reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
dak - ale Kuba chyba raczej nie wezmie go do szkoly :D
cos bede myslec :D dam Ci znac jak wymysle !

ooo ! wymyslilam , pokrywka od garnka - deksel ! :D

Ja tez poznalam tu jedna dziewczyne na szczescie przeprowadzila sie i nie mam z nia kontaktu.Tez taka dziwna ma dziecko z portugalczykiem ,jest tu chyba z 6 lat ma 4 letnie dziecko i wciaz sie zali bo do pracy nie moze isc bo dziecko jezyka sie uczyc nie moze bo glowy nie ma do lekarza z dzieckiem isc nie moze bo jezyka nie zna oj.No a najwiecej to sie mozna napatrzyc w pl sklepie.ostatnio jak bylismy to wchodza tacy z dzieckiem i od drzwi k...a i takie tam.Ogolnie to jak dzicz.No nie dziwie sie ze holendrzy narzekaja na nas.My bylismy na popolodniowym spacerku ,niby slonko ale wiatr zimny .

Sencilla no ja wlasnie sie zastanawilam nad smokiem albo delfinem ale nie mam nawet zabawek w tych ksztaltach bede jeszcze myslala bo to ma byc male bo wieszaja to na takiej parasolce.

U nas na wsi to tyle Polakow z dziecmi ze glowa boli tylko zastanawiam sie gdzie te dzieci chodza do szkoly bo w szkole od Kuby jest lacznie z nim jest 3 dzieci z PL. Ogolnie osoby pracujace w Otto i mieszkajace hotelu nie maja meldunku moze dlatego olewaja rodzice szkole bo nikt nie wie ze sa z dzieckiem

nana19 nie przesadzaj, to ze ktos powie k.. to nie znaczy ze dzicz odrazu. holendrzy tez przeklinaja i to mocno i soczyscie, ale moze Ty nie rozumiesz i myslisz ze oni tylko sama poezje puszczaja hehehe ;)))

TE HAGUE ty to zawsze inaczej zrozumiesz.Kiedy ja pisalm ze moj m powiedzial do Tymka brzydkie slowko to taka zbulwersowana bylas ,a jak teraz pisze ,ze przychodza do sklepu z malym dzieckiem ,przeklinaja od drzwi ,nie liczac sie z innymi ,z moim dzieckiem ,ktore to slyszy ,no i wogole zachowuja sie wulgarnie to cie nie razi.Ha ha dziwne.Wiem ,ze holendrzy tez przeklinaja i tez nieraz to slyszalam ale temat byl o polakach wiec pisze o swoich spostrzezeniach na ich temat.Dodam jeszcze ze przyszli do sklepu z psem ,ten nasikal na podloge ale oni nic se z tego nie robili i sprzatanie zostawili sprzedawczyni.Zla byla na nich strasznie bo dziewczyna wysoko w ciazy jest i mosiala psie siki sprzatac.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka...

O Matko ile czytania...nie mam juz dzis tyle czasu ale z grubsza:sorry: przelecialam i...

Snecilla piekny ten notesik - ja tez dostalam naszyjnik od Erniego, wazon z kwiatami od Karinki - sami robili w szkole /foty na dole/ a Victor zakupil mi serce z AH:-) czyt;torcik mnnniaam:tak:

CARINIO GRATULUJE SERDECZNIE !!! To ci niespodzianka na forum....;-)

Ktos pytal czemu MOEDERDAG kazdego roku inaczej - bo zawsze ma by w druga niedziele maja:laugh2:

A ja wczoraj wlasnie spedzilam super wieczor z dziewczynkami na Belgii - kupilam sushi zabralam butelke wina i ...plotkowalysmy do 3 rano... uwielbiam takie babskie- posiadzenia:-) i juz nastepne sie szykuje....

A to nasz dzisiejszy dzien;

Załączniki

• P5140084.jpg
    P5140084.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 29
  • P5140069.jpg
    P5140069.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 31
  • P5140089.jpg
    P5140089.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 40
  • P5140176.jpg