrzalam szybko do tylu troszke..
Robale czy dobrze przeczytałam,jestes w ciazy????Dbaj o siebie.....Gratulacje!!!!
A jak sie mieszka Tobie Anetka i Nana bo chyba juz na nowym,,,A Iguana jak Wasza przeprowadzka???
Ostatnia edycja:
karola82_82
mama slicznego Michałka
Co do fotelików to ja walsnie wolalam kupic uzywany wozek z fotelikiem z atestami Ma dobre wyniki same 3 i 4
The hague czemu do nas nie podeszlas? bylismy na bazarki i kupilam truskawki 2 kg za 5e pysznosci...
Potem poszlismy na rybke do portu i ledwo zyje
Aniu ja bywalam nad Galder pieknie tamAle ludzi tez bylo duzo,bo my zawsze w niedziele jezdzilismy
Anp super prezent Jak mi sie marzy ogród ,tez bym basnik zozlozyla
The hague czemu do nas nie podeszlas? bylismy na bazarki i kupilam truskawki 2 kg za 5e pysznosci...
Potem poszlismy na rybke do portu i ledwo zyje
Aniu ja bywalam nad Galder pieknie tamAle ludzi tez bylo duzo,bo my zawsze w niedziele jezdzilismy
Anp super prezent Jak mi sie marzy ogród ,tez bym basnik zozlozyla
Iskierka71
Fanka BB :)
hahaha, ja mam podobnie bo mój mąż to wogóle uwielbia pichcić. Więc ogrom rzeczy na impreze on przygotowywuje. Zreszta nie tylko na inmprezę - często dzielimy sie obowiązakmi przy gotowaniu obiadu i np ja robie mięso a on surówki, lub odwrotnie.hihi u mnie jest tak samo kawe i cala reszte na imprezach podaje moj M / bo on przyrzadza wszystko co na niej jest/ az sie ostatnio ze mnie kolezanki smialy jak ja mam dobrze i ze sie tak ustawilam bo ja winko albo jakiego drinka a moj smiga z talerzami hihi i jeszcze do tego zadowolony bo wszystkim smakuje hahah... zyc nieumierac...;-)do mnie nalezy dekoracja stolu i siebie !
Taka ta ichna polityna prorodzinna, że za zasiłek rodzinny kupisz paczkę pampersów i... nic więcej, a jak przekroczysz dochód na osobe o 2zł to możesz się z tym zasiłkiem w ogóle pożegnaćTak wogole to moj maz wywachal spisek ze w pl chca utrudniac nam dostem do antykoncepcji by zmusic nas do rodzenia wiecej dzieci.Mowi ze to taka odgorna polityka by walczyc z nizem demograficznym Kto wie a moze to i prawda.
Astrid - gdzie jestes, co z Tobą, co wymysliliście odnośnie fotelika??
Iguana_
Fanka BB :)
Dzisiaj już Was nie nadrobię. My już praktycznie całkowicie spakowani i gotowi do przeprowadzki. Firma przewozowa przybywa jutro z rana, więc już nie wejdę tutaj. A w nowym mieszkaniu net zacznie działać dopiero 14 czerwca...dlatego chciałam się pożegnać na jakiś czas.
Do usłyszenia, trzymajcie się drogie Mamy. Będę tęsknić za Wami i za tym forum Jakby ktoś potrzebował się ze mną skontaktować to AnnJ007 ma mój telefon komórkowy. Całusy!!!!!
Do usłyszenia, trzymajcie się drogie Mamy. Będę tęsknić za Wami i za tym forum Jakby ktoś potrzebował się ze mną skontaktować to AnnJ007 ma mój telefon komórkowy. Całusy!!!!!
reklama
Dzisiaj już Was nie nadrobię. My już praktycznie całkowicie spakowani i gotowi do przeprowadzki. Firma przewozowa przybywa jutro z rana, więc już nie wejdę tutaj. A w nowym mieszkaniu net zacznie działać dopiero 14 czerwca...dlatego chciałam się pożegnać na jakiś czas.
Trzymaj sie kobieto i wracaj do nas szybko - zycze ci mega szybkiej przeprowadzki i jeszcze szybszego rozpakowania i urzadzania;-)
Iskierka u mnie jest tak ze moj M robi obiad i np jakies przetwory w sloiki, krokiety - golabki bigosy a ja maluje wierce przykrecam i reperuje hahha.. to jest nasz podzial rol i ...czasami jak nas ktos najdzie w domu to maja ubaw po pachy na sam widok
Karola ja generalnie staram sie nad Galder nie chodzic w niedziele i dni takie jak dzis...samochodow full mam az pod moj dom bo parkingi juz dawno zapelnione...
Anp dzieciaki happy i ja tez bo jak tam wejda to wyjsc nie chca a woda jak w wannie dziesiaj nawet Victor sie skusil na kapiel z mama
Załączniki