Robale, z calym szacunkiem, ale nikt tu nie jest niczyim sluzacym, takze powiedz M. zeby sam sobie zrobil i sam sobie podal ja tak mowie mojemu, wiele rzeczy musi sobie robic sam i jakos zyje do dzis, nic mu sie nie stalo przez to, ze sam sobie zrobi kanapke czy pilot wezmie ze stolu
reklama
Robale
Fanka BB :)
hehe ja wiem, ja go rozumiem ma ciężko odkąd ja nie pracuję już tak jak wszyscy, za dużo spadło na niego, ale z drugiej strony faktycznie mógłby sam
Wiesz co, jak faceta sie nauczy ze sie mu usluguje i wszystko za niego robi, to pozniej tak jest wlasnie. musisz postawic sprawe jasno i twardo na swoim ze nie jestes 'podaj wynies pozamiataj' tylko jestes ZWANGER i musisz sie relaksowac, co by dziecie roslo zdrowe, duze i silne
Robale
oj duże to może być haha, M ma 205 oby nie poszło po nim
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Robaczku, dziewczyny mają rację .
Co do wody... ja mam chyba jeszcze to głupie myślenie z Polski, że tutaj woda to zabija od samego patrzenia i trzeba ją gotować .
Wczoraj kupiliśmy fotelik do samochodu od jakiejś młodej pary ze Schiedamu , do tego dostaliśmy nosidełko gratis, takie, że się wygląda, jak mama kangurzyca hihi. Teraz wszystko się suszy mi na suszareczce . Jeszcze tylko muszę sam stelaż od fotelika przetrzeć i heja.
A co do forum, to z moim M. też tak gadam "a koleżanka z forum mówiła, że to i to". Ale on się cieszy z tego, że mam się od kogo tutaj podowiadywać różnych informacji.
Co do wody... ja mam chyba jeszcze to głupie myślenie z Polski, że tutaj woda to zabija od samego patrzenia i trzeba ją gotować .
Wczoraj kupiliśmy fotelik do samochodu od jakiejś młodej pary ze Schiedamu , do tego dostaliśmy nosidełko gratis, takie, że się wygląda, jak mama kangurzyca hihi. Teraz wszystko się suszy mi na suszareczce . Jeszcze tylko muszę sam stelaż od fotelika przetrzeć i heja.
A co do forum, to z moim M. też tak gadam "a koleżanka z forum mówiła, że to i to". Ale on się cieszy z tego, że mam się od kogo tutaj podowiadywać różnych informacji.
Robale
ok to biorę się za siebie, tzn zaczynam dbać bardziej
Astrid1987
A... no i jeszcze dostaliśmy rożek . W ogóle Schiedam jest taaaaki piękny . Dobrze, że mamy blisko tam, bo jak będzie mi się nudziło z Majką, to wsiądziemy w autobus (mamy pod domem przystanek) i pojedziemy sobie na wycieczkę. No i ostatnio koleżanka nas uświadomiła, że koło nas jest basen i są w środy rano zajęcia dla mam z baby .
Robale
Astrid miła para że Wam dorzuciła nosidełko
reklama
Astrid1987
Astrid mam nadzieje, ze ci ludzie od fotelika nie mieli nigdy zadnej stluczki... Uzywanych fotelikow sie nie kupuje, od nich zalezy bezpieczenstwo malucha..
Robale dbaj! Bo inaczej klapsa dostaniesz ode mnie
Mówili, że nie mieli wypadku. Najwyżej, jak rodzice moi przyjadą i się uprą na wózek 3w1, to będzie drugi fotelik a ten się wystawi.