reklama
Iskierko wlasnie to wszystko zostalo juz powiedziane - kazda ma inne podejscie i ok ... ale i tak jest ALE... Ja np niewypowiadam sie negatywnie o tym ze wy nie chcecie/nielubicie/ karmic w miejscach publicznych -NIKT WAS NIE ZMUSZA a slychac jakas nutke krytyki w stosunku do innych ale juz KLAPS - ta sesja juz zamknieta
Nana - biedulek....
Nana - biedulek....
Iskierka71
Fanka BB :)
Nie mialam takiej intencji więc wybacza slychac jakas nutke krytyki w stosunku do innych ale juz KLAPS - ta sesja juz zamknieta
Nie mialam takiej intencji więc wybacz
to tylko moje odczucie...nie gniewam sie pa ide spac a jak nie zasne to wroce
Iskierka71
Zapraszamypa ide spac a jak nie zasne to wroce
a mnie chwycil glod po basenie.. jestem taka szczesliwa, ze sie wybralam! Przeplynelam 1100 metrow w niecale 40 minut, jestem z siebie bardzo dumna! Bo bylam pierwszy raz od porodu.
Ja karmie cycem wszedzie, ale tak, aby nie krepowac innych. Jesli jestem z przyjaciolka, to wiadomo-sami swoi-wyciagam cyca, my sobie gadamy, a dzidzius zajada. Ale np. jak przyjda do nas dalsi znajomi, to przepraszam towarzystwo i udaje sie do sypialni nakarmic, albo zakladam ta chuste, ktora kiedys zamowilam, moze pamietacie, jest rewelacyjna. Generalnie nie robie z tego wielkich ceregieli, uwazam, ze to naturalna sprawa, ale szanuje zdanie tych, ktorzy niekoniecznie chca patrzec na moje sutki i od poczatku robie tak, aby ich nie krepowac. I wszyscy zadowoleni, a najbardziej Dzidzius
Ja karmie cycem wszedzie, ale tak, aby nie krepowac innych. Jesli jestem z przyjaciolka, to wiadomo-sami swoi-wyciagam cyca, my sobie gadamy, a dzidzius zajada. Ale np. jak przyjda do nas dalsi znajomi, to przepraszam towarzystwo i udaje sie do sypialni nakarmic, albo zakladam ta chuste, ktora kiedys zamowilam, moze pamietacie, jest rewelacyjna. Generalnie nie robie z tego wielkich ceregieli, uwazam, ze to naturalna sprawa, ale szanuje zdanie tych, ktorzy niekoniecznie chca patrzec na moje sutki i od poczatku robie tak, aby ich nie krepowac. I wszyscy zadowoleni, a najbardziej Dzidzius
dzien dobry...
Sencilla ty jestes szalona z tym basenem;-) podziwiam...
A mnie V sciagnal z lozka po 6 bo obudzil sie przez slonko zagladajace do pokoju i teraz wszyscy spia a ja... chyba posciel wstawie do prania i zjem sniadanie...
a dla was kawka - cudny dzien czas zaczac:-) i ciasto drozdzowe mis ie marzy -do roboty!
Sencilla ty jestes szalona z tym basenem;-) podziwiam...
A mnie V sciagnal z lozka po 6 bo obudzil sie przez slonko zagladajace do pokoju i teraz wszyscy spia a ja... chyba posciel wstawie do prania i zjem sniadanie...
a dla was kawka - cudny dzien czas zaczac:-) i ciasto drozdzowe mis ie marzy -do roboty!
Załączniki
AnnaJ007
Witam!!!
Mam nadzieję że pogoda się utrzyma))
My ruszamy po śniadanku do Hagi...bo na marktplats upartzyłam nosidełko...a później jak słonko dopisze to na jakąś plażę i obiadek nad morzem:-)...
Miłej soboty życzę...
Aaa, aniuhaven wzięłam przykład z ciebie i wczoraj zsnęłam na kanapie
Mam nadzieję że pogoda się utrzyma))
My ruszamy po śniadanku do Hagi...bo na marktplats upartzyłam nosidełko...a później jak słonko dopisze to na jakąś plażę i obiadek nad morzem:-)...
Miłej soboty życzę...
Aaa, aniuhaven wzięłam przykład z ciebie i wczoraj zsnęłam na kanapie
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hej
ania ale pyszny placuszek bedzie mniam mniam
Anna w Hadze pogoda póki co sie rozkręca bardzo ładnie sie zapowiada
ania ale pyszny placuszek bedzie mniam mniam
Anna w Hadze pogoda póki co sie rozkręca bardzo ładnie sie zapowiada
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ania, ale robisz mi smaka na takie ciacha . Ja właśnie wzięłam się za sprzątanie, ale żeby nie urodzić za szybko, robię sobie przerwy. Dzisiaj skręcamy łóżeczko , ale jestem nakręcona normalnie . Majka dziarsko kręci nóziami w moim brzusiu, jest git. W ogóle narobiła mi siniaków... , co za kobitka. Dzisiaj mamy gości, tzn. znajomych i mój Mąż do mnie z tekstem: weź za wiele nie sprzątaj i się nie zmóżdżaj, to sami-swoi, zrozumieją, ale mnie irytuje, jak ktoś przychodzi a tu okruszki leżą na ziemi .
A co do słodkości... ja już po 3 pralineczkach i zielonej herbatce :-), no i kanapkach na śniadanko.
A co do słodkości... ja już po 3 pralineczkach i zielonej herbatce :-), no i kanapkach na śniadanko.