reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Robale , to ja juz moze nic nie mowie :-)ty wiesz ;p sluchaj, moze za pare dni kup juz taki ten elektroniczny test , bo z interpretacja kresek to roznie bywa ,mozna sie nerwicy nabawic . Ja pamietam moj pokazywal zwanger 2-3 weken (robiony w dzien okresu) , jeszcze zdjecie trzymam dla potomnych :D szkoda , ze bateria sie wyczerpala i ekranik juz nie pokazywal, bo bym go zatrzymala.

Ja sobie zapuszcze filmik i poleze bo dzis mam lenia... A lody w zamrazalinku leza juz pare dni jakos znow mi apetytu brak specjalnie.

reklama
Tak dokladnie Robale ja tez juz bym zakupila taki elektroniczny ,u mnie np.wyswietlila sie buska usmiechnieta :-)Bo z tymi kreskami to oszalec mozna.

Robale cos sie nie otwiera fotka a juz mam.Wiesz za kilka dni mosisz zrobic nowy tescik i bedzie wiadomo.Czekamy:-)

Ostatnia edycja:
Robale kup elektroniczny tak jak Ci radza, a do poloznej nie idz, bo tez Ci zrobi tylko test ciazowy :D tu nie robia badan krwi na stwierdzenie.. ;)

tzn nie idz do poloznej teraz jak jeszcze pewna nie jestes :) zle napisalam :D

Robale, jedna gruba krecha to zawsze wychodzi jesli test jest przeprowadzony prawidlowo, a ta druga z reguly jest jasniejsza, natezenie jej koloru zalezy od poziomu hormonu , ktory jest prod tylko w przypadku ciazy. Czyli mowiac teoretycznie z ksiazki , jesli nie jestes w ciazy druga kreska nie powinna byc widoczna w ogole, ani troche, tak jak przed testem. Natomiast jesli jestes we wczesnej ciazy moze sie pojawic nawet superjasna kreseczka. :-)

Jeju ja bym juz chyba nie wytrzymala i poleciala kupic Clear Blue wczesno wykrywajacy , przynajmniej jakis spokoj psychiczny, nie wiem Robale jak ty tak spokojnie mozesz o tym pisaC ps. SZKODA ze jutro niedziela, bo jakbys dzis przez internet zamowila, to jutro mialabys w domu tosta elektronicznego.

A mowilas juz swojemu ? Czy tajemnica ?

Robaczku - ja miałam tak samo z testem +/-. Zrobiłam pierwszy i miałam blady plusik... po paru godzinach zrobiłam drugi i był mocniejszy. No i co? Zaraz będzie Majka :-D

reklama
Robale nie ma Cie i nie ma, ja z wrazenia, za ten film sie zabrac nie moge . Moze polecialas do sklepu ? :p

Do góry