reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

A kochana co ty chcesz tym smarowac = wiem , ze pigwe mozna kupic, ale sok chyba ciezko. W Amsterdamie na Boerenmarkt, podpowiada google

De boerenmarkt Amsterdam | De Sterregaard
Webshop | BIO-SHOP - Natuurwinkel te Turnhout tutaj masz belgijski webshop.

Omg co za paskudny patyczak z tej Pani... Nie karmiono jej chyba dawno... To nie jest w ogole sexy.. brrr..

Jakbym tak zaczęła wyglądać, to mam zapewnione od M., jak w banku podawanie jedzenia, jak gęsiom na pasztet :baffled:. Ale w ogóle... przecież to jest nieładne i wszystkie ciuchy wiszą, ble.

reklama
Astrid ja sie juz kiedys do podobnego stanu rowniez doprowadzilam, az mi sie policzki wklesly do srodka. Bylam malo towarzyska i ciagle skupialam sie na sporcie i jedzeniu. Wszyscy sie o mnie bardzo martwili. Na szczescie wyemigrowalam do Holandzi, gdzie chcesz czy nie chcesz tyjesz, pracujac na ´zmiany´ i jedzac holenderskie jedzonko. Teraz jestem pulchniutka i wesolutka, a zycie az ze mnie kipi ! Dostalam duzo komplementow , ze o wiele lepiej wygladam niz wczesniej. Po porodzie chcialabym zgubic pare kilogramow, chociaz z tego co slyszalam podczas karmienia piersia nie wolno sie odchudzac, poniewaz cialo wydziela toksyny, ktore przedostaja sie do mleka, wiec pozostanie mi po prostu troszke wiecej spacerow z wozeczkiem i kontynuowanie zdrowej diety. Mnie sie bardzo podoba figura pan z plakatow , tzw pin up girls oczywiscie one maja zbyt przesadne wciencie w talii , ale jest pupa i cycek , dla mnie bomba.

Ayni - pupa i cycek owszem, ale nie odstające kości kolan i bioder. I to jeszcze wystawione na widok publiczny spod szerokiego rozcięcia sukienki...
Moj mąż mówi, że kosci są dobre na zupę............

W sprawie soku nie pomoge:no: pobecnie pijemy z aronii od tesciowej:tak:

Ayni mnie sie wydaje ,ze kazda kobita lepiej wyglada jak ma pare kilo za duzo niz za malo:-):tak::tak: Jak bylam mala to szkieletor ze mnie byl , w sredniej szkole przytylam i tak do pierwszej ciazy bylam ok:tak:po ciazy zostalo mi 7 kg na +:baffled: a teraz to juz nie mówie...:shocked2::happy2:

Ja sie karmi piersia to tez sie chydnie, do tego dluzsze spacerki i mam nadzieje ze bd ok:tak:

Iskierka haha i twoj maz ma racje:tak: A mój mowi ,ze na kosci to psy leca:-D

Ostatnia edycja:
Mi się marzy waga 53 kilo :zawstydzona/y:. Co ja gadam... zrobię tak, że będzie :-D i do tego mam plan wykonania 6 Weidera. Zawsze do tego mam zumbę i fitness coś tam na xboxa, no i jeszcze latanie po moich schodkach w kamienicy, haha :-D. Z resztą, sama Majka pewnie będzie tak absorbująca, że nie będę mogła narzekać na brak ruchu. Tylko muszę w końcu kupić wagę łazienkową.

Ja waże mniej więcej tyle co przed ciażą...czyli 52-53(dawno się nie ważyłam), nie jestem wysoka 160cm więc to jest ok. Tylko brzuszek jeszcze jędrności nie odzyskał ale ćwiczyć mi się nie chce:zawstydzona/y:...
Mi się podobają osoby szczupłe ale napewno nie chuderlaki i kościotrupy(fajniej już kilka kg więcej ale aby nie nadwaga duża).
Lubiłam chodzić zawsze na aerobik...a teraz lenia mam w tyłku...

Ayni praca na zmiany nie tuczy każdego.Ja w Pl tak pracowałam(pielęgniarką jestem) i często po nocach jadłam i waga normalna była...
Żjeśc dobrze uwielbiam(choc naprawdę nie wyglądam) ale jakieś dobre makarony itp. mniam mniam...Ogólnie wolę konkretne jedzenie niż słodycze więc w reastauracji zamiast deseru to wolę przystawkę wziąć...jakieś carpacio, kreweteczki itp. ale crem brule i panną cotą też nie gardzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Ayni, dzieki za linka do pigwy ;-):-D:tak: nie chce sie tym smarowac, tylko pic, bo UWIELBIAM :tak:
Ja w ramach wracania do formy zapisalam sie na aerobic i jutro ide pierwszy raz... nie moge sie doczekac! jesli chodzi o wage, to chyba u mnie nie jest tak strasznie, bo ja zyrafa jestem 180 cm i jakos tak sie wszystko rozklada...

Pani Ania Rubik jest w pierwszej dziesiatce top modelek swiata, ale zupelnie mnie nie zachwyca.. konska szczeka, sepleni..
z modelek podoba mi sie bardzo Gisele Bundchen, apetyczna jest po prostu, piekna, klasyczne rysy.

Do góry