reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
bardzo dumna, nawet nie wiecie, co myśmy przeżywali robiąc go. Powiedziałam M że nie chcę go wiedzieć, jak wyjdzie negatywny ale ten mi podłożył i radość jakich mało

omg robale aż mi się lezka zakrecila !!!! bardzo bardzo bardzo się cieszę waszym zafasolkowaniem !!! jejku tak trzymałam kciuki a baby piastki ;)))) nasza mamusiu ;*** bardzo bym się chciała teraz teleportowac i zrobić grupowy uścisk z reszta dziewczyn. to co robale ? styczeń 2013??? dobrze liczę??? gratki !!! pozdrów przyszłego tate !!" dobra robota!!!

wow ale nius :-)

Robale gratuluje wam z calego serca dzidzi, wreszcie sie doczekaliscie :tak: rosnijcie zdrowo a ty nie pracuj juz tyle, ale sie ciesze az mam lzy w oczach....... chyba hormony ciazowe jezcze we mnie siedza :-D

Robalku gratuluje suwaczka :-) ale masz fajna niespodzianke na Dzien Mamy :-) no to dzidzia bezdie styczniowa jak moj Tymcio.Ciesz sie tymi dolegliwosciami ciazowymi bo to najlepszy znak ze jest ok.My tez sie poplakalismy jak zrobialm tescik a i teraz lzy mi sie zakrecily bo to taki codzienny ,niecodzienny cud:-)ja mysle ze lec jak najszybciej do lekarza opowiedz cala historie powinien cie odeslac do gina.Wszystkiego dobrego i gratki dla tatki :-) dobra robota :-D

reklama
Robalku Super wiesci....ale ja bede ostrozna bo wiem co przechodzisz ...czekalam na mikolaja 12 lat i oby ten test byl pozytywny

przedewsztsrkim idz na wolne bo wiesz jak to u ciebie...musisz tego pilnowac jak niczego w zyciu , praca nie jest tak wazna !!

Do góry