reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Kwasu nie biorę ponieważ organizm mi odrzuca wszystkie witaminy. Tzn, mam ucisk w klatce przez który nie mogę praktycznie głęboko oddychać, ból jest okropny więc nic nie biorę, a co do testu już tyle razy się zawiodłam że mnie to nie stresuje czy jestem czy nie, co będzie to będzie, wiadomo fajnie jakby się w końcu udało, ale jak się nie uda to przecież się nie załamię. A M oczywiście że wie o wszystkim, on jest przekonany że to już, ale ja spokojnie sobie poczekam, a robiłam test firmy predictor.

reklama
Predator mowisz ? To nic, no juz chyba bede musiala sie zabrac za ten film hihi , jakies tabletki na uspokojenie sobie bede musiala skolowac (zart) biore kota i w droge z filmem , do pozniej dameski !

Ja sie melduje, byli nad morzem pokarmic szaorme :D (owieczki) , widzieli czarne gaski z mlodymi , a w drodze powrotnej cappucino. Jutro z rana o ile sie podoga utrzyma idziemy na plaze , bo dzis juz tlumy sie zlazly i nie ma gdzie kopyta postawic. A teraz to juz najchetniej bym sie przespala jak Robale :d

Robale, to trzymam kciuki!!!!
Sencilla i AniaHaven, wysłałam Wam maile na priva, proszę o poradę. Będę bardzo wdzięczna:tak::-D

A my dzisiaj spędziliśmy miło dzień w Keukenhof. Udało się nam nawet znaleść polskie akcenty: mała wystawa, Chopin z kwiatów, film o Polsce itd. W samym parku sporo Polaków.

ROBALE:-( no ale kiedys wkoncu bedzie :-)

IGUANA ty bylas dzis w moich terenach a ja u ciebie w Amsterdamie :-)

reklama
nana, tak? A gdzie dokładnie byłaś?

Sencilla, to może się minęłyśmy nawet? ....choć ja myślę, że bym Ciebie rozpoznała i wózek, bo pamiętam ze zdjęć:-D Polaków to tam dzisiaj troche było, co krok słyszałam naszą mowę;-) A co do wystawy o Polsce, to jaka opinia? Jak wrażenia? Mi się podobały bardzo zdjęcia w filmie (Wieliczka, góry, puszcza, żubry). Troche marnie pokazany Kraków, od strony baru mlecznego:baffled:
Robale, głowa do góry. Trzeba w takim razie dalej działać i na pewno się uda;-)

Do góry