reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Anetka ja mysle, ze to bardzo dobra cena, bo jeszcze belasting bedzie wam cos zwracal prawdopodobnie. A jak czekacie na domek, to nie musicie az duzo inwestowac w to mieszkanko , byle by bylo mieszkalnie, polozycie poglogi, podmalujecie , meble tez nie problem ;) no ale sami wiecie czego szukacie ja bym brala bo dobra cena,tymbardziej ze blisko placu zabaw. slodkich masz tych panow ;)

reklama
Anetka, ja bym brala to mieszkanko, 4 pokoje, wow, super! a jak dostaniecie domek, to sie przeprowadzicie. PLac zabaw blisko to super sprawa!

ooo jestem , jestem
co ja miałam pisać :)
aha Ayni gratuluje chłopczyka:) dobrze ze juz wszystko jasne ;) teraz kompletować ubranka ;)
Astrid zamorduje za te bułeczki , dawaj mi no tu ze 2 :) głodna jestem.
anetka888 czynsz kuszący, a w kazdym mieszkaniu zawsze cos trzeba zrobic:) nie koniecznie odrazu, malymi kroczkami i sie dojdzie do wszystkiego ;)
zapomniałam czyje to takie ładne zdjęcia były , chyba Sencilli ...

ale żescie naskrobały, a 1 godz mnie nie było :)

a ja własnie dostałam decyzje z uwv o wysokości mojego chorobowego :) miodzio :)
Iskierko uwv mnie poinformowało ze pieniazki beda wypłacane przez mojego pracodawce, wiec bede miała ciagłosc normalnych wypłat juhuuuu a juz sie matrwiłam ze nie wiadomo ile bede czekac na nich ;)

Anetko my mamy mieszkanie przyznane z woning corporatie i super niski czynsz 380 eur i 150 oddaje nam belasting. A jeśli chodzi o imię to jak narazie oboje jesteśmy zgodni co do Adama. Inne imiona albo jemu nie pasują albo mnie więc chyba tak zostanie ;D

Madzia gratki !

Nie wiem chyba dlatego że my generalnie mieszkamy na zadupiu i to jest wieś z 2 supermarkecikami . Nie ma dużo pracy i daleko od miasta myślę że te czynniki mają duże znaczenie na cenę. Napewno w dużym mieście to mieszkanie kosztowałoby sporo wiecej. Jak narazie nam na rękę ale jak dziecko podrosnie to chciałabym popracowac i przenieść się do miasta ale jak narazie to bomba. Natura i morze...

ooo jestem , jestem
co ja miałam pisać :)
aha Ayni gratuluje chłopczyka:) dobrze ze juz wszystko jasne ;) teraz kompletować ubranka ;)
Astrid zamorduje za te bułeczki , dawaj mi no tu ze 2 :) głodna jestem.
anetka888 czynsz kuszący, a w kazdym mieszkaniu zawsze cos trzeba zrobic:) nie koniecznie odrazu, malymi kroczkami i sie dojdzie do wszystkiego ;)
zapomniałam czyje to takie ładne zdjęcia były , chyba Sencilli ...

ale żescie naskrobały, a 1 godz mnie nie było :)

a ja własnie dostałam decyzje z uwv o wysokości mojego chorobowego :) miodzio :)
Iskierko uwv mnie poinformowało ze pieniazki beda wypłacane przez mojego pracodawce, wiec bede miała ciagłosc normalnych wypłat juhuuuu a juz sie matrwiłam ze nie wiadomo ile bede czekac na nich ;)

Chętnie bym Ci przesłała, akurat 3 zostały :-D. A o kraamzorg napisałam w temacie Poród w Holandii. Ogólnie... ja się bardzo przejęłam, ale pani bardzo miła i konkretna.

reklama
Do góry