reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ajj polska kielbaska :D ja ostatnio kupilam bbq worst biala w plusie, pycholowaaa!! ale tyle co miala w skladzie E... chyba z 11 bylo :szok: co nie zmienia faktu, ze dobre bylo :-D

A to na rozpoczecie dnia: Zobacz załącznik 466299

ide wszamac loda :p

Najwyżej będziesz świecić w ciemności :-D:-D. W polskiej też pewnie mamy jakieś E, nie chce mi się zaglądać na opakowanie.
W ogóle się teraz uśmiałam. Włączyłam sobie na dobry początek dnia (nie ważne, że zaraz 12 a ja w lesie) Nightwish...no i mi dziecko się uruchomiło hahaha.

Ja co prawda lody mam w zamrażarce, ale będę trzymać dla gości. I tak już trochę ich zjadłam, bo M. jakoś się nie kwapił.

reklama
Ayni kochana moja nawet i bladsza, ale grubsza. Nie chcę się nastawiać, bo okropnie się czuję, krzyż tak mnie boli, brzuch, ,mdli mnie, i teraz brak śluzu, ale poczekam jak się nie rozkręci, to zrobię za parę dni ponownie. Próbowałam zdjęcie zrobić, ale w ogóle nic nie widać na nim. m mówi że lupę trzeba haha aby dojrzeć

Polska kiełbaska hmmmmmmmmmmm pycha, wczoraj kupiliśmy w polskim sklepie, jeszcze nasz szef zaprasza nas na jakieś wyjście z szefową, powiedział wprost że podoba nam się jak pracujemy i nas lubią, aż miło\

TheHague widzę że Ty to jak ja pizzara i lodziara hahha. Lody obowiązkowe zwłaszcza przy takiej pogodzie

Ostatnia edycja:
ROBALE kochana wiem jak jest ,ja tez tyle razy tesciki robilam.No ale powiem ci ze ja tez tak mialam ze jedna kreska byla ledwo widoczna i bylam w ciazy.Maz to nawet mowil ze tam nic nie ma a ja widzialam pod swiatlo.Taki brazowy sluz tez mialam bylam u lekarza i on mi wytlumaczyl ,ze to moze byc zaschnieta krew po zagniezdzaniu sie zarodka i ze organizm sie oczyszcza.Wiesz widzialam w sklepach takie tesciki ktore mozna robic bardzo wczesnie okolo 4 dni przed terminem @,no i najlepiej poranny mocz.W krzyzu tez mnie bolalo ,czulam sie jak na grype i mialam lekko podwyzszona tempke.No ale wiem jak jest .Pozdrawiam cie :-)

Nana fajnie by było, żeby mi się tak udało jak Tobie,. Ale ja mam mieć @ 1 czerwca dopiero :szok:, i nie wiem czy przyspieszył mi się czy co, poszłabym tu gdzieś do położnej, ale jak poproszę szefową to wiesz będzie wiedzieć że się staramy, a jak by się okazało ze to nie to, ach nie chcę siać nie potrzebnej paniki w domu. Również Cię pozdrawiam

Robale no ja za pizza i lodami to przepadam, nawet karmienie piersia mi w tym nie przeszkodzi zeby zjesc loda albo wszamac big pizze :D

reklama
Do góry