reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Astrid moja mama nie mieszka tu, tylko przyjezdza czesto. ale ogolnie wiekszy czas w roku spedza tu w nl :-D no a na miejscu mam siostre :)

reklama
Wyszłam z Tymkiem na spacer i zaczęło padać:confused2:.......no żesz... Kiedy ładna pogoda będzie????????

Ja dzisiaj makaronik na szybko zrobiłam, z jamon, czarnymi oliwkami, susz.pomidorami i serkiem kozim.Zawsze jak nie mam weny to zaglądam do lodówki i do spizarni i jakiś makarnik tworzę.

A pierogi to robicie i mrozicie??? Tez bym zjadła(ruskie albo z miesem) ale robić to mi się nie chce...

AnnaJ007 mi mama z pl zawsze przywozi, a jak juz mi sie zapasy koncza to w pl sklepie mrozone kupuje, z jednej firmy sa pycha, ale nie pamietam teraz... i wtedy robie sobie je w barszczu (z kapusta i grzybami) miodzioooo, a grzybki jakie maja duze :O szok, najlepsze pierogi sklepowe jakie w zyciu jadlam :tak:

TheHague to fajnie masz :tak:.

My jak już coś, to kupujemy tutaj w polskim sklepie. Jakoś żadne z nas nie ma weny do robienia, a wiem, że byłyby lepsze od kupnych :zawstydzona/y:.

Mi teściowa ostatnio też podała pierogi...tyle że z białym serem :-(a ja za nim nie przepadam...no ale cóż darowanemu koniowi...
Może kiedyś się zbiorę, najbardziej to mi się ich lepić nie chce...

Madziula no pamietam jak zawsze pisalas na fb ze pierogi robisz :D :D

ja raz zrobilam, z kapusta i grzybami, ale mi ciasto wyszlo twarde haha :)

O kozi ser ANNAJ mam pytanie do ciebie ,gdzie go kupujesz ,bo mi sie w oczy nie zucilo?

ja jem tylko ruskie lub z kapustą i grzybkami, nie nawidze na słodko z wisniami czy inne owoce , bleh moja babcia kiedys tez robilam z ziemniakami i pieprzem bo moi kuzyni nie lubili sera i tez dawały rade ;)

reklama
nana to zależy jaki...w plasterkach na kanapki to w Lidlu dobry jest, taki twardszy w całości to na targu-duży wybór(w Amsterdamie) bo wcześniej na farmie sera w Zaanse Schans spróbowałam i mi posmakował, a teraz to z Francji 2 przywiozłam.

Do góry