reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Co do tych paznokci to kończę temat.
Obgryzanie napewno nikomu nie zaszkodziło:-D
A co do kataru to ja mam fridę i działa świetnie(też się odsysa ustami tyle że przez rurkę i jest tam filtr-coby do buzi nie naleciało), uważam że jest to lepsze od "gruszki"

anp piękne zdjęcie Alexa!!!

nana wstaw kiedyś link do jakiegoś pozytywnego wydarzenia!!!

Ayni to są lepsze kraje od NL?:-D

reklama
Nana ja z tymi psami tez sie nie zgodze bo moj Kuba jest tak zwiazany z naszym psem ze szok. On z nia chodzi wszedzie idzie jesc ona za nim(normalne) idzie do WC ona za nim on spac ona za nim. Doslownie wszytsko robia i tez czasem ja za uszy pociagnie, kopnie jak to dziecko a ona ma nerwy ze stali wogole to jakis leniwy pies. Nigdy jeszcze nawet nie zawarczala na nikogo a Filipa to totalnie olewa.

ANNA pierwszy raz wstawilam link do czegos takiego a ty reagujesz odrazu .Kiedy jeszcze wstawialam takie linki , hymm.dziewczyny niemal codziennie jakies linki wstawiaja ze komus cos sie strasznego przytrafila a ja to zazwyczaj linko o zdrowiu czy jak cos przeczytam co moze komus sie przydac ,nigdy tego nie zauwazylas.Niedawno wstawilam link o tym,ze w czasie wizyty u lekarza mozemy poprosic o tlumacza i co zly? Malo pozytywny.

AYNI mi chodzilo o to ze ktos np ,mnie zmusza do kontaktu z obcym dla mnie psem i mowi mi ze ten pies to nic mi nie zrobi.Nie pzrekreslam wszystkich pieskow ,sama ma w pl psinke ,za ktora tesknie.Chodzilo mi tez o to ze to czesto wlasciciele sa winni tego ze psy warjuja bo przetrzymuja je w nieodpowiednich warunkach i nieumiejetnie je wychowuja.Wiem ,ze pies to wspanialy przyjaciel ,marzy nam sie kupic psinke dla Tymka:-)

Ostatnia edycja:
Ayni to są lepsze kraje od NL?:-D

Oj ty taka madra to powinnas wiedziec
:-D chyba z takiego przyjechalas, buhahahaha! :-)
Nana ja rozumiem i tez mysle, ze na psa trzeba miec warunki. Wezcie sobie kotka , sa slodkie i sie same wyprowadzaja i same kapia , sa slodziutkie ;) ja bym chetnie rozmnozyla mojego Hitklifa, ale nie mam dla niego partnerki.

ANETKO wiem ,ze twoj psiak moze was kochac najbardziej na swiecie ale wlasnie z tej samej milosci i z checi obrony was mnie moze zaatakowac.To jego natura :-)i ja to rozumiem ,dlatego zloszcza mnie ludzie jak mowia on ciebie nie ugryzie a potem prosze tragedia .lagodny dotad pies kogos pogryzl.

Wiesz AYNI tak jak napisalas na zwierzatko trzeba miec warunki ,ja wiem ,ze kotki bardzo wymagajace nie sa ale popierwsze to Tymek ma alergie i astme :-( po drugie jak narazie to my wynajmujemy chatki od ludzi a oni czasem zastzregaja sobie ze nie chca zwierzat.no ale fajnie by bylo ,czytalam np ,ze bokserki sa wbrew pozorom bardzo oddane i przyjaznie nastawione do dzieci.

Wlasnie przeczytalam ze tegorocznym hitem prezenty komunijne jest jez pigmejski.No to moze jeza do domu zaprosic?:-)

reklama
oOO az nie wierze, ze mowisz, ze hit komunijny, bo z tego co pamietam, co ostatnio tendencja wzrostowa na coraz to drozsze prezenty. taki jezyk jest sliczny, ale ja wole jak mi cos po domu chodzi. Nie wiedzialam ze Tymek ma astme, biedaczek. Wiesz nie wiem jak to bedzie z tym jezem, bo z tego co wiem to alergicy nie maja uczulenia na siersc zwierzecia ale ja bialka , ktore znajduja sie w slinie, nie wiem jak jest z jezem :D

Do góry