reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
I DOBRNELAM W KONCU :tak: a wy nadal klikacie?;-):-)

Anetko GRATULACJE kochana - a widzisz mowilam - niema tego zlego...:cool2:
Nana fajnie ze wam sie udalo tak ladnie z tego wyjsc i .....ze macie takiego ambitnego szefa;-)
Co do cyca ja najdluzej Karine karmilam bo do 17mies Erni 7mies a Victor 4 mies... chlopaki po prostu wazyli po 4600 i za malo juz mieli i sie nie najadali...:zawstydzona/y: pozniej mleko modyfikowane a od roku daje im krowie - czasami kozie i wsio jest OK..
Jesli chodzi o kg to ja jeszcze kilka do zrzucenia mam ale bez szalenstw:-D - wcale mi sie nie spieszy a po malu i tak waga schodzi w dol... poza tym kochanego cialka nigdy za wiele:-pjak mowi moj M...

Karola udanego wypoczynku:tak:
Anp witaj z nami - przyjamniej nacieszylas sie sloneczkie i ciepelkiem bo tu...cos niebardzo z ta pogoda...:baffled:
Sencilla zycze ci wspanialej zabawy jutro na aerobiku.. ja mam zamiar rolki jutro tez zalozyc i posmigac...:-D a czemu nei chcesz tej szczepionki?:confused:czy o co to chodzilo....:zawstydzona/y:

slodkich snow

Po prostu Majka jest ułożona główką do dołu, no i czuję jak wierzga nogami po moich żebrach, albo właśnie wypycha stopy przez mój bok.
Moja mała też jest juz główka w doł, czasem nawet wydaje mi się że ta jej głowka rozrywa mi spojenie, ale stópek na brzuszku jeszcze nie widzialam :-D:-D

Dobranoc all :tak:

Ach iskierka coz tu duzo mowic, chory swiat , wylansowane chudzielce , ktore maja uczyc nasze corki, ze tak wyglada pelnowartosciowa kobieta, napedzajac kieszenie producentom odziezy, ktorzy z roku na rok zmniejszaja rozmiary odziezy. Z majtek na stringi, z dlugich sukienek na mini. Musisz miec wtedy nieskazitelna sylwetke aby sie pokazac w czyms to jest teraz ´modne´ . to jest paskudny proceder. Kiedys byly inne kanony piekna...

Moja mała też jest juz główka w doł, czasem nawet wydaje mi się że ta jej głowka rozrywa mi spojenie, ale stópek na brzuszku jeszcze nie widzialam :-D:-D

Dobranoc all :tak:

Widocznie moja ma nadpobudliwość ruchową po mnie, ale jak śpi, to spokój jest... widocznie sen ma po tacie (oby oby). Mój M. potrafi zasnąć w dwie sekundy i spać jak kamień. Najlepszy jest, jak niby się budzi i coś do mnie gada przez sen. Wczoraj np. mi coś o sekatorach nawijał i o cięciu róż... normalnie czasem się można nieźle uśmiać :-D.

Ayni masz rację, niestety. Mam nadzieję, że dam radę swojej córce kiedyś przetłumaczyć, że zdrowa sylwetka, to taka która odpowiada prawidłowemu BMI, a nie wieszak.

Co do mody, to ja jakoś od zawsze miałam swoje zdanie na ten temat i mam w nosie wszelkie trendy, które zmieniają się, jak w kalejdoskopie. Za to uwielbiam przeglądać blogi modowe/szafiarskie. W zasadzie głównie te, na których dziewczyny prezentują coś swojego, a nie kopiują zestawienia z magazynów czy katalogów. Do moich faworytek należy: http://bastetlady.blogspot.com/ .

Ostatnia edycja:
Witam was
Dlugo mnie nie bylo a wy tutaj tyle piszecie ze nie sposob was doczytac :tak:

U nas wszystko w porzadku, Thijsje rosnie, je i spi :-D szybko nadrobil pczatkowa utrate wagi. Pierwszy tydz. mielismy troche ciezki bo w nocy byl troche aktywny i czesto sie budzil na jedzenie. Poza tym jest przeslodki i Daanus tez chodzi co chwile glaszecze go i mowi baby is zo zacht, lieve Thijsje :-D I powiem wam ze teraz przy dwojce to czuje sie taka full time mama takie fajne uczucie takiej rodziny, pewnie im wiecej dzieciaczkow tym bardziej sie to czuje.....
Moja mama tez przyjechala nas wspierac, korzystam wiec ile wlezie i spie rano do 11 ale od poniedzialku wraca szara rzeczywistosc i zostaje ze wszystkim sama :baffled:

Anetka, Nana gratki z nowego mieszkania i powodzenia w pakowaniu

a reszte nie pamietam co pisalyscie.......:-(

acha jeszcze z poporodowych ciekawostek wiedzialyscie ze po cesarce nie mozna jezdzic autem 6 tyg. Tzn. niektore ubezpieczalnie nie zezwalaja na to czyli w razie wypadku nie pokryja kosztow wiec dobrze jest zadzwonic i spytac

Iguana nie udalo mi sie jeszcze z nikim spotkac, mam bardzo dobry kontakt z LU2012CY, ale nie mozemy sie spotkac, bo pogoda wiecznie nie pasuje a nie chcemy tak maluchow ciagac na wyprawy, gdyz ona z Alphen a/d Rijn jest... z reala znam Madziule85, kiedys pracowalysmy razem ;) nie Madziula? 5 lat temu chyba :tak:

Iskierka noo ale chudzina z tej Rubikowej, masakra.... podobaja mi sie szczuple figury, ale nie chude chudzielce!!! :szok: mam kolezanke ktora jest fotomodelka, kiedys byla vicemiss polski, ale ona sie nie odchudzala, tylko cwiczeniami zyskala piekna sylwetke, a dokladniej bylo to bieganie CODZIENNIE :tak: szkoda, ze ja takiej silnej woli nie mam... ale bez diety mi tez sama waga w dol leci :) to dobrze, bo nie musze sie odchudzac i rezygnowac z wielu rzeczy, a tymbardziej z czekolady i innych slodkosci hehehe :))) no ale do szkieletora to mi echt echt daleko...

dzien dobry...

witaj Gosiu - fajnie ze macierzynstwo cie tak cieszy i ze maly jest nowym promykiem w twoim zyciu:-D dawaj jakies fotki...:tak:
i prosze oto srode mamy - czyli jak to mowia pol tygodnia strzelilo;-) a za oknem nadal to samo brrr...
kochane lece do pracy a wy mi tu podpowiedzcie jaka zupke dzis zrobic...tylko nie ogorkowa:-pbo mi sie ogory skonczyly hihi...

pa

reklama
Witam. Ja dziś wyjątkowo wcześnie, bo nie mam serca posłać dzieci do szkoly na rowerach w taką pogodę...........
Dlatego dzis będzie dłuuuuuuuuuuugi i męczący dzień:baffled:
W dodatku żadnych pomyslów na obiad. Jak ja tego nie lubię:wściekła/y:

Do góry