reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Witam z rana. Dziś czeka mnie pracowity dzionek, bo zaraz pędzę do LIDL-a, w miedzyczasie robię pranie, potem obiad i szybkie sprzątanko bo o 14.00 przychodzi pani z Kraamzorgu i musi w tym domu jakos wyglądac:-D
Wczoraj zrobilam zakupy, ale mialam juz tak serdecznie dość ze nie dotarlam do LIDL-a po placki na tortillę i wode mineralną. Nogi mi spuchły i wchodziły w d***:-)
Kurcze, moja mała od wczoraj tak się jakoś obraca wokól wlasnej osi, że mam wrażenie ze dzieurę mi w brzuchu wykopie zaraz...

bry przepraszam że was nie poczytałam, ale wczoraj miałam załamanie. Otóż m chciał powtórzyć sobie test, kupiliśmy cyfrowy z wymiennymi wkładami ( tzn 3 były i taki ala test do którego się wkładało tamte aby dał wynik ). Na tym wkładzie są 2 kreski a test pokazuje że nie jestem w ciąży zbaraniałam całkiem. Powiedziałam że żadnych testów już nie robię, nie będę się oszczędzać, że mam wszystko gdzieś.
Robaczku, najlepiej odczekac kilka dni, bez stresów. A oszczędzać się musisz troszke i to obojętnie czy jesteś w ciąży czy nie jersteś. Może jest tak, ze twoj organizm jest po prostu przemęczony?
A test najlepiej robic rano - pierwszy mocz po całej nocy daje najlepsze efekty.
Moja koleżanka też kiedyś kupila test wieczorem, zrobila go, rozczarowala się i wrocila do ciezkiej pracy a po kilku dniach musieli pogotowie wzywac do pracy bo poroniła.
Więc uważaj na siebie a ja dalej trzymam kciuki.

reklama
ROBALE niedlugo sie wszystko wyjasni.Te cyfrowe odczytuja wynik pozytywny jesli stezenie hormonow jest wysokie.ROBALE dbaj o siebie.

THE HAGUE mialas do mnie nie pisac ,nastepnym razem poprosze o oficjalna reakcje moderatora.Gdybys miala czyste sumienie to by cie nic nie ruszalo.Milego dnia ci zycze.

Dzien dobry mile Panie.
Nana i TheHague, proszę o rozwagę i o nieumieszczanie dalszych postów o charakterze ironiczno-zaczepiającym. W imieniu swoim i Anihaven dziękuje.:-Da to buziak od mojego średniego dziecka :)

Robalku kochany, nie sugeruj sie niczym, tylko gnaj do poloznej, lub do lekarza rodzinnego, niech on Cie skieruje odrazu do ginekologa. tu nie robiaa badan na krew tylko tez robia test poprzez mocz, wiec jak Tobie wychodzi roznie, to im tez moze wyjsc. Najlepiej jakbys sie dostala prosto do ginka. Zglos sie jak najszybciej i oszczedzaj sie, bo nawet jesli ten test wskazuje ze nie jestes w ciazy to pewnie sie myli i nie ma sensu ryzykowac.

No i w takich chwilach to radosc miesza sie ze smutkiem ze jestesmy tak daleko ,za daleko by wpasc z wizyta i zobaczyc dzidzie.

Dziewczyny............. jeszcze raz pytam.............. są tu komisty z używanymi tel? czy to tylko u Nas jest coś takiego....

To, że nie mam znajomych to jeszcze tel nie mam............. a nóż się coś stanie to nawet nie mam jak kontaktować się z moim chłopem... Kosmos jakiś....

Nana gratulację dla Kuzyna!
Sencilla buziaki dla Twoich córek :)

Zbieram się na pole bo idzie się ugotować na mieszkaniu...

reklama
Dziewczyny............. jeszcze raz pytam.............. są tu komisty z używanymi tel? czy to tylko u Nas jest coś takiego....

To, że nie mam znajomych to jeszcze tel nie mam............. a nóż się coś stanie to nawet nie mam jak kontaktować się z moim chłopem... Kosmos jakiś....

Nana gratulację dla Kuzyna!
Sencilla buziaki dla Twoich córek :)

Zbieram się na pole bo idzie się ugotować na mieszkaniu...

Koło mnie żadnego nie zauważyłam.

Do góry