reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Aniu wszystko w porzadku chociaz teraz ogarnac wszystko z dwojka to jak zdobywac szczyty MountEverest :-D podziwiam cie jak ty to z trojka :tak: trudno mi jeszcze zlapac rytm...... poza tym maly ladnie rosnie juz coraz czesciej rozgada sie ciekawie takimi wielkimi oczami, czasami mecza go kolki ale dajemy rade :tak: najlepszy jest Daantje jak go chodzi pociesza kiedy placze i sie go pyta wat is er schat??:-D albo jak podaje mu smoczka to najpierw sam go wklada do buzi a pozniej jemu podaje, sciska za serca jak widze jak taki 3-latek potrafi byc troskliwy :-)
A dzisiaj mam troche nerwowy bo moja mama ma miec operacje kolana, niby nic strasznego ale caly dzien chodzilam nieprzytomna i zla ze nie moge tam byc .......

Aniu wszystko w porzadku chociaz teraz ogarnac wszystko z dwojka to jak zdobywac szczyty MountEverest :-D podziwiam cie jak ty to z trojka :tak: trudno mi jeszcze zlapac rytm...... poza tym maly ladnie rosnie juz coraz czesciej rozgada sie ciekawie takimi wielkimi oczami, czasami mecza go kolki ale dajemy rade :tak: najlepszy jest Daantje jak go chodzi pociesza kiedy placze i sie go pyta wat is er schat??:-D albo jak podaje mu smoczka to najpierw sam go wklada do buzi a pozniej jemu podaje, sciska za serca jak widze jak taki 3-latek potrafi byc troskliwy :-)
A dzisiaj mam troche nerwowy bo moja mama ma miec operacje kolana, niby nic strasznego ale caly dzien chodzilam nieprzytomna i zla ze nie moge tam byc .......

Gosienko jestes napewno cudowna mama... juz niedlugo wszystko ogarniesz i bedzie jak w zegarku chodzilo:-D...mam nadzieje ze operacja sie uda - nie martw sie bedziemy trzymac kciuki.... :tak:wrzuc jakies foteczki twoich chlopaczkow...jak maly ma na imie?:rofl2:

No dzisiaj to chyba jakis dzien wyjatkowy :D wlasnie mi napisala kolezanka z PL ze sie spodziewa dzidziusia... jest juz w 5 miesiacu :-D a dowiedziala sie w 3 miesiacu o dzidziusiu :rofl2: i bedzie miala dziewczynke :) łoooo ale dzisiaj informacji na mnie o tych dzidziusiach spadlo :) ten rok baardzo owocny jest :) trzymam za was obie kciuki, no chyba ze w miedzy czasie jeszcze jakas babeczka dolaczy hehehe, wiadomo - w kupie sila :-D

Iguana ja słyszałam o tej metodzie. bardzo popularna w nl i nie tylko w przedszkolach ;)))) w rotto jest nawet gimnazjum. fajnie że jest tu taki wybór a ty już myślisz o przedszkolu czy tylko robisz przeszpiegi ? Chcialabys iść do pracy czy cus ?

reklama
Maly ma na imie Thijs Jakub
IMG_4680m.jpg
IMG_4738m.jpgIMG_4648m.jpgIMG_4742m.jpgIMG_4667m.jpg

Do góry