czesc dziewczyny !! Ufff ale padam z nog ! Mielismy dzis swietny dzien. Zaraz po sniadanku wyruszlismy do miasta na zakupy ostatecznie wrocilismy godzine temu nie wiem kiedy to zlecialo, bo wcale nie bylo wielkiego szalenstwa po sklepach, odwiedzilismy tylko kilka. Kupilam sobie taki faaaajny kostium jumpsuit wiazany na szyi ,super wyglada z moim brzuszkiem i ladnie sie na nim uklada no i jedne spodnie cos ala alladynki w pasie z wszywanymi gumeczkami. m kupil sobie kurtke, wstapilismy do prenatala odebrac blijde doos , wow faktycznie fajne gazdzety !! Kupilismy gacie dla malego , slodziutkie ) potem zostala nam juz tylko spozywka, czyli zapas miesa do zamrozenia i reszta. A jeszcze chcialam dzis wyjsc owieczki poogladac, ale juz nie dam rady . Nie dla mnie takie lazenie caly dzien po sklepach chociaz fajnie bylo i na spokojnie, kawusia, lunch i jeszcze wstapilismy do biblioteki . pogoda naprawde dopisala !
Sencilla gdzie sie ukrywasz ? Dostalam dzis wasza kaartje! Dziekuje slicznie, powiesimy sobie w kuchni !
Na sam wieczorek chyba otworze sobie piwko 0,00 % z prenatalowskiego pakietu
Mam nadzieje, ze rownie milo spedzilyscie ten dzionek.
Iguana, moze Twoj Jasiu wypatrzyl sobie jakas Agatke np na basenie ?
Sencilla gdzie sie ukrywasz ? Dostalam dzis wasza kaartje! Dziekuje slicznie, powiesimy sobie w kuchni !
Na sam wieczorek chyba otworze sobie piwko 0,00 % z prenatalowskiego pakietu
Mam nadzieje, ze rownie milo spedzilyscie ten dzionek.
Iguana, moze Twoj Jasiu wypatrzyl sobie jakas Agatke np na basenie ?