reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

AYNI to znaczy co mam np.napisac :-)

ASTRID to nie o to chodzi by tak robic teraz oczywiscie tylko niektorzy nic o tym nie slyszeli a to praktyka kiedys stosowana.Nigdzie nie napisalam ,ze polecam te metode czy cos ,stwierdzilam fakt ,ze tak kiedy dawno robiono ,tylko tyle ,prosze nie dodawaj wiecej niz napisalam :-)

Nie odbieraj tego, co napisałam, jako atak. Po prostu, uważam, że są praktyki pochodzące sprzed x-lat, które obecnie ludzi szokują i nie ma w tym niczego dziwnego. Po prostu posunęliśmy się do przodu z wieloma rzeczami. Tak samo by kogoś zdziwiło, jakbyś sobie siedziała przed domem z krosnem i tkała materiał na ubrania, bo tak kiedyś robiono. Chociaż ten przykład jest mało hardcore'owy w porównaniu do wysysania wydzielin dziecka czy obgryzania paznokci :-).

reklama
Ja też miałam kota...chyba 13 lat żył...był super i tez nie wyobrażałam sobie że mogłabym go nie mieć.Oczywiście płakałam jak zdechł...(żeby nikogo nie urazić to napiszę również umarł) aczkolwiek jest to ogromna odpowiedzialność i sprawia problem dla kogoś kto wyjeżdza na kilkanaście weekendów w roku i wakacje i ferie...Nie piszcie mi że to dla psa/kota dobre.A ciągnięcie go ze soba przez pół Europy to tez nie za fajnie...
Zorganizowac się wszystko da.Zwierzęta w domu są dla przyjemności ludzi i przez nas zostały udomowione.

Spoko ASTRID ,tylko zauwazylam ,ze sie nie zrozumialysmy .Nikt nie mowi by tak robic ale ze tak robiono:-)Mnie to nie szokuje bo przeciez zwierzeta tez dbaja o higiene swoich dzieci, a od babci to nie jedno slyszalam jak sie kiedys dziecmi zajmowano.To tylko my odchodzimy od natury tak bardzo ze wszystko nas szokuje.Sa kobitki ktore chca rodzic przez cc bo naturalny porod jest obrzydliwy ,a dziecko po porodzie brudne i fuj.Kiedys to bylo naturalne a teraz fuj.Kto wie moze w przyszlosci beda tylko porody przez cc bo naturalny to fuj.no moze z wyjatkiem holandii:-D

Ostatnia edycja:
Oj Ayni nie czepiaj się...wiem że krajem miodem i mlekiem płynącym jest dla Ciebie ojczyzna Twojego męża...Tylko czemu się tam nie wyprowadzisz???

Nana po CC dziecko też czysciutkie nie jest..:laugh2:

baby, ale wy ukąsliwe :)

dziewczyny które jezdza autostrada na Olszyne to wiedza jaka mamy zajeb..... droge :crazy: jak tylko pomysle ze zas bede tam skakać po tej betonówce przez 70 km to mnie telepie na sama mysl brrrr a moj biedny kroliczek bedzie latał w swojej skrzynce na tylnym siedzeniu hehhe

reklama
Ayni ja Cię doskomale rozumiem że nienawidzisz PL...gdybym pochodziła z innych rejonów Polski też pewnie bym tak myślała.

Den Haag a skąd Ty? Nie dało rady tam jakoś samolotem???

Do góry