reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Ja tez spedzam samotny wieczor mojego mezulka jeszcze nie ma ale co chwile pisze do nas.Moj Tymcio spadl z kanapy i ma rozbita warge i taka podwojna.Wiem ze to nic powaznego ale serce matki cierpi.Taki bidulek z niego :-(

reklama
Iskierko wlasnie to wszystko zostalo juz powiedziane:tak: - kazda ma inne podejscie i ok ... ale i tak jest ALE... Ja np niewypowiadam sie negatywnie o tym ze wy nie chcecie/nielubicie/ karmic w miejscach publicznych -:sorry:NIKT WAS NIE ZMUSZA a slychac jakas nutke krytyki w stosunku do innych:tak: ale juz KLAPS - ta sesja juz zamknieta:-D

Nana - biedulek....

a mnie chwycil glod po basenie.. jestem taka szczesliwa, ze sie wybralam! Przeplynelam 1100 metrow w niecale 40 minut, jestem z siebie bardzo dumna! Bo bylam pierwszy raz od porodu.

Ja karmie cycem wszedzie, ale tak, aby nie krepowac innych. Jesli jestem z przyjaciolka, to wiadomo-sami swoi-wyciagam cyca, my sobie gadamy, a dzidzius zajada. Ale np. jak przyjda do nas dalsi znajomi, to przepraszam towarzystwo i udaje sie do sypialni nakarmic, albo zakladam ta chuste, ktora kiedys zamowilam, moze pamietacie, jest rewelacyjna. Generalnie nie robie z tego wielkich ceregieli, uwazam, ze to naturalna sprawa, ale szanuje zdanie tych, ktorzy niekoniecznie chca patrzec na moje sutki i od poczatku robie tak, aby ich nie krepowac. I wszyscy zadowoleni, a najbardziej Dzidzius :tak:

dzien dobry...

Sencilla ty jestes szalona z tym basenem;-) podziwiam...
A mnie V sciagnal z lozka po 6:szok: bo obudzil sie przez slonko zagladajace do pokoju:sorry2: i teraz wszyscy spia a ja... chyba posciel wstawie do prania i zjem sniadanie...

a dla was kawka - cudny dzien czas zaczac:-) i ciasto drozdzowe mis ie marzy -do roboty!

Załączniki

• 10dec065d4.jpg
    10dec065d4.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 21
  • ck.jpg
    ck.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 19
Witam!!!

Mam nadzieję że pogoda się utrzyma;)))
My ruszamy po śniadanku do Hagi...bo na marktplats upartzyłam nosidełko...a później jak słonko dopisze to na jakąś plażę i obiadek nad morzem:-)...
Miłej soboty życzę...
Aaa, aniuhaven wzięłam przykład z ciebie i wczoraj zsnęłam na kanapie:-D

reklama
Ania, ale robisz mi smaka na takie ciacha :szok:. Ja właśnie wzięłam się za sprzątanie, ale żeby nie urodzić za szybko, robię sobie przerwy. Dzisiaj skręcamy łóżeczko :D, ale jestem nakręcona normalnie :-D. Majka dziarsko kręci nóziami w moim brzusiu, jest git. W ogóle narobiła mi siniaków... :baffled:, co za kobitka. Dzisiaj mamy gości, tzn. znajomych i mój Mąż do mnie z tekstem: weź za wiele nie sprzątaj i się nie zmóżdżaj, to sami-swoi, zrozumieją, ale mnie irytuje, jak ktoś przychodzi a tu okruszki leżą na ziemi :crazy:.

A co do słodkości... ja już po 3 pralineczkach i zielonej herbatce :-), no i kanapkach na śniadanko.

Do góry