Iskierka71
Fanka BB :)
Witam z rana. Dziś czeka mnie pracowity dzionek, bo zaraz pędzę do LIDL-a, w miedzyczasie robię pranie, potem obiad i szybkie sprzątanko bo o 14.00 przychodzi pani z Kraamzorgu i musi w tym domu jakos wyglądac
Wczoraj zrobilam zakupy, ale mialam juz tak serdecznie dość ze nie dotarlam do LIDL-a po placki na tortillę i wode mineralną. Nogi mi spuchły i wchodziły w d***:-)
Kurcze, moja mała od wczoraj tak się jakoś obraca wokól wlasnej osi, że mam wrażenie ze dzieurę mi w brzuchu wykopie zaraz...
A test najlepiej robic rano - pierwszy mocz po całej nocy daje najlepsze efekty.
Moja koleżanka też kiedyś kupila test wieczorem, zrobila go, rozczarowala się i wrocila do ciezkiej pracy a po kilku dniach musieli pogotowie wzywac do pracy bo poroniła.
Więc uważaj na siebie a ja dalej trzymam kciuki.
Wczoraj zrobilam zakupy, ale mialam juz tak serdecznie dość ze nie dotarlam do LIDL-a po placki na tortillę i wode mineralną. Nogi mi spuchły i wchodziły w d***:-)
Kurcze, moja mała od wczoraj tak się jakoś obraca wokól wlasnej osi, że mam wrażenie ze dzieurę mi w brzuchu wykopie zaraz...
Robaczku, najlepiej odczekac kilka dni, bez stresów. A oszczędzać się musisz troszke i to obojętnie czy jesteś w ciąży czy nie jersteś. Może jest tak, ze twoj organizm jest po prostu przemęczony?bry przepraszam że was nie poczytałam, ale wczoraj miałam załamanie. Otóż m chciał powtórzyć sobie test, kupiliśmy cyfrowy z wymiennymi wkładami ( tzn 3 były i taki ala test do którego się wkładało tamte aby dał wynik ). Na tym wkładzie są 2 kreski a test pokazuje że nie jestem w ciąży zbaraniałam całkiem. Powiedziałam że żadnych testów już nie robię, nie będę się oszczędzać, że mam wszystko gdzieś.
A test najlepiej robic rano - pierwszy mocz po całej nocy daje najlepsze efekty.
Moja koleżanka też kiedyś kupila test wieczorem, zrobila go, rozczarowala się i wrocila do ciezkiej pracy a po kilku dniach musieli pogotowie wzywac do pracy bo poroniła.
Więc uważaj na siebie a ja dalej trzymam kciuki.