reklama
No fajne to mieszkanko, w samym centrum! Tylko musialabys sie skontaktowac czy nadal aktualne, bo juz bylo jednen dzien drzwi otwartych 5 kwietnia a oferta wazna do 16 maja. I zorientuj sie co to sa za dokumenty np IB 60 formulier czy tez Woonverleden nie mam pojecia co to jest.
nana19
Fanka BB :)
tam jest napisane ze 0 reakcji no to chyba znaczy ze nikt nie reagowal .swoja droga dziwi mnie ze jak sa mieszkania z 700 e to pisza ze trzeba zarabiac np powyzej 34 tys .jak brutto ,jak ktos tyle zarabia to stac go na kupno.no i te dokumenty ,obawiam sie ze zaraz zechca cudow na kiju
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
IB 60 to formularz z belastingu, zestawienie zarobków za cały rok poprzedni, musisz zadzwonic nawet jutro bo sie czeka na niego ok. 2 tyg
woonverleden co prawda nie mialam stycznosci ale tam pisze ze to dokument z gemeente gdzie masz wykazane gdzie mieszkałas wczesniej
nana19 to jest mieszkanie z vrije sector, czyli nie socjalnie wiec sie nie reagujesz przez woonzicht tylko tam pisze , musisz wejdz strone www.deSleutels.nl i tam reagowac bo to tzw mieszkanie z wolnej stopy
woonverleden co prawda nie mialam stycznosci ale tam pisze ze to dokument z gemeente gdzie masz wykazane gdzie mieszkałas wczesniej
nana19 to jest mieszkanie z vrije sector, czyli nie socjalnie wiec sie nie reagujesz przez woonzicht tylko tam pisze , musisz wejdz strone www.deSleutels.nl i tam reagowac bo to tzw mieszkanie z wolnej stopy
nana19
ok ,no juz dalam cynk mezowi .No ale on mowi ze nie wie czy dzis w pracy u niego gdzies zadzwonia bo troche mlyn maja a jutro jest piatek i szef jest sam a on to taka dupa i ma pomocnika a bez niego to ani rusz a tu trzeba szybko dzialac.
Nana ta granica jest dlatego, ze niektorzy nie chca miec podjemcow z niskimi dochodami, bo boja sie ze beda miec dluznikow. Jesli chodzi o ta granice to wymagaja min 34 tys rocznie , moze byc podzielone na 2 zarabiajacych, wtedy byloby to 1,400 brutto x 2 ... / miesiecznie , ja nie wiem czy z takimi niskimi dochodami brala bym sobie hipoteke, wg mnie 34 tys to malo na wpakowanie sie w takie bagienko zwane hipoteka ;D jakbys tez pracowala na full time to byscie spokojnie z mezem spelniali takie kryterium.
nana19
Wij stellen een aantal voorwaarden bij de verhuur van deze woningen: uw (gezamenlijk) maandinkomen bedraagt minimaal 4 maal de bruto maandhuur; of u bezit toereikend eigen vermogen. Als beide situaties niet van toepassing zijn kan u een borgsteller garant laten staan, voor de borgsteller gelden dezelfde eisen. bewoning door meerdere volwassenen is gebonden aan een maximum van 3 personen; het huurcontract wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten
No tu sa chyba jakies wytyczne troche rozumiem pomozecie?
No tu sa chyba jakies wytyczne troche rozumiem pomozecie?
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja nawet z wyzszymi dochodami nie chce sie pakowac w takie cos jak hipoteka
miesieczne wasze dochody musza byc minimalnie takie same jak 4 razy miesieczna kwota najmu brutto czyli tam było 4 x 789e = minimum wasze dochody. kontrakt jest na minimalnie 1 rok, i moga zamieszkiwac max 3 osoby dorosłe + dzieci oczywiscie co do reszty to pewna nie jestem.
miesieczne wasze dochody musza byc minimalnie takie same jak 4 razy miesieczna kwota najmu brutto czyli tam było 4 x 789e = minimum wasze dochody. kontrakt jest na minimalnie 1 rok, i moga zamieszkiwac max 3 osoby dorosłe + dzieci oczywiscie co do reszty to pewna nie jestem.
Ostatnia edycja:
witam
Iguana tak mięso dajemy codziennie plus 1-2 w tyg rybę.Tu masz fajne forum, gdzie na pytania odpowiada lekarz
Rozszerzanie diety - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Anetka my tak samo dostaliśmy mieszkanie bez podłóg, trochę pracy trzeba było włożyć ale teraz wiemy że to tak jakby nasze
Sencilla i anetka śliczne dzieciaczki macie
Iguana tak mięso dajemy codziennie plus 1-2 w tyg rybę.Tu masz fajne forum, gdzie na pytania odpowiada lekarz
Rozszerzanie diety - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Anetka my tak samo dostaliśmy mieszkanie bez podłóg, trochę pracy trzeba było włożyć ale teraz wiemy że to tak jakby nasze
Sencilla i anetka śliczne dzieciaczki macie
reklama