reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Aniu wszystko w porzadku chociaz teraz ogarnac wszystko z dwojka to jak zdobywac szczyty MountEverest :-D podziwiam cie jak ty to z trojka :tak: trudno mi jeszcze zlapac rytm...... poza tym maly ladnie rosnie juz coraz czesciej rozgada sie ciekawie takimi wielkimi oczami, czasami mecza go kolki ale dajemy rade :tak: najlepszy jest Daantje jak go chodzi pociesza kiedy placze i sie go pyta wat is er schat??:-D albo jak podaje mu smoczka to najpierw sam go wklada do buzi a pozniej jemu podaje, sciska za serca jak widze jak taki 3-latek potrafi byc troskliwy :-)
A dzisiaj mam troche nerwowy bo moja mama ma miec operacje kolana, niby nic strasznego ale caly dzien chodzilam nieprzytomna i zla ze nie moge tam byc .......

Aniu wszystko w porzadku chociaz teraz ogarnac wszystko z dwojka to jak zdobywac szczyty MountEverest :-D podziwiam cie jak ty to z trojka :tak: trudno mi jeszcze zlapac rytm...... poza tym maly ladnie rosnie juz coraz czesciej rozgada sie ciekawie takimi wielkimi oczami, czasami mecza go kolki ale dajemy rade :tak: najlepszy jest Daantje jak go chodzi pociesza kiedy placze i sie go pyta wat is er schat??:-D albo jak podaje mu smoczka to najpierw sam go wklada do buzi a pozniej jemu podaje, sciska za serca jak widze jak taki 3-latek potrafi byc troskliwy :-)
A dzisiaj mam troche nerwowy bo moja mama ma miec operacje kolana, niby nic strasznego ale caly dzien chodzilam nieprzytomna i zla ze nie moge tam byc .......

Gosienko jestes napewno cudowna mama... juz niedlugo wszystko ogarniesz i bedzie jak w zegarku chodzilo:-D...mam nadzieje ze operacja sie uda - nie martw sie bedziemy trzymac kciuki.... :tak:wrzuc jakies foteczki twoich chlopaczkow...jak maly ma na imie?:rofl2:

No dzisiaj to chyba jakis dzien wyjatkowy :D wlasnie mi napisala kolezanka z PL ze sie spodziewa dzidziusia... jest juz w 5 miesiacu :-D a dowiedziala sie w 3 miesiacu o dzidziusiu :rofl2: i bedzie miala dziewczynke :) łoooo ale dzisiaj informacji na mnie o tych dzidziusiach spadlo :) ten rok baardzo owocny jest :) trzymam za was obie kciuki, no chyba ze w miedzy czasie jeszcze jakas babeczka dolaczy hehehe, wiadomo - w kupie sila :-D

Iguana ja słyszałam o tej metodzie. bardzo popularna w nl i nie tylko w przedszkolach ;)))) w rotto jest nawet gimnazjum. fajnie że jest tu taki wybór a ty już myślisz o przedszkolu czy tylko robisz przeszpiegi ? Chcialabys iść do pracy czy cus ?

reklama
Maly ma na imie Thijs Jakub
IMG_4680m.jpg
IMG_4738m.jpgIMG_4648m.jpgIMG_4742m.jpgIMG_4667m.jpg

Do góry