reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Wyszłam z Tymkiem na spacer i zaczęło padać.......no żesz... Kiedy ładna pogoda będzie????????
Ja dzisiaj makaronik na szybko zrobiłam, z jamon, czarnymi oliwkami, susz.pomidorami i serkiem kozim.Zawsze jak nie mam weny to zaglądam do lodówki i do spizarni i jakiś makarnik tworzę.
A pierogi to robicie i mrozicie??? Tez bym zjadła(ruskie albo z miesem) ale robić to mi się nie chce...
Ja dzisiaj makaronik na szybko zrobiłam, z jamon, czarnymi oliwkami, susz.pomidorami i serkiem kozim.Zawsze jak nie mam weny to zaglądam do lodówki i do spizarni i jakiś makarnik tworzę.
A pierogi to robicie i mrozicie??? Tez bym zjadła(ruskie albo z miesem) ale robić to mi się nie chce...
AnnaJ007 mi mama z pl zawsze przywozi, a jak juz mi sie zapasy koncza to w pl sklepie mrozone kupuje, z jednej firmy sa pycha, ale nie pamietam teraz... i wtedy robie sobie je w barszczu (z kapusta i grzybami) miodzioooo, a grzybki jakie maja duze :O szok, najlepsze pierogi sklepowe jakie w zyciu jadlam
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
TheHague to fajnie masz .
My jak już coś, to kupujemy tutaj w polskim sklepie. Jakoś żadne z nas nie ma weny do robienia, a wiem, że byłyby lepsze od kupnych .
My jak już coś, to kupujemy tutaj w polskim sklepie. Jakoś żadne z nas nie ma weny do robienia, a wiem, że byłyby lepsze od kupnych .
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
my robimy sami pierogi ale nigdy nie mrozimy bo w 2 dni wszystko zjedzone hahah
AnnaJ007
Mi teściowa ostatnio też podała pierogi...tyle że z białym serem :-(a ja za nim nie przepadam...no ale cóż darowanemu koniowi...
Może kiedyś się zbiorę, najbardziej to mi się ich lepić nie chce...
Może kiedyś się zbiorę, najbardziej to mi się ich lepić nie chce...
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja jem tylko ruskie lub z kapustą i grzybkami, nie nawidze na słodko z wisniami czy inne owoce , bleh moja babcia kiedys tez robilam z ziemniakami i pieprzem bo moi kuzyni nie lubili sera i tez dawały rade
reklama
AnnaJ007
nana to zależy jaki...w plasterkach na kanapki to w Lidlu dobry jest, taki twardszy w całości to na targu-duży wybór(w Amsterdamie) bo wcześniej na farmie sera w Zaanse Schans spróbowałam i mi posmakował, a teraz to z Francji 2 przywiozłam.