Anetka ja mysle, ze to bardzo dobra cena, bo jeszcze belasting bedzie wam cos zwracal prawdopodobnie. A jak czekacie na domek, to nie musicie az duzo inwestowac w to mieszkanko , byle by bylo mieszkalnie, polozycie poglogi, podmalujecie , meble tez nie problem no ale sami wiecie czego szukacie ja bym brala bo dobra cena,tymbardziej ze blisko placu zabaw. slodkich masz tych panow
reklama
anetka880
Fanka BB :)
Dziękuje Ayni ty za niedługo też będziesz mieć swoich w komplecie :-) a jakie wybraliscie imię dla chłopczyka? A ile ty płacisz za domek?
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ooo jestem , jestem
co ja miałam pisać
aha Ayni gratuluje chłopczyka dobrze ze juz wszystko jasne teraz kompletować ubranka
Astrid zamorduje za te bułeczki , dawaj mi no tu ze 2 głodna jestem.
anetka888 czynsz kuszący, a w kazdym mieszkaniu zawsze cos trzeba zrobic nie koniecznie odrazu, malymi kroczkami i sie dojdzie do wszystkiego
zapomniałam czyje to takie ładne zdjęcia były , chyba Sencilli ...
ale żescie naskrobały, a 1 godz mnie nie było
a ja własnie dostałam decyzje z uwv o wysokości mojego chorobowego miodzio
Iskierko uwv mnie poinformowało ze pieniazki beda wypłacane przez mojego pracodawce, wiec bede miała ciagłosc normalnych wypłat juhuuuu a juz sie matrwiłam ze nie wiadomo ile bede czekac na nich
co ja miałam pisać
aha Ayni gratuluje chłopczyka dobrze ze juz wszystko jasne teraz kompletować ubranka
anetka888 czynsz kuszący, a w kazdym mieszkaniu zawsze cos trzeba zrobic nie koniecznie odrazu, malymi kroczkami i sie dojdzie do wszystkiego
Iskierko uwv mnie poinformowało ze pieniazki beda wypłacane przez mojego pracodawce, wiec bede miała ciagłosc normalnych wypłat juhuuuu a juz sie matrwiłam ze nie wiadomo ile bede czekac na nich
Anetko my mamy mieszkanie przyznane z woning corporatie i super niski czynsz 380 eur i 150 oddaje nam belasting. A jeśli chodzi o imię to jak narazie oboje jesteśmy zgodni co do Adama. Inne imiona albo jemu nie pasują albo mnie więc chyba tak zostanie ;D
Madzia gratki !
Madzia gratki !
Madziula85
Ayni co to za niski czynsz????
Nie wiem chyba dlatego że my generalnie mieszkamy na zadupiu i to jest wieś z 2 supermarkecikami . Nie ma dużo pracy i daleko od miasta myślę że te czynniki mają duże znaczenie na cenę. Napewno w dużym mieście to mieszkanie kosztowałoby sporo wiecej. Jak narazie nam na rękę ale jak dziecko podrosnie to chciałabym popracowac i przenieść się do miasta ale jak narazie to bomba. Natura i morze...
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
ooo jestem , jestem
co ja miałam pisać
Chętnie bym Ci przesłała, akurat 3 zostały . A o kraamzorg napisałam w temacie Poród w Holandii. Ogólnie... ja się bardzo przejęłam, ale pani bardzo miła i konkretna.
nana19
Fanka BB :)
https://www.woonzicht.nl/smartsite.dws?id=DETAILVHEDEF&vhecode=4_50012403188
To jest stronka do korporacji chcialbym prosic was o pomoc w przetlumaczeniu .to jest mieszkanie bez listy tylko ze czasami pisza ze trzeba miec zarobki po wyzej 34 tys euro ,No i chciaalbym wiedziec czy tu jest jaka info ze np my nie mozemy wynajac?
To jest stronka do korporacji chcialbym prosic was o pomoc w przetlumaczeniu .to jest mieszkanie bez listy tylko ze czasami pisza ze trzeba miec zarobki po wyzej 34 tys euro ,No i chciaalbym wiedziec czy tu jest jaka info ze np my nie mozemy wynajac?
Ostatnia edycja:
reklama
Madziula85
nana19 tam pisze 2 razy slaapkamers, czegos nie kumam czy to pomyłka ?