Iskierka71
Fanka BB :)
Owszem kochana, dostałam ciszki od kuzynki i od koleżanki i bardzo się z tego cieszylam, aż do momentu dopóki do tych toreb nie zajrzałam....Iskierka, jak to masz malo ubranek? przeciez dostalas dwie torby ciuszkow, keidys pisalas
jak by ci to powiedzieć.... - ja wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale... większość z tych ciuszków była już tak znoszona, sprana i przetarta, że... nienadawaly się do niczego.
Przykro to mowic, ale prawie sie nad nimi popłakałam, bo ja po moich dzieciach oddawałam zawsze wyłącznioe dobre ciuszki - wyprane, wyprasowane, niemal bez śladów użytkowania, a dostalam taki szmelc.....
do użytku nadawało się naprawdę niewiele i to przeważnie dla starszego dziecka - powyzej pól roku.
Jedyne dobre ciuszki jakie dostałam to byly kaftaniki i to od zupełnie obcej osoby poznanej na forum niedzieli - ciuszki jeszcze z metkami, którymi kiedyś ta osoba jeszcze w PL handlowala na hali w Tarnowskich Gorach. Ale te ciszkoi sa roznych rozmiarow i akurat od 62 wzwyż.
Chodzi mi że tych najmniejszych - 50/56 mam strasznie malo, no i nadal nie mam tych śpioszków. Musze sobie zamowic online w C&A....