reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Astrid byl taki Episode kolo tego Mikolaja z wibratorem w rece przy Oude Binnenweg, ale go zamkneli :(

A drugi byl przy Nieuwe Binnenweg 89 -Sister Moon, ale drogi :/ i jeszcze jeden po sasiedzku Nieuwe Binnenweg 88 a , Knetter. Ten pierwszy , co go zamkneli byl najlepszy bo przewaznie ciuszki chodzily po okolo 10 EUR. Mam spodnice folklorowe z falbankami! :D

Sencilla ja chetnie popre Twoja kandydature dla zdrowia psychicznego AniHaven, a drugi powod to : bo tak!

reklama
Iskierka , dziekuje za komplement, nie na darmo poszlo moje wymadrzanie sie :-Dchcialam rowniez zauwazyc, ze masz duzo dzieci i rowniez sie nadajesz na moderatora. Poza tym sprawdzilam Twoje podziekowania, masz 94 wiec spelniasz wymogi na moda. ;-)

Tymczasem ja was bede zegnac, mam nadzieje, ze zaraz sie skonczy Men in Black i odzyskam swoja meska wersje siebie -czyt mojego meza 8) mysle, ze na dzisiaj juz sie wystarczajaco wymadrzylam i moge isc spac. Mission acomplished !

Dobranoc skowroneczki i nie szalejcie za bardzo :* Widzimy sie tradycyjnie jutro !

Astrid byl taki Episode kolo tego Mikolaja z wibratorem w rece przy Oude Binnenweg, ale go zamkneli :(

A drugi byl przy Nieuwe Binnenweg 89 -Sister Moon, ale drogi :/ i jeszcze jeden po sasiedzku Nieuwe Binnenweg 88 a , Knetter. Ten pierwszy , co go zamkneli byl najlepszy bo przewaznie ciuszki chodzily po okolo 10 EUR. Mam spodnice folklorowe z falbankami! :D

Sencilla ja chetnie popre Twoja kandydature dla zdrowia psychicznego AniHaven, a drugi powod to : bo tak!

Muszę sobie zapisać i jak będę bardziej mobilna, to tam skoczę. Uwielbiam grzebać w ciuchach, no i jak mówisz, że folkowe spódnice się trafiają, to jestem jeszcze bardziej chętna :-D.

Dobranoc mądralińska :-).

Też powoli idę, bo mi się dzidziolka rozpycha i mam jakieś lekkie skurcze, jak leżę na boku.

Do później :-D

Ostatnia edycja:
My chcemy do keukenhofu!!! ale pogoda ma nie dopisac, to jutro sie nie wybieramy nigdzie.. a za niedlugo wybieramy sie (w koncu) do nowego madurodamu :tak: jeszcze nie bylam, az wstyd :D

dobranoc dziewczynki.
jedziemy jutro do keukenhof, ktos sie wybiera?
Ja chętnie, ale.... za rok, jak juz nie będę w dwupaku:-D
Iskierka , dziekuje za komplement, nie na darmo poszlo moje wymadrzanie sie :-Dchcialam rowniez zauwazyc, ze masz duzo dzieci i rowniez sie nadajesz na moderatora. Poza tym sprawdzilam Twoje podziekowania, masz 94 wiec spelniasz wymogi na moda. ;-)
Ayni, ja nie mogę byc modem, bo wtedy niemal wszyscy (pewnie ze mna na czele) dostaliby zakaz pisania przez 24h:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry