reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
U nas nie . Ale nie wytrzymam w domu, więc pójdę na spacer.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
u mnie tez pochmurno, ale ja to sie ruszam z domu nawet jak deszczyk kropi
anetka880
Fanka BB :)
Witam :-)
Nie moglam wczesniej sie zalogowac dopiero teraz mi weszlo.
Niestety zmykam po Kube do szkoly a pogoda taka w kratke raz pada raz swieci mam nadzieje ze mnie nie zlapie deszcz bo ide z Filipem.
Bylismy od rana zalatwiac z tym mieszkaniem juz wsztskie dokumenty zawiezione do spoldzielni i teraz czekac az to posprawdzaja i podpisac kontrakt :-)
Dziewczyny uwiezcie ze ja nie znam ani jednej osoby ktora powiedzilaby mi ze w Holandii schudla kazdy kto tu przyjezdza to tyje ja mialam to samo. No jedyny wyjatek to moj T on je jak wilk wszytsko i nie tyje taki szczypiorek z niego :-)
Nie moglam wczesniej sie zalogowac dopiero teraz mi weszlo.
Niestety zmykam po Kube do szkoly a pogoda taka w kratke raz pada raz swieci mam nadzieje ze mnie nie zlapie deszcz bo ide z Filipem.
Bylismy od rana zalatwiac z tym mieszkaniem juz wsztskie dokumenty zawiezione do spoldzielni i teraz czekac az to posprawdzaja i podpisac kontrakt :-)
Dziewczyny uwiezcie ze ja nie znam ani jednej osoby ktora powiedzilaby mi ze w Holandii schudla kazdy kto tu przyjezdza to tyje ja mialam to samo. No jedyny wyjatek to moj T on je jak wilk wszytsko i nie tyje taki szczypiorek z niego :-)
nana19
Witajcie,dowiedzialam sie jeszcze jednej fajnej rzeczy.Okazalo sie ze mieszkajac tu mielismy poreczenie szefa meza no i teraz tez za nas poreczyl.Takze jakbysmy chcieli isc na to mieszkanie w Lejden to pewnie tez by poreczyl nam.Szef rozmawial wczoraj z mezem i powiedzial mu ze w ten sposob chcial mu podziekowac za jego prace ,bo np.przez pierwsze 2 lata maz codziennie zostawal dlozej w pracy i teraz tez jak trzeba to nigdy nie odmowi i zostaje.Natomiast inni pracownicy koncza o czasie i ida w nosie maja czy zrobione czy nie.No i szef to widzi i docenia.No a ja sprzatam tam biuro juz 6 lat tak wiec bardzo milo nam ze tak nas dobrze widza.
U nas pada:-(
Ja tu niestety tylko przytylam ,jak bylam z Tymkiem latem 3 mies w pl na terapii to bez wysilku chudlam a po powrocie tutaj zatrzymalam sie na wadze.Do tego widze ze tutaj bardzo chce mi sie slodkiego ,podczas gdy w pl nie mam takiego smoka ,slodycze moga nie istniec
U nas pada:-(
Ja tu niestety tylko przytylam ,jak bylam z Tymkiem latem 3 mies w pl na terapii to bez wysilku chudlam a po powrocie tutaj zatrzymalam sie na wadze.Do tego widze ze tutaj bardzo chce mi sie slodkiego ,podczas gdy w pl nie mam takiego smoka ,slodycze moga nie istniec
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Ja zanim dowiedziałam się o ciąży, to utrzymywałam stałą wagę. Myślę, że gdyby nie ciąża, to byłoby tak samo. Po prostu teraz nie mam wyrzutów sumienia, że zjem w ciągu dnia jedną pralinkę czy wafelka. Normalnie, to bym sobie ułożyła w głowie, co mogę zjeść, żeby za wiele kalorii nie było . No i zanim zaszłam w ciążę i zaczęłam mieszkać w toalecie itd., to ćwiczyłam średnio z godzinę dziennie, dużo chodziłam i jeździłam na rowerze.
ja w nl +7kg przytylam w 3 miesiace haha, ale to ze znajomymi wtedy mieszkalam i czasu na gotowanie nie bylo, tylko fast foody kupowalismy dlatego planuje teraz to 7 kg zrzucic, mysle ze mi sie uda, bo waga w dalszym ciagu sama leci ))
juz po pracy, ehh nie mam kondycji do jezdzenia na rowerku, przejechalam 6 km i zadyszka hahaha dobre, co?
juz po pracy, ehh nie mam kondycji do jezdzenia na rowerku, przejechalam 6 km i zadyszka hahaha dobre, co?
Astrid1987
ja w nl +7kg przytylam w 3 miesiace haha, ale to ze znajomymi wtedy mieszkalam i czasu na gotowanie nie bylo, tylko fast foody kupowalismy dlatego planuje teraz to 7 kg zrzucic, mysle ze mi sie uda, bo waga w dalszym ciagu sama leci ))
Ja tęsknię za rowerkiem :-(. Chyba nie zarejestrowałam informacji... od jakiego wieku można kupić fotelik na rower dla dziecka?
reklama
nana19
Ja mam nadzieje ze jak juz sie przeprowadzimy to kozystajac z wiejskich terenow zaczne rowerkiem jezdzic to schudne.Ja mam zalecenie od ortopedy koniecznie schudnac ,to wazne dla moich stawow.No ale sama dla siebie tez bym chciala lepiej wygladac i miec lepsza kondycje.Jak dla mnie to najpiekniejsza kobieta byla moja mama ,urodzila 3 dzieci zadnych rozstepow ,cellulitu ,nadwagi.Miala piekne wlosy i taka zgrabna byla:-)